Povezane vesti
SSP: Škola u Pejkovcu ruinirana i nebezbedna za đake, direktorka kaže – čeka se odobrenje za obnovu
Južne vesti 24.02.2026
Školska zgrada isturenog odeljenja OŠ „Toplički heroji“ u selu Pejkovac kod Žitorađe je u veoma lošem stanju, ali dok Jelena Milošević iz Stranke slobode i pravde tvrdi da je objekat ruiniran i nebezbedan za učenike, direktorka škole Danijela Milić kaže… »
Milošević: “Raspada se škola sa preko 300 učenika u selu kod Žitorađe”
Naissus info 24.02.2026
Osnovna škola “Toplički heroji”, istureno odeljenje u selu Pejkovac u opštini Žitorađa, doslovno se raspada, kaže narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Milošević . Dodaje da školu pohađa preko 300 učenika, a da je Pejkovac jedno od… »
Vesti dana »
Kakav nas oktobar očekuje u Vojvodini: Topao početak, više kiše u drugom delu meseca
RTV pre 7 satijoš 36 povezanih
Opozicija i udruženja traže ostavku Šapića zbog nasilja: Hoće li ga SNS zaštititi?
N1 Info pre 50 minutajoš 31 povezana
(Foto, video) Pilot nožem krvnički izbo kolegu, pa krenuo da obrušava avion! Svi detalji užasa na letu iz Dubaija ka Tel Avivu: Ovako je sprečen nezapamćeni masakr
Blic pre 45 minutajoš 87 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih