Povezane vesti

Lindzi Von posle dve nedelje izašla iz bolnice, operacije su joj spasile nogu

Lindzi Von posle dve nedelje izašla iz bolnice, operacije su joj spasile nogu

Euronews pre 1 dan
Lindzi Von je napokon, posle dve nedelje provedenih u bolnici i čak pet operacija (Milano i SAD) izašla, ali ne u svojh dom već u hotel. Američka skijašica, čiji je pad u spustu uzrokovao višestruki prelom tibije i fibule, te kidanja ukrštenog ligamenta… »
"Mišići, nervi i tetive - sve počinje da odumire!" Lindzi Von izašla iz bolnice, pa otkrila potresne detalje njene borbe - evo…

"Mišići, nervi i tetive - sve počinje da odumire!" Lindzi Von izašla iz bolnice, pa otkrila potresne detalje njene borbe - evo…

Kurir pre 1 dan
Kroz užasan period života prolazi čuvena Lindzi Von. Proslavljena Amerikanka doživela je stravičan pad tokom spusta na Zimskim olimpijskim igrama, a sada se prvi put oglasila iz svog doma i putem Instagrama poručila pratiocima kako se oseća posle teške… »
Lindzi Von izašla iz bolnice: Operacije su mi spasle nogu, amputacija je bila opcija

Lindzi Von izašla iz bolnice: Operacije su mi spasle nogu, amputacija je bila opcija

RTS pre 1 dan
Američka skijašica Lindzi Von napustila je bolnicu posle skoro dve nedelje, tokom kojih je podvrgnuta brojnim operacijama noge. Izjavila je i da je bila u opasnosti da joj noga bude amputirana, što se na sreću nije desilo. Nakon brojnih problema i… »
Lindzi Von: Pretila mi je amputacija

Lindzi Von: Pretila mi je amputacija

Sport klub pre 1 dan
Legendarna skijašica Lindzi Von je često bila u vestima u prethodnom periodu. Povod, nažalost, nisu bili sportski uspesi, već težak pad i povreda koju je doživela na Olimpijskim igrama u Milanu i Kortini. Amerikanka je usled povrede tibije pretrpela čak… »
"Operacija me je spasila od amputacije": Lindzi Von napokon ima dobre vesti

"Operacija me je spasila od amputacije": Lindzi Von napokon ima dobre vesti

Mondo pre 1 dan
Američka skijašica Lindzi Von (41) je neslavno završila Zimske olimpijske igre, nakon što je zbog pada zadobila teške povrede posle koji je usledio niz operacija. Dosad ih je imala čak šest, a posle svake se oglašavala na društvenim mrežama i javnost… »
Lindzi Von objavila nove vesti VIDEO

Lindzi Von objavila nove vesti VIDEO

B92 pre 1 dan
Skijašica Lindzi Von je izašla iz bolnice i pred njom je nova faza oporavka, te se tim povodom oglasila na društvenim mrežama. Težak pad na Zimskim olimpijskim igrama ostavio je ozbiljne posledice po legendarnu američku skijašicu Lindzi Von, ali se čini… »
Emotivne reči Lindzi Von: "Presekao je obe strane moje noge i spasio me od amputacije"

Emotivne reči Lindzi Von: "Presekao je obe strane moje noge i spasio me od amputacije"

Telegraf pre 1 dan
Američka skijaška legenda Lindzi Von otpuštena je iz bolnice posle teškog loma noge koji je zadobila na Zimskim olimpijskim igrama u Italiji, a pred njom je dug i zahtevan oporavak. Dve nedelje nakon nesreće, 41-godišnjakinja je na Instagramu otkrila da… »

Vesti dana »