Povezane vesti
Ovde čistačice zarađuju odlično: dobijaju čak i smeštaj i hranu
Telegraf pre 22 sata
Leto u Hrvatskoj tradicionalno predstavlja vrhunac potražnje za sezonskim radnicima. Studenti se suočavaju s odlukom: ostati u domu, otići na obalu ili raditi u inostranstvu. Ponuda poslova je raznovrsna – od konobarenja do animiranja turista – a zarade… »
Isplati li se raditi preko sezone u Hrvatskoj?
NIN pre 1 dan
Velika je potreba za radnicima tokom leta i u Hrvatskoj, a studenti tu imaju širok izbor. More ili unutrašnjost? Hrvatska ili ipak neka druga evropska zemlja? Ili Sjedinjene Američke Države? „Nisam planirala da idem na sezonu, ali mi je na društvenim… »
Sezonski rad na hrvatskom primorju: Isplati li se?
Radio 021 pre 1 dan
Velika je potreba za radnicima tokom leta i u Hrvatskoj, a studenti tu imaju širok izbor. More ili unutrašnjost? Hrvatska ili ipak neka druga evropska zemlja? Ili Sjedinjene Američke Države? "Nisam planirala da idem na sezonu, ali mi je na društvenim… »
Isplati li se raditi preko sezone u Hrvatskoj?
Danas pre 1 dan
Velika je potreba za radnicima tokom leta i u Hrvatskoj, a studenti tu imaju širok izbor. More ili unutrašnjost? Hrvatska ili ipak neka druga evropska zemlja? Ili Sjedinjene Američke Države? „Nisam planirala da idem na sezonu, ali mi je na društvenim… »
Vesti dana »
Norveška fudbalska bajka iz Arktičkog kruga: Senzacija zvana Bode Glimt
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Trampovo obraćanje Kongresu: Vika, izbacivanja, hokejaši i najduži govor u istoriji
Danas pre 4 minutajoš 17 povezanih
Poljoprivrednici danas blokiraju oko 80 puteva i raskrsnica u Srbiji
Beta pre 29 minutajoš 13 povezanih
Poljoprivrednici prekidaju dijalog sa ministrom Glamočićem: “Pijani milioneri” uvreda za sve nas
Luftika pre 1 satjoš 13 povezanih