Povezane vesti

Podnete tri krivične prijave protiv Desingerice: Zbog jagnjeta na sceni nastao haos (VIDEO)

Podnete tri krivične prijave protiv Desingerice: Zbog jagnjeta na sceni nastao haos (VIDEO)

Vesti online pre 19 sati
Na nastupu je Desingerica izveo performans sa živim jagnjetom na sceni tokom pesme “Čokolada”. Jagnje se opiralo i pokušavalo da pobegne, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama. Tri krivične prijave u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju… »
"Doneli su mi i kokain na nastup, pa je l' sam uzeo?": Šok oglašavanje repera nakon vesti da su podnete krivične prijave

"Doneli su mi i kokain na nastup, pa je l' sam uzeo?": Šok oglašavanje repera nakon vesti da su podnete krivične prijave

Mondo pre 19 sati
Dragomir Despić Desingerica prokomentarisao je navode da su protiv njega podnete čak tri krivične prijave. Razlog za podnođenje prijava je nastup u Vranju, na koje je jedan od posetilaca kluba doneo jagnje. Nesrećna životinaj se opirala i pokušavala da… »
"Doneli su mi i kokain na nastup pa ga nisam uzeo" Desingerica se oglasio nakon što su protiv njega podnete 3 krivične prijave…

"Doneli su mi i kokain na nastup pa ga nisam uzeo" Desingerica se oglasio nakon što su protiv njega podnete 3 krivične prijave…

Kurir pre 19 sati
Dragomir Despić Desingerica stigao je na snimanje " Pinkovih zvezda", gde su ga novinari odmah upitali za komentar na to što su protiv njega podnete čak tri krivične prijave. Razlog leži u njegovom nastupu u Vranju. Desingerica je 20. februara imao… »
Preselo mu jagnje: Desingerica posle nastupa u Vranju dobio tri krivične prijave

Preselo mu jagnje: Desingerica posle nastupa u Vranju dobio tri krivične prijave

Večernje novosti pre 19 sati
Reper Dragomir Despić Desingerica privlači pažnju svojim ekscentričnim nastupima, a posle šišanja, rendanja kačkavalja i sličnih scenskih eksperimenata, sada se na njegovom nastupu u Vranju našlo jagnje, što je izazvalo uznemirenost među internet… »
"Donesu mi i kokain na nastup, za šta me gone?" Desingerica se oglasio nakon što su protiv njega podnete 3 krivične prijave…

"Donesu mi i kokain na nastup, za šta me gone?" Desingerica se oglasio nakon što su protiv njega podnete 3 krivične prijave…

Blic pre 20 sati
Desingerica tvrdi da nije znao ništa o krivičnim prijavama i iznenađen je optužbama. Navodi da nije učestvovao u nedozvoljenim radnjama, uključujući ni upotrebu droga, i pita zašto bi ga krivično gonili. Dragomir Despić Desingerica oglasio se nakon što… »
Prva izjava Desingerice nakon što su protiv njega podnete 3 krivične prijave zbog jagnjeta: "Za šta me gone?!"

Prva izjava Desingerice nakon što su protiv njega podnete 3 krivične prijave zbog jagnjeta: "Za šta me gone?!"

Telegraf pre 20 sati
Dragomir Despić Desingerica stigao je na snimanje Pinkovih zvezda, gde smo ga odmah upitali za komentar na to što su protiv njega podnete čak tri krivične prijave. Razlog leži u njegovom nastupu u Vranju. Desingerica je 20. februara imao performans i to… »
Tri krivične prijave protiv Desingerice zbog nastupa sa jagnjetom u Vranju

Tri krivične prijave protiv Desingerice zbog nastupa sa jagnjetom u Vranju

Rešetka pre 23 sata
Protiv repera Dragomira Despića Desingerice podnete su tri krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, povodom njegovog nastupa održanog 20. februara u jednom klubu u Vranju, tokom kojeg je na sceni bilo živo jagnje, prenose beogradski mediji… »
Podnete tri krivične prijave protiv Desingerice nakon što je izveo živo jagnje na nastupu u Vranju

Podnete tri krivične prijave protiv Desingerice nakon što je izveo živo jagnje na nastupu u Vranju

