Povezane vesti

Mićin o godinu dana mandata: "Posvećeno sam radio u interesu svih Novosađana"

Mićin o godinu dana mandata: "Posvećeno sam radio u interesu svih Novosađana"

Radio 021 pre 1 dan
Pre godinu dana, 24. februara, Žarko Mićin izabran je za gradonačelnika Novog Sada. On je na to mesto došao umesto Milana Đurića, koji je podneo ostavku nakon što su aktivisti Srpske napredne stranke, tokom noći, napali studente i tom prilikom polomili… »
Mićin, godinu dana na mestu gradonačelnika: Politika razvoja je za 13 godina preporodila Novi Sad

Mićin, godinu dana na mestu gradonačelnika: Politika razvoja je za 13 godina preporodila Novi Sad

Moj Novi Sad pre 22 sata
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin podsetio nas je na svom Instagram profilu da je na čelu grada punih godinu dana i izneo ono za šta smatra da su njegovi najveći uspesi. Ipak, sa njim se ne slažu svi građani, kao i deo opozicije. – U jednom veoma… »
Godina Mićinovog mandata: Za opoziciju "teatar apsurda", iz vlasti pozitivne ocene

Godina Mićinovog mandata: Za opoziciju "teatar apsurda", iz vlasti pozitivne ocene

Radio 021 pre 24 sata
Pre godinu dana, 24. februara, Žarko Mićin je izabran za gradonačelnika Novog Sada. Opozicija mandat opisuje kao "teatar apsurda", dok se iz vlasti čuju reči hvale. U svom osvrtu na prethodnih godinu dana, gradonačelnik Žarko Mićin naveo je da je na čelo… »
Godina truda i odgovornosti u najtežim okolnostima - gradonačelnik Mićin obeležio prvu godinu na mestu prvog čoveka grada. Evo…

Godina truda i odgovornosti u najtežim okolnostima - gradonačelnik Mićin obeležio prvu godinu na mestu prvog čoveka grada. Evo…

Dnevnik pre 1 dan
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin podsetio je pratioce na Instagramu i sugrađane da je na današnji dan, pre godinu dana, preuzeo funkciju prvog čoveka Grada. -U jednom veoma izazovnom vremenu za naš grad, pre tačno 12 meseci, 24. februara 2025… »

Vesti dana »