Povezane vesti
"Optužili su me da sam pedofil i ubica" Skandalozno otkriće Bake Praseta: Otac nije razgovarao sa mnom! Evo i šta misli o svom…
Kurir pre 2 dana
Influenser Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase gostovao je kod Minje Miletić u Telcastu, projktu Telekoma Srbije. Oni su govorili na različite aktuelne teme, a u jednom momentu se jutjuber dotakao uspona i padova koji su mu se dešavali deceniju unazad… »
"Znam da postoji šansa da mi se nešto desi", baka Prase prvi put iskreno o skandalu: "Plašim se za bliske ljude"
Telegraf pre 1 dan
Minja Miletić ugostila je u Telcastu, projektu Telekoma Srbije, najpopularnijeg influensera na Balkanu, Bogdana Ilića, poznatijeg pod nadimkom Baka Prase. Jutjuber je iskreno otvorio dušu te progovorio sa čime se sve suočava proteklih sedam godina. U… »
Za noć sam izgubio 300.000 evra: "Baka o lošim odlukama u karijeri" - "Nije me sramota što mi biznis propao"
Telegraf pre 1 dan
Naš najpopularniji influenser, Baka Prase, ovih dana je u žiži javnosti zbog zapaljenog automobila marke Brabus koji košta čitavo bogatstvo. baka je sada gostovao kod Minje Miletić u Telcastu, projektu Telekoma Srbije a tom prilikom dotakao se mnogih… »
"Napravili su od mene pedofila i manijaka": Baka Prase za noć prokockao 200.000 €, otac nije hteo da priča sa njim
Mondo pre 1 dan
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, gostovao je kod Minje Miletić u emisiji Telcast, projektu Telekom Srbije. Tokom razgovora dotakli su se brojnih aktuelnih tema, a u jednom trenutku jutjuber je otvoreno govorio o usponima i padovima koji su… »
"Prokockao sam za noć 200.000 evra" Baka Prase potpuno iskreno o lošim potezima u svojoj karijeri: Zbog biznisa sa brzom…
Kurir pre 1 dan
Naš najpopularniji influenser, Baka Prase, gostovao je kod Minje Miletić u Telcastu, projektu Telekoma Srbije, gde je otvorio dušu nakon sedam godina i ispričao detalje iz života koji se do sada nisu znali. Priznao je da je kockom krenuo da se bavi u… »
"Imam obezbeđenje" Baka Prase u strahu nakon što mu je zapaljen automobil od 500.000 evra: "Plašim se šta može da se desi meni…
Blic pre 1 dan
On ističe da ima poverenja u ljude koje je unajmio za obezbeđenje Objasnio je da je automobil bio parkiran na mestu za invalide jer je reč o privatnom parkingu lokala Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, progovorio je o mladiću koji je zapalio… »
"Plašim se za bliske ljude": Ispovest Bake Praseta o paljenju automobila, progovorio o svojoj bezbednosti
Mondo pre 1 dan
Minja Miletić u okviru Telcasta, projekta Telekom Srbija, ugostila je jednog od najpoznatijih regionalnih influensera, Bogdana Ilića, kog publika bolje zna kao Baku Praseta. Već na samom početku razgovora Minja je u šaljivom tonu prokomentarisala njegov… »
"Znam da postoji šansa da mi se nešto desi, plašim se za bliske ljude" Ispovest Bake Praseta prvi put nakon sedam godina…
Kurir pre 1 dan
Minja Miletić ugostila je u Telcastu, projektu Telekoma Srbije, najpopularnijeg influensera na Balkanu, Bogdana Ilića, poznatijeg pod nadimkom Baka Prase. Minja je odmah na početku, u šaljivom tonu, pitala poznatog strimera kako je došao do njenog… »
Vesti dana »
Ovo je prvih 7 polufinalista PZE: Prošao nesuđeni predsednik Srbije, a ispao jedan od najvećih favorita
Mondo pre 6 satijoš 13 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 25. februar: Danas oblačno, ponegde slabe padavine
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih
Putin: Naši neprijatelji će se pokajati; Fon der Lajen: Nemoguće dati tačan datum prijema Ukrajine u EU
RTS pre 37 minutajoš 1 povezana