Povezane vesti
Drejper: Za mene je Novak najveći svih vremena
Sport klub pre 1 dan
Ako je navijačka strast ponekad bila protiv Novaka Đokovića, pogotovo u vreme njegovog rivalstva sa Rodžerom Federerom, impresivno je koliko su igrači naklonjeni najboljem teniseru svih vremena. Velikoj grupi kolega koji nikada ne kriju koliko se dive… »
Britansku zvezdu pitali da li je Đoković GOAT: Njegov odgovor će uzdrmati teniski svet!
Telegraf pre 17 sati
Džek Drejper, Britanac koji je prošle godine stigao i do o svetskih top 5 tenisera, upitan je da odgovori na to pitanje koje će se, izgleda, još dugo postavljati - da li je Novak Đoković najbolji svih vremena? On je u intervjuu za "The National" Novaka… »
Nedvosmisleno je najbolji svih vremena, ono što on radi je nestvarno: Donedavni četvrti reket sveta ima svoj stav!
Hot sport pre 22 sata
Poručio je to iz Dubaija! Britanski teniser Džejk Drejper još jednom je javno istakao divljenje prema Novaku Đokoviću, nazvavši ga najvećim teniserom svih vremena i priznavši da mu je srpski as velika inspiracija. „Ništa me ne iznenađuje kada je u… »
"Đoković je za mene najveći svih vremena"
B92 pre 22 sata
Britanski teniser Džek Drejper ne krije divljenje kada govorio o Novaku Đokoviću. Iako je tokom godina znao da igra pred tribinama koje nisu uvek bile na njegovoj strani, Novak Đoković uživa ogromno poštovanje među kolegama. Spisak onih koji otvoreno… »
Vesti dana »
Pritvor do 30 dana dvojici u Kraljevu, sumnja se da su pripremali državni udar i ubistvo predsednika
Serbian News Media pre 15 minutajoš 27 povezanih
„Pravi haos“: Sve intenzivnija pitanja o tome koliko je Trampova carinska strategija zaista uspešna
Danas pre 1 satjoš 33 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju 24. i 25. februar 2026: hladan front, prestanak padavina i topliji period sa sunčanim intervalima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih