Povezane vesti

Oglasila se supruga Ace Amadeusa nakon što je on optužio da ga je prevarila sa učenikom: "Proverite sve u porodici"

Oglasila se supruga Ace Amadeusa nakon što je on optužio da ga je prevarila sa učenikom: "Proverite sve u porodici"

Blic pre 1 dan
Aca Amadeus javno tvrdi da ga je bivša supruga Snežana varala sa svojim učenikom tokom braka. Snežana Stanimirović negira optužbe i tvrdi da bi trebalo da se pozabavi svojom prošlošću Aleksandar Stanimirović, u javnosti poznatiji kao Aca Amadeus, za… »
"Proverite sve u policiji": Žena Ace Amadeusa rešila da se oglasi posle stravičnih optužbi da je spavala s učenikom

"Proverite sve u policiji": Žena Ace Amadeusa rešila da se oglasi posle stravičnih optužbi da je spavala s učenikom

Mondo pre 20 sati
Aca Amadeus je izneo tvrdnju da ga je bivša supruga varala sa učenikom, a zbog ovih navoda se sada oglasila i Snežana koja ne može da veruje o čemu on priča. Snežana Stanimirović, bivša žena Ace Amadeusa, oglasila se nakon što je muzičar odlučio da… »
Prva izjava žene Ace Amadeusa nakon njegovih optužbi: "Proverite sve prijave u policiji i ko se drogira"

Prva izjava žene Ace Amadeusa nakon njegovih optužbi: "Proverite sve prijave u policiji i ko se drogira"

Nova pre 20 sati
Muzičar Amadeus benda, Aleksandar Stanimirović šokirao je javnost izjavom o razvodu od supruge sa kojom je proveo 35 godina. Aca Amadeus izjavio je da je jedan od razloga njena nevera, ali i problem sa porocima. Njegova supruga Svetlana se sada prvi put… »
"Proverite u policiji ko...." Oglasila se bivša žena Ace Amadeusa nakon optužbe da ga je varala sa učenikom

"Proverite u policiji ko...." Oglasila se bivša žena Ace Amadeusa nakon optužbe da ga je varala sa učenikom

Telegraf pre 20 sati
Snežana Stanimirović, bivša žena Ace Amadeusa, oglasila se tvrdnji i optužbi muzičara koje je izneo o njihovom turbulentnom odnosu. Naime, muzičar je svoju bivšu ženu optužio da ga je varala i da je konzumirala nedozvoljene supstance. - Videla sam šta je… »
"Proverite sve prijave u policiji i ko se drogira" Oglasila se bivša žena Ace Amadeusa koju je muzičar optužio da ga je varala…

"Proverite sve prijave u policiji i ko se drogira" Oglasila se bivša žena Ace Amadeusa koju je muzičar optužio da ga je varala…

Kurir pre 20 sati
Snežana Stanimirović, bivša žena Ace Amadeusa, oglasila se za Kurir nakon što je muzičar odlučio da progovorio o njihovom turbulentnom odnosu i optuži je da ga je tokom braka varala i konzumirala nedozvoljene supstance. - Videla sam šta je izjavio i ja… »
"Žena me je prevarila sa učenikom, snimak je na sajtu za odrasle" Šok tvrdnje Ace Amadeusa nakon razvoda od žene sa kojom je…

"Žena me je prevarila sa učenikom, snimak je na sajtu za odrasle" Šok tvrdnje Ace Amadeusa nakon razvoda od žene sa kojom je…

Blic pre 22 sata
Stanimirović tvrdi da su mu iz kuće nestali kompjuter, novac i porodično zlato, što je prijavljeno policiji. Izneo je optužbe da je bivša supruga umešana u konzumiranje nedozvoljenih supstanci, što je razlog za razvod. Aleksandar Stanimirović, u javnosti… »
"Žena me varala sa svojim učenikom": Skandalozne tvrdnje Ace Amadeusa, kaže da je snimak osvanuo na sajtu za odrasle

"Žena me varala sa svojim učenikom": Skandalozne tvrdnje Ace Amadeusa, kaže da je snimak osvanuo na sajtu za odrasle

Mondo pre 22 sata
Aleksandar Stanimirović, javnosti poznatiji kao Aca Amadeus, poslednjih dana prolazi kroz, kako sam kaže, jedan od najtežih perioda u životu. Nakon razvoda od supruge, s kojom je proveo čak 35 godina, muzičar se suočio s nizom problema koji su, prema… »
"Saznao sam da me je žena prevarila sa svojim učenikom": Nova šokantna izjava Ace Amadeusa nakon vesti da se razvodi

"Saznao sam da me je žena prevarila sa svojim učenikom": Nova šokantna izjava Ace Amadeusa nakon vesti da se razvodi

Nova pre 21 sat
Poznati muzičar juče je šokirao potvrdom da se razvodi od supruge sa kojom je više od 35 godina u ljubavi. Kako tvrdi, glavni razlog njihovog razvoda je to što ju je navodno uhvatio kako konzumira ilegalne supstance. Međutim, nakon toga, Aca je otkrio i… »
"Prevarila me sa učenikom" Šok tvrdnje Ace Amadeusa: Nakon razvoda prolazi kroz dramu "Dobio sam snimak..."

"Prevarila me sa učenikom" Šok tvrdnje Ace Amadeusa: Nakon razvoda prolazi kroz dramu "Dobio sam snimak..."

Telegraf pre 22 sata
Aleksandar Stanimirović, javnosti poznatiji kao Aca Amadeus, poslednjih dana prolazi kroz, kako sam kaže, jedan od najtežih perioda u životu. On se poslednjih dana suočio se sa daleko ozbiljnijim problemima od samog kraha braka koji je trajao 35 godina… »
"Saznao sam da me je žena prevarila sa svojim učenikom" Nova drama u porodici Ace Amadeusa: Dobio sam snimak na kojem se…

"Saznao sam da me je žena prevarila sa svojim učenikom" Nova drama u porodici Ace Amadeusa: Dobio sam snimak na kojem se…

Kurir pre 23 sata
Aleksandar Stanimirović, javnosti poznatiji kao Aca Amadeus, poslednjih dana prolazi kroz, kako sam kaže, jedan od najtežih perioda u životu. Nakon razvoda od supruge, s kojom je proveo čak 35 godina, muzičar se suočio s nizom problema koji su, prema… »

Vesti dana »