Povezane vesti

Nesvakidašnja situacija u Slagalici: "To se veoma retko dešava"

Nesvakidašnja situacija u Slagalici: "To se veoma retko dešava"

Nova pre 1 dan
U najnovijem izdanju popularnog kviza TV Slagalica došlo je do situacije kakvu retko imamo priliku da vidimo. Takmičili su se Marko Đukić i Ognjen Kaličanin, a nesvakidašnji trenutak usledio je tokom igre „Moj broj“. Naime, prilikom rešavanja zadatka… »
Nesvakidašnja situacija u "Slagalici", voditeljka zaustavila emisiju na tren: "To se veoma retko dešava" (video)

Nesvakidašnja situacija u "Slagalici", voditeljka zaustavila emisiju na tren: "To se veoma retko dešava" (video)

Kurir pre 1 dan
U jednoj od emisija popularnog kviza TV Slagalica dogodila se situacija kakva se gotovo ne pamti. Učesnici Marko Dukić i Ognjen Kaličanin našli su se u igri "Moj broj", ali ishod je iznenadio i publiku i voditeljku. Dok su sabirali i kombinovali brojeve… »
Nesvakidašnja situacija u "Slagalici", voditeljka na kratko zaustavila igru: "To se veoma retko dešava"

Nesvakidašnja situacija u "Slagalici", voditeljka na kratko zaustavila igru: "To se veoma retko dešava"

Telegraf pre 1 dan
Nesvakidašnja situacija desila se u susretu između Marka Dukića i Ognjena Kaličanina u " TV Slagalici". I to u igri "Moj broj". Ono što je neverovatno jeste da su obojica takmičara izvukla isti broj. U pitanju je bio 682. To je primetila i voditeljka… »

Vesti dana »