Povezane vesti
"Zločin i prava sramota": Prijepoljci ogorčeni zbog krađe biste Boška Buhe, počinilac i dalje nepoznat
Newsmax Balkans 23.02.2026
Pre nekoliko dana meštani su primetili da je ukradena bista narodnog heroja Boška Buhe, na Jabuci iznad Prijepolja. Odmah su reagovali prijepoljski antifašisti, ali iz policije još nema informacije ko je to učinio. Mladi su možda čuli za njega, a… »
Ukradena bista Boška Buhe iz kompleksa u Prijepolju: „Čiko mogu ja da dam dva denara, nemam više?“ (VIDEO)
Zoom UE 23.02.2026
PRIJEPOLJE – Iz Memorijalnog kompleksa na Jabuci, u Prijepolju ukradena je bronzana bista Boška Buhe. Memorijalni kompleks u kome se nalazila bista narodnog heroja koji je poginuo na Jabuci u svojoj 17. godini već godinama je bio zapušten, a bista više… »
Vesti dana »
Aleksandra Rakića savladale emocije: "Ja sam sa Balkana, u sarmi ima supermoći"
Mondo pre 4 satijoš 87 povezanih
Brat i sestra ostavili dva oproštajna pisma pre horora u stanu na Bežanijskoj kosi! Zajedno isplanirali krvoproliće, pa otišli u smrt - novi detalji
Kurir pre 8 satijoš 24 povezane
Požari širom Srbije: Gori kod Kule, Šabac u dimu, pogledajte šta je izgorelo (video, foto)
Dnevnik pre 8 satijoš 32 povezane
I večernjom komemorativnom šetnjom i polaganjem cveća obeležen 21 mesec od pogibije 16 ljudi pod nadstrešnicom
NoviSad.com pre 6 satijoš 21 povezana
Prži li, prži! Novi Sad među najvrelijim gradovima: RHMZ objavio upozorenje – stiže 40 stepeni
Dnevnik pre 1 danjoš 36 povezanih