Povezane vesti
Šalteri postaju ružna prošlost - sada sve možete da završite jednim klikom
Kamatica pre 22 sata
Aplikacije su dostupne na Google Play i Apple App Store platformama, a korisnicima omogućavaju korišćenje niza digitalnih usluga bez odlaska na šaltere. Usluge dostupne putem mobilne aplikacije eUprava Prema rečima pomoćnice direktora Kancelarije za IT i… »
Marić: Kancelarija za IT i eUpravu razvila 3 aplikacije: eUprava, Moje eSanduče, eSrbija
Euronews pre 24 sata
Kancelarija za IT i eUpravu u prethodnom periodu razvila je tri mobilne aplikacije - eUprava, Moje eSanduče i eSrbija, a sve sa ciljem, kako je rekla pomoćnica direktora Kancelarije za IZ i eUpravu Biljana Marić, da građanima obezbede jednostavniji, brži… »
Tri nove aplikacije olakšavaju pristup eUpravi: upis u vrtić, lična dokumenta i podaci na klik
Telegraf pre 24 sata
Kancelarija za IT i eUpravu u prethodnom periodu razvila je tri mobilne aplikacije - eUprava, Moje eSanduče i eSrbija, a sve sa ciljem, kako je rekla pomoćnica direktora Kancelarije za IZ i eUpravu Biljana Marić, da građanima obezbede jednostavniji, brži… »
Marić: Kancelarija za IT i eUpravu razvila 3 aplikacije - eUprava, Moje eSanduče, eSrbija
RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Kancelarija za IT i eUpravu u prethodnom periodu razvila je tri mobilne aplikacije - eUprava, Moje eSanduče i eSrbija, a sve sa ciljem, kako je rekla pomoćnica direktora Kancelarije za IZ i eUpravu Biljana Marić, da građanima obezbede… »
Vesti dana »
Zvezda spremila ozbiljne premije: Poznato koliko svakom igraču ide ako se prođe Lil
Mondo pre 13 minutajoš 28 povezanih
Trampovo obraćanje Kongresu: Vika, izbacivanja, hokejaši i najduži govor u istoriji
BBC News pre 9 minutajoš 17 povezanih
I danas blokade puteva traktorima: Biće neprohodno 80 deonica - neke satima, a druge 24h
Radio 021 pre 14 minutajoš 13 povezanih
Udruženja poljoprivrednika koja protestuju prekidaju dijalog sa ministrom poljoprivrede
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih