Povezane vesti

"Optužili su me da sam pedofil i ubica" Skandalozno otkriće Bake Praseta: Otac nije razgovarao sa mnom! Evo i šta misli o svom…

"Optužili su me da sam pedofil i ubica" Skandalozno otkriće Bake Praseta: Otac nije razgovarao sa mnom! Evo i šta misli o svom…

Kurir pre 2 dana
Influenser Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase gostovao je kod Minje Miletić u Telcastu, projktu Telekoma Srbije. Oni su govorili na različite aktuelne teme, a u jednom momentu se jutjuber dotakao uspona i padova koji su mu se dešavali deceniju unazad… »
"Znam da postoji šansa da mi se nešto desi", baka Prase prvi put iskreno o skandalu: "Plašim se za bliske ljude"

"Znam da postoji šansa da mi se nešto desi", baka Prase prvi put iskreno o skandalu: "Plašim se za bliske ljude"

Telegraf pre 1 dan
Minja Miletić ugostila je u Telcastu, projektu Telekoma Srbije, najpopularnijeg influensera na Balkanu, Bogdana Ilića, poznatijeg pod nadimkom Baka Prase. Jutjuber je iskreno otvorio dušu te progovorio sa čime se sve suočava proteklih sedam godina. U… »
Za noć sam izgubio 300.000 evra: "Baka o lošim odlukama u karijeri" - "Nije me sramota što mi biznis propao"

Za noć sam izgubio 300.000 evra: "Baka o lošim odlukama u karijeri" - "Nije me sramota što mi biznis propao"

Telegraf pre 1 dan
Naš najpopularniji influenser, Baka Prase, ovih dana je u žiži javnosti zbog zapaljenog automobila marke Brabus koji košta čitavo bogatstvo. baka je sada gostovao kod Minje Miletić u Telcastu, projektu Telekoma Srbije a tom prilikom dotakao se mnogih… »
"Napravili su od mene pedofila i manijaka": Baka Prase za noć prokockao 200.000 €, otac nije hteo da priča sa njim

"Napravili su od mene pedofila i manijaka": Baka Prase za noć prokockao 200.000 €, otac nije hteo da priča sa njim

Mondo pre 1 dan
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, gostovao je kod Minje Miletić u emisiji Telcast, projektu Telekom Srbije. Tokom razgovora dotakli su se brojnih aktuelnih tema, a u jednom trenutku jutjuber je otvoreno govorio o usponima i padovima koji su… »
"Prokockao sam za noć 200.000 evra" Baka Prase potpuno iskreno o lošim potezima u svojoj karijeri: Zbog biznisa sa brzom…

"Prokockao sam za noć 200.000 evra" Baka Prase potpuno iskreno o lošim potezima u svojoj karijeri: Zbog biznisa sa brzom…

Kurir pre 1 dan
Naš najpopularniji influenser, Baka Prase, gostovao je kod Minje Miletić u Telcastu, projektu Telekoma Srbije, gde je otvorio dušu nakon sedam godina i ispričao detalje iz života koji se do sada nisu znali. Priznao je da je kockom krenuo da se bavi u… »
"Imam obezbeđenje" Baka Prase u strahu nakon što mu je zapaljen automobil od 500.000 evra: "Plašim se šta može da se desi meni…

"Imam obezbeđenje" Baka Prase u strahu nakon što mu je zapaljen automobil od 500.000 evra: "Plašim se šta može da se desi meni…

Blic pre 1 dan
On ističe da ima poverenja u ljude koje je unajmio za obezbeđenje Objasnio je da je automobil bio parkiran na mestu za invalide jer je reč o privatnom parkingu lokala Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, progovorio je o mladiću koji je zapalio… »
"Plašim se za bliske ljude": Ispovest Bake Praseta o paljenju automobila, progovorio o svojoj bezbednosti

"Plašim se za bliske ljude": Ispovest Bake Praseta o paljenju automobila, progovorio o svojoj bezbednosti

Mondo pre 1 dan
Minja Miletić u okviru Telcasta, projekta Telekom Srbija, ugostila je jednog od najpoznatijih regionalnih influensera, Bogdana Ilića, kog publika bolje zna kao Baku Praseta. Već na samom početku razgovora Minja je u šaljivom tonu prokomentarisala njegov… »
"Znam da postoji šansa da mi se nešto desi, plašim se za bliske ljude" Ispovest Bake Praseta prvi put nakon sedam godina…

"Znam da postoji šansa da mi se nešto desi, plašim se za bliske ljude" Ispovest Bake Praseta prvi put nakon sedam godina…

Kurir pre 1 dan
Minja Miletić ugostila je u Telcastu, projektu Telekoma Srbije, najpopularnijeg influensera na Balkanu, Bogdana Ilića, poznatijeg pod nadimkom Baka Prase. Minja je odmah na početku, u šaljivom tonu, pitala poznatog strimera kako je došao do njenog… »

Vesti dana »