Povezane vesti
"Za njih žene ne znače ništa, bacaju ih u rupu" Pevačica nakon mnogo godina o jezivom nastupu: Muž me je ostavio nakon…
Kurir pre 1 dan
Marija Mara Stojadinović, 2000. godina bila je jedna od najomiljenijih pevačica na Grandovoj sceni. Međutim, u jeku karijere isplivale su njene slike u toplesu, a Mara se nakon toga povukla. Mnogi su tvrdili da je zbog toga napustila karijeru ali kako… »
Pričalo se da ju je Saša Popović zbog golih slika izbacio iz Granda: Mara prvi put nakon 20 godina progovorila o svemu
Mondo pre 1 dan
Marija Mara Stojadinović, koja se svojevremeno javnosti predstavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", pre dve decenije se povukla iz javnosti. Razlog je bio ogroman skandal koji je izbio nakon što su se pojavile njene eksplicitne fotografije. Podsetite se… »
Mara otkrila istinu posle 20 godina! Evo da li ju je Saša Popović zbog golih slika izbacio iz Zvezda Granda
Telegraf pre 1 dan
Marija Mara Stojadinović iz javnosti se povukla pre dve decenije, nakon velikog skandala sa eksplicitnim fotografijama. Ona je živela u Čikagu u kojem je izgradila život daleko od estradnih reflektora, a sada se vraća u Srbiju. Pred povratak je… »
"Nije me Saša Popović izbacio zbog golih slika": Mara rešila misteriju staru 20 godina: "Bila sam veštica na lomači, a sad…
Blic pre 1 dan
Marija Mara Stojadinović se nakon 20 godina javno oglasila i otkrila pravu pozadinu svog povlačenja iz javnosti i odlaska u Ameriku. Naglasila je da njen odlazak nije bio bekstvo zbog eksplicitnih fotografija, već rezultat porodičnih okolnosti Nekadašnja… »
Vesti dana »
BLOG Desetak poljoprivrednika dobilo poziv za informativni razgovor iz policije zbog blokada: Mlekari traže od Vlade da se izjasni o ponašanju Glamočića
Nova pre 4 satijoš 37 povezanih
Snežana Đurišić šokirana zbog vesti o Ivici Dačiću! Pevačica poručila: Neka mu Bog podari zdravlja i snage
Kurir pre 25 minutajoš 42 povezane
Glamočić: Srbija tražila uvođenje prelevmana na mleko u prahu i polutvrde sireve iz EU
Radio 021 pre 3 satajoš 40 povezanih
Zvanično: Vlada Srbije imenovala Lady Dron Danku za pomoćnicu ministra prosvete na šest meseci
Nedeljnik pre 8 satijoš 10 povezanih
„Nigerizacija“ Crvene zvezde, cela delegacija dočekala Monekea: Ovo su najlepše moguće scene koje sport može da nam podari!
Hot sport pre 20 minutajoš 61 povezana