Povezane vesti

Hakimiju će suditi za silovanje: On tvrdi da je nevin, ali sudije imaju jak razlog da sumnjaju u to

Hakimiju će suditi za silovanje: On tvrdi da je nevin, ali sudije imaju jak razlog da sumnjaju u to

Nova pre 5 sati
Fudbaleru Pari Sen Žermena Ašrafu Hakimiju biće suđeno za silovanje. "Danas je optužba za silovanje dovoljna da opravda suđenje, čak iako ja to poričem i sve dokazuje da je optužba lažna. Ovo je podjednako nepravedno prema nevinima kao i prema pravim… »
Hakimi utučen zbog optužbi za silovanje i ići će na sud!

Hakimi utučen zbog optužbi za silovanje i ići će na sud!

Sportske.net pre 5 sati
Fudbaleru Pari Sen Žermena Ašrafu Hakimiju biće suđeno za silovanje, preneli su danas francuski mediji. "Danas je optužba za silovanje dovoljna da opravda suđenje, čak iako ja to poričem i sve dokazuje da je optužba lažna. Ovo je podjednako nepravedno… »
Skandal! Zvezda PSŽ na suđenju zbog silovanja! Slavni fudbaler se oglasio, o njegovim rečima bruji planeta: "Čak iako ja to…

Skandal! Zvezda PSŽ na suđenju zbog silovanja! Slavni fudbaler se oglasio, o njegovim rečima bruji planeta: "Čak iako ja to…

Kurir pre 6 sati
Fudbaleru Pari Sen Žermena Ašrafu Hakimiju biće suđeno za silovanje, preneli su danas francuski mediji. "Danas je optužba za silovanje dovoljna da opravda suđenje, čak iako ja to poričem i sve dokazuje da je optužba lažna. Ovo je podjednako nepravedno… »
Zvezda PSŽ-a mora na suđenje zbog optužbe za silovanje

Zvezda PSŽ-a mora na suđenje zbog optužbe za silovanje

Telegraf pre 6 sati
Dvadesetčetvorogodišnja žena optužila je Ašrafa Hakimija da ju je 2023. godine silovao u svojoj kući u Parizu. Fudbaler je odbacio sve navode. Javno tužilaštvo pokrenulo je preliminarnu istragu u martu iste godine. - Danas je sama optužba za silovanje… »
Fudbaleru Pari Sen Žermena Hakimiju će se suditi zbog optužbi za silovanje

Fudbaleru Pari Sen Žermena Hakimiju će se suditi zbog optužbi za silovanje

Insajder pre 6 sati
Fudbaleru Pari Sen Žermena Ašrafu Hakimiju biće suđeno za silovanje, odlučio je sud u Francuskoj. Sam Hakimi je potvrdio ovu vest, nastavljajući da negira izvršenje krivičnog dela za koje se tereti. "Danas je optužba za silovanje dovoljna da opravda… »
Fudbaler PSŽ-a Hakimi ide na suđenje za silovanje: “Mirno čekam suđenje, istina će izaći na videlo”

Fudbaler PSŽ-a Hakimi ide na suđenje za silovanje: “Mirno čekam suđenje, istina će izaći na videlo”

Nedeljnik pre 7 sati
Fudbaleru Pari Sen Žermena Ašrafu Hakimiju biće suđeno za silovanje. „Danas je optužba za silovanje dovoljna da opravda suđenje, čak iako ja to poričem i sve dokazuje da je optužba lažna. Ovo je podjednako nepravedno prema nevinima kao i prema pravim… »
Hakimi će morati na suđenje zbog optužbe za silovanje

Hakimi će morati na suđenje zbog optužbe za silovanje

Sport klub pre 7 sati
Defanzivac Pari Sen Žermena Akraf Hakimi kaže da je spreman za početak suđenja po optužbi za silovanje. Dvadesetčetvorogodišnja devojka optužila je Hakimija da ju je silovao u svojoj kući u Parizu 2023. godine. On ove optužbe odbacuje. Javni tužilac je… »
Fudbaler Pari Sen Žermena Hakimi na suđenju za silovanje

Fudbaler Pari Sen Žermena Hakimi na suđenju za silovanje

Radio sto plus pre 8 sati
“Danas je optužba za silovanje dovoljna da opravda suđenje, čak iako ja to poričem i sve dokazuje da je optužba lažna. Ovo je podjednako nepravedno prema nevinima kao i prema pravim žrtvama. Mirno čekam ovo suđenje, koje će omogućiti da istina izađe na… »

Vesti dana »