Povezane vesti
Šalteri postaju ružna prošlost - sada sve možete da završite jednim klikom
Kamatica pre 24 dana
Aplikacije su dostupne na Google Play i Apple App Store platformama, a korisnicima omogućavaju korišćenje niza digitalnih usluga bez odlaska na šaltere. Usluge dostupne putem mobilne aplikacije eUprava Prema rečima pomoćnice direktora Kancelarije za IT i… »
Marić: Kancelarija za IT i eUpravu razvila 3 aplikacije: eUprava, Moje eSanduče, eSrbija
Euronews pre 25 dana
Kancelarija za IT i eUpravu u prethodnom periodu razvila je tri mobilne aplikacije - eUprava, Moje eSanduče i eSrbija, a sve sa ciljem, kako je rekla pomoćnica direktora Kancelarije za IZ i eUpravu Biljana Marić, da građanima obezbede jednostavniji, brži… »
Tri nove aplikacije olakšavaju pristup eUpravi: upis u vrtić, lična dokumenta i podaci na klik
Telegraf pre 25 dana
Kancelarija za IT i eUpravu u prethodnom periodu razvila je tri mobilne aplikacije - eUprava, Moje eSanduče i eSrbija, a sve sa ciljem, kako je rekla pomoćnica direktora Kancelarije za IZ i eUpravu Biljana Marić, da građanima obezbede jednostavniji, brži… »
Marić: Kancelarija za IT i eUpravu razvila 3 aplikacije - eUprava, Moje eSanduče, eSrbija
RTV pre 25 dana
BEOGRAD - Kancelarija za IT i eUpravu u prethodnom periodu razvila je tri mobilne aplikacije - eUprava, Moje eSanduče i eSrbija, a sve sa ciljem, kako je rekla pomoćnica direktora Kancelarije za IZ i eUpravu Biljana Marić, da građanima obezbede… »
Vesti dana »
Jezivo saznanje: Izrael namerno izvodio dvostruke udare - da ih potamani
B92 pre 7 minutajoš 27 povezanih
Lučić o krađi podataka iz Telekoma: Locirali smo hakera u inostranstvu, istočno od nas
RTS pre 1 satjoš 14 povezanih
Ujutru hladno, preko dana pretežno sunčano, najviša temperatura do 15 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 15 povezanih
Rat na Bliskom istoku: SAD ukinule sankcije na kupovinu iranske nafte na 30 dana, napadnut Bagdad, UAE presreću rakete i dronove
Večernje novosti pre 2 minutajoš 10 povezanih
VIDEO Jokić vodio Denver do pobede u triler završnici protiv Rajakovićevog Toronta
Nova pre 2 satajoš 16 povezanih