Povezane vesti
"Ćerka iz prvog braka pokojnog supruga traži ključ od stana": Novosađanka u mat poziciji, advokat objasnio zbog čega
Mondo 24.02.2026
Pitanje poslednje volje pokojnika neretko je tačka razdora među onima koji smatraju da polažu pravo na imovinu. Nije novost da se radi dokazivanja ovih prava završava na sudovima, a sukobi ponekad mogu da imaju i ozbiljnije posledice. Ipak, postoje… »
"Muž mi je preminuo, sad mi došla njegova ćerka iz prvog braka, traži ključ od stana": Novosađanka iznela svoj slučaj…
Blic 24.02.2026
Suprug je ugovorom o plodouživanju nameravao da osigura Novosađanki da doživotno živi u stanu Nijanse u pravima vlasnika stana često su razlog za kontaktiranje advokata Pitanje poslednje volje pokojnika neretko je tačka razdora među onima koji smatraju… »
Vesti dana »
VIDEO "Voleo bih i ja kao Mesi": Đoković nasmejao sve kada su hteli da ga uporede sa Argentincem, zbog ovog je tenis najbrutalniji na svetu
Nova pre 56 minutajoš 39 povezanih
SAD bombardovale Iran zbog napada na trgovačke brodove u Ormuskom moreuzu, Teheran uzvratio u Persijskom zalivu
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 18 povezanih
RHMZ: Danas prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima, temperatura do 32 stepena
Insajder pre 1 satjoš 14 povezanih
Evropski parlament raspravljao o Srbiji: Šta piše u amandmanima na nacrt rezolucije?
Insajder pre 31 minutajoš 9 povezanih