Povezane vesti

Branko Đurić postao deda: Porodila se glumčeva ćerka nesvakidašnjeg imena

Branko Đurić postao deda: Porodila se glumčeva ćerka nesvakidašnjeg imena

Nova pre 21 dana
Glumac Branko Đurić postao je deda. Naime, Brankova ćerka Zala je na Instagramu objavila radosnu vest da je postala majka. "Zovem se mama. Dobila sam najveću nagradu i najvažniju ulogu", napisala je ona. A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric) Zala… »
(Foto) Ćerka Branka Đurića postala mama! Ponosni deda: „Neverovatno mi je, još uvek ne mogu da verujem“ Pol bebe ostaje tajna…

(Foto) Ćerka Branka Đurića postala mama! Ponosni deda: „Neverovatno mi je, još uvek ne mogu da verujem“ Pol bebe ostaje tajna…

Dnevnik pre 21 dana
Glumac Branko Đurić Đura postao je deda. Njegova ćerka Zala Ribič Đurić porodila se i na svet donela bebu, a pol nije želela da otkriva. Zala je radosne vesti podelila na svom Instagramu, a mnoge je iznenadilo što nije htela da otkrije da li je dobila… »
Porodila se ćerka Branka Đurića! Zala podelila lepu vest, ali sakrila pol deteta: "Zovem se mama"

Porodila se ćerka Branka Đurića! Zala podelila lepu vest, ali sakrila pol deteta: "Zovem se mama"

Telegraf pre 21 dana
Porodila se ćerka glumca Branka Đurića Đura. Međutim, Zala Đurić (29) nakon porođaja nije želela da otkriva pol deteta. Ona je radosne vesti podelila na svom Instagram profilu, a mnoge je iznenadilo što nije htela da otkrije da li je dobila dečaka ili… »
Porodila se ćerka Branka Đurića: Muža krije od javnosti, a sada odlukom ponovo iznenadila: "Dobila sam najveću ulogu"

Porodila se ćerka Branka Đurića: Muža krije od javnosti, a sada odlukom ponovo iznenadila: "Dobila sam najveću ulogu"

Blic pre 21 dana
Branko nije krio uzbuđenje zbog prinove Ime Zala dobila je po jogurtu, kao deo bračnog dogovora roditelja u vreme njihove veze Glumac Branko Đurić Đura postao je deda. Njegova ćerka Zala Ribič Đurić porodila se i na svet donela bebu, a pol nije želela da… »
Porodila se ćerka Branka Đurića Đure: Čuveni glumac postao deda, a njegova mezimica prvog dana majčinstva donela odluku

Porodila se ćerka Branka Đurića Đure: Čuveni glumac postao deda, a njegova mezimica prvog dana majčinstva donela odluku

Kurir pre 21 dana
Glumac Branko Đurić Đura postao je deda. Njegova ćerka Zala Ribič Đurić donela je na svet bebu, ali javnosti nije želela da otkrije da li je reč o dečaku ili devojčici. Srećne vesti podelila je sa pratiocima na Instagramu, gde je kratko napisala: "Zovem… »

Vesti dana »