Povezane vesti

Branko Đurić postao deda: Porodila se glumčeva ćerka nesvakidašnjeg imena

Branko Đurić postao deda: Porodila se glumčeva ćerka nesvakidašnjeg imena

Nova pre 1 dan
Glumac Branko Đurić postao je deda. Naime, Brankova ćerka Zala je na Instagramu objavila radosnu vest da je postala majka. "Zovem se mama. Dobila sam najveću nagradu i najvažniju ulogu", napisala je ona. A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric) Zala… »
(Foto) Ćerka Branka Đurića postala mama! Ponosni deda: „Neverovatno mi je, još uvek ne mogu da verujem“ Pol bebe ostaje tajna…

(Foto) Ćerka Branka Đurića postala mama! Ponosni deda: „Neverovatno mi je, još uvek ne mogu da verujem“ Pol bebe ostaje tajna…

Dnevnik pre 1 dan
Glumac Branko Đurić Đura postao je deda. Njegova ćerka Zala Ribič Đurić porodila se i na svet donela bebu, a pol nije želela da otkriva. Zala je radosne vesti podelila na svom Instagramu, a mnoge je iznenadilo što nije htela da otkrije da li je dobila… »
Porodila se ćerka Branka Đurića! Zala podelila lepu vest, ali sakrila pol deteta: "Zovem se mama"

Porodila se ćerka Branka Đurića! Zala podelila lepu vest, ali sakrila pol deteta: "Zovem se mama"

Telegraf pre 1 dan
Porodila se ćerka glumca Branka Đurića Đura. Međutim, Zala Đurić (29) nakon porođaja nije želela da otkriva pol deteta. Ona je radosne vesti podelila na svom Instagram profilu, a mnoge je iznenadilo što nije htela da otkrije da li je dobila dečaka ili… »
Porodila se ćerka Branka Đurića: Muža krije od javnosti, a sada odlukom ponovo iznenadila: "Dobila sam najveću ulogu"

Porodila se ćerka Branka Đurića: Muža krije od javnosti, a sada odlukom ponovo iznenadila: "Dobila sam najveću ulogu"

Blic pre 1 dan
Branko nije krio uzbuđenje zbog prinove Ime Zala dobila je po jogurtu, kao deo bračnog dogovora roditelja u vreme njihove veze Glumac Branko Đurić Đura postao je deda. Njegova ćerka Zala Ribič Đurić porodila se i na svet donela bebu, a pol nije želela da… »
Porodila se ćerka Branka Đurića Đure: Čuveni glumac postao deda, a njegova mezimica prvog dana majčinstva donela odluku

Porodila se ćerka Branka Đurića Đure: Čuveni glumac postao deda, a njegova mezimica prvog dana majčinstva donela odluku

Kurir pre 1 dan
Glumac Branko Đurić Đura postao je deda. Njegova ćerka Zala Ribič Đurić donela je na svet bebu, ali javnosti nije želela da otkrije da li je reč o dečaku ili devojčici. Srećne vesti podelila je sa pratiocima na Instagramu, gde je kratko napisala: "Zovem… »

Vesti dana »