Povezane vesti
Šalteri postaju ružna prošlost - sada sve možete da završite jednim klikom
Kamatica 24.02.2026
Aplikacije su dostupne na Google Play i Apple App Store platformama, a korisnicima omogućavaju korišćenje niza digitalnih usluga bez odlaska na šaltere. Usluge dostupne putem mobilne aplikacije eUprava Prema rečima pomoćnice direktora Kancelarije za IT i… »
Marić: Kancelarija za IT i eUpravu razvila 3 aplikacije: eUprava, Moje eSanduče, eSrbija
Euronews 24.02.2026
Kancelarija za IT i eUpravu u prethodnom periodu razvila je tri mobilne aplikacije - eUprava, Moje eSanduče i eSrbija, a sve sa ciljem, kako je rekla pomoćnica direktora Kancelarije za IZ i eUpravu Biljana Marić, da građanima obezbede jednostavniji, brži… »
Tri nove aplikacije olakšavaju pristup eUpravi: upis u vrtić, lična dokumenta i podaci na klik
Telegraf 24.02.2026
Kancelarija za IT i eUpravu u prethodnom periodu razvila je tri mobilne aplikacije - eUprava, Moje eSanduče i eSrbija, a sve sa ciljem, kako je rekla pomoćnica direktora Kancelarije za IZ i eUpravu Biljana Marić, da građanima obezbede jednostavniji, brži… »
Marić: Kancelarija za IT i eUpravu razvila 3 aplikacije - eUprava, Moje eSanduče, eSrbija
RTV 24.02.2026
BEOGRAD - Kancelarija za IT i eUpravu u prethodnom periodu razvila je tri mobilne aplikacije - eUprava, Moje eSanduče i eSrbija, a sve sa ciljem, kako je rekla pomoćnica direktora Kancelarije za IZ i eUpravu Biljana Marić, da građanima obezbede… »
Vesti dana »
Pravoslavni vernici danas slave vaskrsenje Hristovo, pozdravljaju se sa – Hristos vaskrse! Vaistinu vaskrse!
Glas Šumadije pre 1 satjoš 16 povezanih
Ako ste se opustili za Uskrs, RHMZ vam ruši planove! Upravo je objavljena detaljna prognoza do kraja aprila, alarmi upaljeni, preokret stiže brže nego što ste mislili
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Mađari biraju parlament, glavni rivali Orbanov Fides i Mađarova Tisa
RTS pre 34 minutajoš 7 povezanih