Povezane vesti
"Pun mi je inboks poruka i raznih ponuda": Žene lude za ovim reporterom RTS-a
Nova pre 24 sata
Reporter RTS-a Igor Topalović juče je saopštio da je posle sedam godina rada na Javnom servisu odlučio da da otkaz. Jedan od najmlađih novinara RTS-a uspeo je da privuče pažnju kako svojim radom, tako i izgledom. Pripadnice lepšeg pola na društvenim… »
"Stižu mi razne poruke, ne zalećem se" Zgodni reporter RTS dao otkaz, a ove detalje o njemu niko nije znao! Jedna noć mu je…
Kurir pre 1 dan
Igor Topalović bio je reporter informativnog programa Javnog servisa Srbije, a posle sedam godina dao je otkaz na RTS. On je od samog početka privlačio veliku pažnju javnosti, naročito ženske populacije, a svojevremeno je otvorio dušu i otkrio detalje o… »
"Ne volim ta kuliranja" Reporter dao otkaz, a ovo niko nije znao o njemu: Jedna noć na poslu mu promenila sve
Telegraf pre 1 dan
Igor Topalović bio je reporter informativnog programa Javnog servisa Srbije, sve je iznenadio odlukom na napusti RTS posle sedam godina rada tamo. On je od samog početka privlačio veliku pažnju javnosti, naročito ženske populacije, a svojevremeno… »
"Stižu mi razne poruke, obazriv sam, ne zalećem se." Reporter RTS dao otkaz, a ove detalje o njemu niko nije znao - jedna noć…
Blic pre 1 dan
Na pohvale i komplimente gleda sa simpatijama, ali smatra da su mu najvažnije profesionalne kritike. Njegov inboks je često prepun poruka i ponuda, ali tvrdi da nastoji da ostane ozbiljan i profesionalan u komunikaciji. Igor Topalović bio je reporter… »
Vesti dana »
Norveška fudbalska bajka iz Arktičkog kruga: Senzacija zvana Bode Glimt
Radio 021 pre 54 minutajoš 28 povezanih
Poljoprivrednici danas blokiraju oko 80 puteva i raskrsnica u Srbiji
Beta pre 29 minutajoš 13 povezanih
Udruženja poljoprivrednika koja protestuju prekidaju dijalog sa ministrom poljoprivrede
Glas Šumadije pre 1 satjoš 13 povezanih