Povezane vesti
"Želja mi je da postanem Srbin, prabaka je navijala za Đokovića": Materaci pojačao Srbiju, pa oduševio intervjuom VIDEO
Nova pre 8 sati
Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi dobio je novog gosta, mladog Đanfilipa Materacija, člana čuvene fudbalske porodice, koji je, vođen majčinim poreklom i snažnim porodičnim vezama sa Srbijom, doneo odluku da u budućnosti nastupa za… »
Tadija Samardžić: "Nije odluka, ja sam Srbin"; Materaci: "Prabaka bi bila ponosna"
Sportske.net pre 8 sati
Fudbalski savez Srbije nedavno je objavio da su novi članovi kadetske (U17) selekcije Srbije postali Tadija Samardžić i Đanluka Materacija. Tadija Samardžić nastupa za mladi tim Herte, radi se o mlađem bratu A reprezentativca “orlova” Lazaru Samardžiću… »
Samardžić i Materaci debitovaće za „orliće” u utakmici protiv Slovenije
Politika pre 8 sati
Mladi fudbaleri pridružili su se kadetima Srbije. Mladi fudbaleri Tadija Samardžić i Đanfilipo Materaci pridružili su se kadetima Srbije i debitovaće za "orliće" u utakmici protiv Slovenije, koja je na programu u četvrtak od 12 časova u Staroj Pazovi… »
Samardžić i Materaci stigli među Orlove: "Mama, baka, prabaka pričali najlepše o Srbiji"
Telegraf pre 7 sati
Mladi fudbaleri Tadija Samardžić i Đanfilipo Materaci pridružili su se kadetima Srbije i debitovaće za "orliće" u utakmici protiv Slovenije, koja je na programu u četvrtak od 12 časova u Staroj Pazovi. - Debitanti u nacionalnom dresu bili su u obilasku… »
Nova lica u Pazovi - fudbaleri iz Italije i Nemačke oblače dres Srbije
RTS pre 9 sati
Mladi fudbaleri Đanfilipo Materaci i Tadija Samardžić pridružili su se kadetskoj reprezentaciji Srbije i debitovaće za "orliće" na utakmici protiv Slovenije, koja je na programu u četvrtak od 12.00 časova u Staroj Pazovi. Novajlije u nacionalnom timu… »
"Brat mi je najveći uzor": Ko je Tadija Samardžić i zašto je izabrao Srbiju umesto Nemačke?
Mondo pre 9 sati
Lazar Samardžić (24) već igra za seniorsku reprezentaciju Srbije, a njegovim stopama krenuo je i mlađi brat Tadija (16) koji igra na poziciji centarfora. Posetio je Sportski centar FSS i imao priliku da se upozna sa istorijom srpskog fudbala. Oduševljen… »
Osećam se kao Srbin, TADIJA SAMARDŽIĆ OBUKAO DRES „ORLIĆA“ Brat Lazar najveći uzor, želim da pobedim sve što mogu sa Srbijom…
Dnevnik pre 9 sati
Mladi fudbaler Tadija Samardžić, brat Lazara Samardžića, odlučio je da zaigra za reprezentaciju Srbije. – Srećan sam zbog svog dolaska! Nadao sam se da ću biti jednog dana ovde. Bio mi je san da igram u nekom trenutku za reprezentaciju. Ovde je, zaista… »
Materaci i Samardžić stigli: "Osećam se kao Srbin" FOTO
B92 pre 9 sati
Mladi fudbaleri Tadija Samardžić i Đanfilipo Materaci pridružili su se kadetima Srbije i debitovaće u utakmici protiv Slovenije, koja je na programu u četvrtak od 12 časova u Staroj Pazovi. "Debitanti u nacionalnom dresu bili su u obilasku Sportskog… »
Šta kažu navijači? Materaci oblači dres Fudbalske reprezentacije Srbije!
Hot sport pre 9 sati
Videćemo kako će se adaptirati! Srbija je dobila nova lica u kadetskoj reprezentaciji. Tadija Samardžić i Đanfilipo Materaci zvanično su postali „Orlići“ i danas odradili prvi trening sa selekcijom U-17 u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u… »
"Prabaka je bila prava Srpkinja, hoću da pokažem svima da sam Srbin": Materaci otkrio zašto je izabrao "orlove"
Mondo pre 9 sati
Bratanac legendarnog Marka Materacija je Đanfilipo Materaci (16) i on je novi član kadetske reprezentacije Srbije. Dolazi iz fudbalske porodice i zahvaljujući majčinom poreklu i porodičnim vezama sa Srbijom doneo je odluku da nastupa za naš nacionalni… »
(Video) Izabrao Srbiju, prvi put se oglasio! Materaci: Proslavio sam lepu vest, prabaka je navijala za Novaka, bila je prava…
Dnevnik pre 9 sati
Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi dobio je novog gosta, mladog Đanfilipa Materacija. Član čuvene fudbalske porodice, koji je, vođen majčinim poreklom i snažnim porodičnim vezama sa Srbijom, doneo odluku da u budućnosti nastupa za… »
"Hoću da postanem Srbin 100%!" Đanfilipo Materaci obukao dres Srbije i poručio: Eh, da me prababa sada vidi!
Večernje novosti pre 10 sati
Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi dobio je novog gosta, mladog Đanfilipa Materacija, člana čuvene fudbalske porodice, koji je, vođen majčinim poreklom i snažnim porodičnim vezama sa Srbijom, doneo odluku da u budućnosti nastupa za… »
Samardžić i Materaci odradili prvi trening u dresu Srbije
Sport klub pre 16 sati
Kadetska selekcija dobila dva velika pojačanja iz dijaspore. Kadetska reprezentacija Srbije (do 17 godina) okupila se u Sportskom centru Fudbalskog saveza u Staroj Pazovi i odradila prvi trening pred prijateljsku utakmicu sa Slovenijom. Ta utakmica će… »
Vesti dana »
PZE 2026: Bez puno talasanja i uz tehničke probleme održano je prvo polufinale
Danas pre 2 satajoš 12 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 25. februar: Danas oblačno, ponegde slabe padavine
Beta pre 1 satjoš 3 povezane
Grad Zagreb pokreće ustavnu tužbu protiv vlade zbog preuzimanja dočeka rukometaša
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Iranski ministar: Dogovor sa SAD na dohvat ruke ako se da prioritet diplomatiji
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Foto) Đurić se sastao sa Rubiom: "Radimo na tome da 2026. bude sjajna godina za odnose Srbije i SAD"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana