Povezane vesti

"Za njih žene ne znače ništa, bacaju ih u rupu" Pevačica nakon mnogo godina o jezivom nastupu: Muž me je ostavio nakon…

"Za njih žene ne znače ništa, bacaju ih u rupu" Pevačica nakon mnogo godina o jezivom nastupu: Muž me je ostavio nakon…

Kurir pre 1 dan
Marija Mara Stojadinović, 2000. godina bila je jedna od najomiljenijih pevačica na Grandovoj sceni. Međutim, u jeku karijere isplivale su njene slike u toplesu, a Mara se nakon toga povukla. Mnogi su tvrdili da je zbog toga napustila karijeru ali kako… »
Pričalo se da ju je Saša Popović zbog golih slika izbacio iz Granda: Mara prvi put nakon 20 godina progovorila o svemu

Pričalo se da ju je Saša Popović zbog golih slika izbacio iz Granda: Mara prvi put nakon 20 godina progovorila o svemu

Mondo pre 1 dan
Marija Mara Stojadinović, koja se svojevremeno javnosti predstavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", pre dve decenije se povukla iz javnosti. Razlog je bio ogroman skandal koji je izbio nakon što su se pojavile njene eksplicitne fotografije. Podsetite se… »
Mara otkrila istinu posle 20 godina! Evo da li ju je Saša Popović zbog golih slika izbacio iz Zvezda Granda

Mara otkrila istinu posle 20 godina! Evo da li ju je Saša Popović zbog golih slika izbacio iz Zvezda Granda

Telegraf pre 1 dan
Marija Mara Stojadinović iz javnosti se povukla pre dve decenije, nakon velikog skandala sa eksplicitnim fotografijama. Ona je živela u Čikagu u kojem je izgradila život daleko od estradnih reflektora, a sada se vraća u Srbiju. Pred povratak je… »
"Nije me Saša Popović izbacio zbog golih slika": Mara rešila misteriju staru 20 godina: "Bila sam veštica na lomači, a sad…

"Nije me Saša Popović izbacio zbog golih slika": Mara rešila misteriju staru 20 godina: "Bila sam veštica na lomači, a sad…

Blic pre 1 dan
Marija Mara Stojadinović se nakon 20 godina javno oglasila i otkrila pravu pozadinu svog povlačenja iz javnosti i odlaska u Ameriku. Naglasila je da njen odlazak nije bio bekstvo zbog eksplicitnih fotografija, već rezultat porodičnih okolnosti Nekadašnja… »

Vesti dana »