Nova pre 23 sata
Tri krivične prijave u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju podnete su protiv repera Dragomira Despića Desingerice, zbog nedavnog nastupa ujednom klubu u Vranju. Desingerica je 20. februara imao performans i to sa živim jagnjetom na sceni. Njemu su doneli… »
Ovo je nastup zbog kojeg su podnete krivične prijave protiv Desingerice reper izveo performans na bini sa jagnjetom: ljubi…

Ovo je nastup zbog kojeg su podnete krivične prijave protiv Desingerice reper izveo performans na bini sa jagnjetom: ljubi…

Kurir pre 24 sata
Nastup Dragomira Despića Desingerice izazvao je opšti haos, ali i osudu javnosti zbog živog jagnjeta koje se pojavilo na bini. Zbog ovog nemilog događaja protiv repera su podnete i tri krivične prijave. Naime, reperu su na scenu doneli živo jagnje koje… »
Podnete tri krivične prijave protiv Desingerice: Zbog jagnjeta na sceni nastao haos VIDEO

Podnete tri krivične prijave protiv Desingerice: Zbog jagnjeta na sceni nastao haos VIDEO

B92 pre 23 sata
Protiv repera Desingerice podnete su tri krivične prijave nakon što je na nastupu u Vranju izveo performans sa živim jagnjetom na sceni, što je izazvalo burne reakcije javnosti i osudu na društvenim mrežama. Na nastupu je Desingerica izveo performans sa… »
Zbog ovog nastupa je Desingerica dobio krivične prijave: Jagnje se otimalo na bini, reper pevao "Čokoladu"

Zbog ovog nastupa je Desingerica dobio krivične prijave: Jagnje se otimalo na bini, reper pevao "Čokoladu"

Telegraf pre 23 sata
Nastup Dragomira Despića Desingericeod pre par dana digao je veliku prašinu u javnosti. Iako s svi navikli na kontroverzne nastupe, rendanje sira na publiku i šišanje svojih fanova, mnogi nisu ni slutili da će stvari dogurati još dalje. Naime, velika… »
(Video) Ovo je nastup zbog kojeg su podnete krivične prijave protiv Desingerice: reper pevao "Čokoladu" pored jagnjeta na bini…

(Video) Ovo je nastup zbog kojeg su podnete krivične prijave protiv Desingerice: reper pevao "Čokoladu" pored jagnjeta na bini…

Blic pre 24 sata
Kontroverzni nastup repera Desingerice u Vranju izazvao je bes javnosti zbog prisustva uznemirenog jagnjeta na bini. Protiv Desingerice i odgovornih lica iz kluba podnete su tri krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju. Kontroverzni… »
Podnete tri krivične prijave protiv Desingerice zbog jagnjeta na sceni u Vranju nastao haos

Podnete tri krivične prijave protiv Desingerice zbog jagnjeta na sceni u Vranju nastao haos

Blic pre 24 sata
Na nastupu je Desingerica izveo performans sa živim jagnjetom na sceni tokom pesme 'Čokolada'. Jagnje se opiralo i pokušavalo da pobegne, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama. Tri krivične prijave u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju… »
Podnete 3 krivične prijave protiv Desingerice: Zbog nastupa u Vranju nastao opšti haos

Podnete 3 krivične prijave protiv Desingerice: Zbog nastupa u Vranju nastao opšti haos

Kurir pre 24 sata
Tri krivične prijave u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju podnete su protiv repera Dragomira Despića Desingerice, zbog nedavnog nastupa ujednom klubu u Vranju. Desingerica je 20. februara imao performans i to sa živim jagnjetom na sceni. Njemu su doneli… »
Podnete tri krivične prijave zbog jagnjeta na bini: Desingerica na meti javnosti zbog skandaloznog nastupa u Vranju

Podnete tri krivične prijave zbog jagnjeta na bini: Desingerica na meti javnosti zbog skandaloznog nastupa u Vranju

Mondo pre 24 sata
Protiv Desingerice podignute tri krivične prijave: Zbog jagnjeta na njegovom nastupu u Vranju, nastao haos

Protiv Desingerice podignute tri krivične prijave: Zbog jagnjeta na njegovom nastupu u Vranju, nastao haos

Telegraf pre 24 sata

Vesti dana »