Povezane vesti
Pričalo se da ju je Saša Popović zbog golih slika izbacio iz Granda: Mara prvi put nakon 20 godina progovorila o svemu
Mondo pre 22 dana
Marija Mara Stojadinović, koja se svojevremeno javnosti predstavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", pre dve decenije se povukla iz javnosti. Razlog je bio ogroman skandal koji je izbio nakon što su se pojavile njene eksplicitne fotografije. Podsetite se… »
"Za njih žene ne znače ništa, bacaju ih u rupu" Pevačica nakon mnogo godina o jezivom nastupu: Muž me je ostavio nakon…
Kurir pre 22 dana
Marija Mara Stojadinović, 2000. godina bila je jedna od najomiljenijih pevačica na Grandovoj sceni. Međutim, u jeku karijere isplivale su njene slike u toplesu, a Mara se nakon toga povukla. Mnogi su tvrdili da je zbog toga napustila karijeru ali kako… »
Mara otkrila istinu posle 20 godina! Evo da li ju je Saša Popović zbog golih slika izbacio iz Zvezda Granda
Telegraf pre 22 dana
Marija Mara Stojadinović iz javnosti se povukla pre dve decenije, nakon velikog skandala sa eksplicitnim fotografijama. Ona je živela u Čikagu u kojem je izgradila život daleko od estradnih reflektora, a sada se vraća u Srbiju. Pred povratak je… »
"Nije me Saša Popović izbacio zbog golih slika": Mara rešila misteriju staru 20 godina: "Bila sam veštica na lomači, a sad…
Blic pre 22 dana
Marija Mara Stojadinović se nakon 20 godina javno oglasila i otkrila pravu pozadinu svog povlačenja iz javnosti i odlaska u Ameriku. Naglasila je da njen odlazak nije bio bekstvo zbog eksplicitnih fotografija, već rezultat porodičnih okolnosti Nekadašnja… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Pravo u centar pre 2 satajoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene zbog sumnje na ubijanje lutalica zatrovanom hranom u okolini Aleksinca
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih
Vazdušni napadi na energetska postrojenja u više zemalja Persijskog zaliva
RTV pre 34 minutajoš 71 povezana
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 6 satijoš 30 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih