Povezane vesti

Glišić: Problem vodosnabdevanja Ljiga biće rešen do kraja godine

Glišić: Problem vodosnabdevanja Ljiga biće rešen do kraja godine

Politika pre 12 sati
Država je, dodao je, ove godine prvi put sistemski pristupila obnovi vodovodne infrastrukture širom Srbije. LjIG- Prva faza rekonstrukcije vodovodne mreže u Ljigu je završena, a ministar za javna ulaganja Darko Glišić obišao je nekoliko domaćinstava i… »
Kraj mukama s vodom posle 60 godina! Ministar Glišić potvrdio sjajne vesti za Ljig: Mreža bila starija od mene, a gubici…

Kraj mukama s vodom posle 60 godina! Ministar Glišić potvrdio sjajne vesti za Ljig: Mreža bila starija od mene, a gubici…

Kurir pre 18 sati
Vodovod sa koga se Ljižani snabdevaju izgrađen je još 1968. godine, a dotrajala mreža godinama je stvarala velike gubitke i nestabilan pritisak. Ministar za javna ulaganja Darko Glišić obišao je nekoliko domaćinstava i uverio se da su pritisak i kvalitet… »
Fenomenalne vesti za Ljig: Nakon šest decenija kraj mukama sa vodosnabdevanjem, Glišić na terenu - mreža je bila starija od…

Fenomenalne vesti za Ljig: Nakon šest decenija kraj mukama sa vodosnabdevanjem, Glišić na terenu - mreža je bila starija od…

RINA pre 18 sati
Fenomenalne vesti za Ljig: Nakon šest decenija kraj mukama sa vodosnabdevanjem, Glišić na terenu - mreža je bila starija od mene, gubici vode ogromni Ljig – Prva faza rekonstrukcije vodovodne mreže u Ljigu je završena, čime je započeto rešavanje… »
Kraj vodovodnim mukama u Ljigu: Zamena azbestnih cevi - završena prva faza obnove mreže

Kraj vodovodnim mukama u Ljigu: Zamena azbestnih cevi - završena prva faza obnove mreže

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Foto: GZS Za obnovu vodovodne mreže, koja je godinama bila jedan od najvećih problema ove opštine, država je izdvojila 30.360.000 dinara za prvu fazu radova. Prema najavama, predstoje još dve faze tokom kojih će se mreža dodatno rekonstruisati i širiti… »
Uskoro tender za prvu fazu zamene vodovodne mreže u Kuli

Uskoro tender za prvu fazu zamene vodovodne mreže u Kuli

Ekapija pre 20 sati
Ilustracija (Foto: Jarous/shutterstock.com) Uskoro će biti raspisan tender za realizaciju prve faze projekta zamene vodovodne mreže na relaciji Kula-Crvenka-Sivac, u okviru programa modernizacije vodovodnih instalacija na teritoriji opštine Kula… »

Vesti dana »