Povezane vesti
Poljoprivrednik sa blokade u Novom Selu: Ubistvom mi pretio zamenik predsednika MZ
N1 Info 24.02.2026
Poljoprivrednik Branko Tomašević izjavio je danas da mu je zamenik predsednika Mesne zajednice (MZ) Novog Sela kod Loznice pretio smrću. "Imali smo pretnje od naših meštana, konkretnije malo od zamenika predsednika Mesne zajednice. Pozvao je telefonom i… »
Poljoprivredniku pretio lokalni političar: "Rekao je da će nekog ubiti ako ne bude mogao da prođe kroz centar svog sela, zvao…
Pravda 24.02.2026
Poljoprivrednik Branko Tomašević, koji učestvuje u blokadi puta u Novom selu kod Loznice, rekao je da primo poziv od zamenika predsednika mesne zajednice i da mu je rekao da će nekog ubiti ako ne bude mogao da prođe kroz centar svog sela. “Imali smo… »
Poljoprivredniku pretio lokalni političar: "Rekao je da će nekog ubiti ako ne bude mogao da prođe kroz centar svog sela, zvao…
Nova 24.02.2026
Poljoprivrednik Branko Tomašević, koji učestvuje u blokadi puta u Novom selu kod Loznice, rekao je da primo poziv od zamenika predsednika mesne zajednice i da mu je rekao da će nekog ubiti ako ne bude mogao da prođe kroz centar svog sela. “Imali smo… »
Vesti dana »
Nastavak suđenja u slučaju Generalštab: Vasić izrazio sumnju u sopstveni iskaz pred Tužilaštvom - "Ne znam u kakvom sam stanju bio"
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
Temperatura pada za 15 stepeni: Ovi delovi Srbije će biti prvi na udaru nevremena
Mondo pre 3 satajoš 41 povezana
Svi đaci osnovnih i srednjih škola biće u obavezi da posete EXPO: Novi pravilnik potpisao Dejan Vuk Stanković
Nova pre 52 minutajoš 5 povezanih
Tramp: Iran propustio priliku, sad mora da plati cenu; Pezeškijan: Pregovorima prevazići trenutno stanje
RTS pre 27 minutajoš 34 povezane