Povezane vesti

Ovde čistačice zarađuju odlično: dobijaju čak i smeštaj i hranu

Ovde čistačice zarađuju odlično: dobijaju čak i smeštaj i hranu

Telegraf pre 22 sata
Leto u Hrvatskoj tradicionalno predstavlja vrhunac potražnje za sezonskim radnicima. Studenti se suočavaju s odlukom: ostati u domu, otići na obalu ili raditi u inostranstvu. Ponuda poslova je raznovrsna – od konobarenja do animiranja turista – a zarade… »
Isplati li se raditi preko sezone u Hrvatskoj?

NIN pre 1 dan
Velika je potreba za radnicima tokom leta i u Hrvatskoj, a studenti tu imaju širok izbor. More ili unutrašnjost? Hrvatska ili ipak neka druga evropska zemlja? Ili Sjedinjene Američke Države? „Nisam planirala da idem na sezonu, ali mi je na društvenim… »
Sezonski rad na hrvatskom primorju: Isplati li se?

Sezonski rad na hrvatskom primorju: Isplati li se?

Radio 021 pre 1 dan
Velika je potreba za radnicima tokom leta i u Hrvatskoj, a studenti tu imaju širok izbor. More ili unutrašnjost? Hrvatska ili ipak neka druga evropska zemlja? Ili Sjedinjene Američke Države? "Nisam planirala da idem na sezonu, ali mi je na društvenim… »

Danas pre 1 dan
Velika je potreba za radnicima tokom leta i u Hrvatskoj, a studenti tu imaju širok izbor. More ili unutrašnjost? Hrvatska ili ipak neka druga evropska zemlja? Ili Sjedinjene Američke Države? „Nisam planirala da idem na sezonu, ali mi je na društvenim… »

Vesti dana »