Povezane vesti

Kraj! Prekinut najduži crni niz NBA lige

Vesti online pre 18 sati
Okončan je najduži gubitnički niz u istoriji NBA lige. Posle neverovatnih 16 uzastopnih poraza, košarkaši Sakramento Kingsa uspeli su konačno nekoga da pobede. Pao je Memfis rezultatom 123:114, što je prvi trijumf tima čije su boje nekada branili Vlade… »
Jokićeva procena: „Zabrinut sam“

Vesti online pre 20 sati
Iako je Nikola Jokić još jednom pomerio granice, Denver Nagetsi se nalaze u ozbiljnom padu forme. Poraz na gostovanju Golden Stejtu (128:117) dodatno je udaljio tim iz Kolorada od borbe za sam vrh tabele, a ni istorijska partija srpskog centra nije bila… »
Durent delio asistencije, Smit zatrpao koš - "čudo" Kingsa VIDEO

Durent delio asistencije, Smit zatrpao koš - "čudo" Kingsa VIDEO

B92 pre 19 sati
Košarkaši Hjustona pobedii su Jutu, dok je Sakramento pobedio posle 16 uzastopnih poraza. Roketsi su bili ubedljivi protiv Džezera - 125:120 i učvrstili se na trećem mestu zapadne konferencije, iza Oklahome i San Antonija, a ispred Denvera. Veliku… »

Sputnik pre 21 sat
Okončan je najduži gubitnički niz u istoriji NBA lige. Posle neverovatnih 16 uzastopnih poraza, košarkaši Sakramento Kingsa uspeli su konačno nekoga da pobede. Pao je Memfis rezultatom 123:114, što je prvi trijumf tima čije su boje nekada branili Vlade… »
Hjuston ugrozio Denver na tabeli, Sparsi siloviti protiv lidera Istoka (VIDEO)

Hjuston ugrozio Denver na tabeli, Sparsi siloviti protiv lidera Istoka (VIDEO)

RTV pre 21 sat
HJUSTON - Košarkaši Hjuston roketsa pobedili su Jutu džez 125:105 i izjednačili se sa Denver nagetsima na tabeli Zapadne konferencije. San Antonio je slavljem 114:103 nad Detroitom produžio niz pobeda. Hjuston je lako opravdao ulogu favorita na svom… »
Sakramento pobedio Memfis i prekinuo niz od 16 poraza u NBA ligi

Sakramento pobedio Memfis i prekinuo niz od 16 poraza u NBA ligi

Danas pre 22 sata
Košarkaši Sakramenta pobedili su noćas Memfis 123:114 i prekinuli niz od 16 poraza, najduži u istoriji franšize u Američkoj profesionalnoj košarkaškoj ligi (NBA). Kingse su predvodili Rasel Vestbruk sa 25 poena i sedam skokova i Prešes Ačiuva sa 22 poena… »
Roketsi ubedljivo savladali Jutu: Sjajni Smit zatrpao koš Džezera! (video)

Roketsi ubedljivo savladali Jutu: Sjajni Smit zatrpao koš Džezera! (video)

Kurir pre 22 sata
Košarkaši Hjustona pobedili su Jutu 125:105 i naneli joj treći uzastopni poraz. Džabari Smit predvodio je Hjuston sa 31 poenom i devet skokova, od kojih je pogodio prvih pet šuteva i imao 14 poena u prvoj četvrtini. Šutirao je iz igre ukupno 12/17 i… »
Roketsi ugrozili Denver na tabeli, Sparsi siloviti protiv lidera Istoka

Roketsi ugrozili Denver na tabeli, Sparsi siloviti protiv lidera Istoka

RTS pre 22 sata
Košarkaši Hjuston roketsa pobedili su Jutu džez 125:105 i izjednačili se sa Denver nagetsima na tabeli Zapadne konferencije. San Antonio je slavljem 114:103 nad Detroitom produžio niz pobeda. Hjuston je lako opravdao ulogu favorita na svom terenu protiv… »

Sputnik pre 22 sata
Iako je Nikola Jokić još jednom pomerio granice, Denver Nagetsi se nalaze u ozbiljnom padu forme. Poraz na gostovanju Golden Stejtu (128:117) dodatno je udaljio tim iz Kolorada od borbe za sam vrh tabele, a ni istorijska partija srpskog centra nije bila… »
Vembanjama dominira!

Vembanjama dominira!

Sportske.net pre 22 sata
Džabari Smit je od početka mučio Jutu. Ubacio je 14 poena u prvoj četvrtini, završio sa 31 košem, gosti nisu imali nikakvu šansu u Hjustonu. Ejmen Tompson je dodao 20 poena, Durant 18, KD je imao čak 12 asistencija, najviše u sezoni. Roketsi su pobedom… »

Vesti dana »