Povezane vesti

"Želja mi je da postanem Srbin, prabaka je navijala za Đokovića": Materaci pojačao Srbiju, pa oduševio intervjuom VIDEO

"Želja mi je da postanem Srbin, prabaka je navijala za Đokovića": Materaci pojačao Srbiju, pa oduševio intervjuom VIDEO

Nova pre 8 sati
Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi dobio je novog gosta, mladog Đanfilipa Materacija, člana čuvene fudbalske porodice, koji je, vođen majčinim poreklom i snažnim porodičnim vezama sa Srbijom, doneo odluku da u budućnosti nastupa za… »
Tadija Samardžić: "Nije odluka, ja sam Srbin"; Materaci: "Prabaka bi bila ponosna"

Tadija Samardžić: "Nije odluka, ja sam Srbin"; Materaci: "Prabaka bi bila ponosna"

Sportske.net pre 8 sati
Fudbalski savez Srbije nedavno je objavio da su novi članovi kadetske (U17) selekcije Srbije postali Tadija Samardžić i Đanluka Materacija. Tadija Samardžić nastupa za mladi tim Herte, radi se o mlađem bratu A reprezentativca “orlova” Lazaru Samardžiću… »
Samardžić i Materaci debitovaće za „orliće” u utakmici protiv Slovenije

Samardžić i Materaci debitovaće za „orliće” u utakmici protiv Slovenije

Politika pre 8 sati
Mladi fudbaleri pridružili su se kadetima Srbije. Mladi fudbaleri Tadija Samardžić i Đanfilipo Materaci pridružili su se kadetima Srbije i debitovaće za "orliće" u utakmici protiv Slovenije, koja je na programu u četvrtak od 12 časova u Staroj Pazovi… »
Samardžić i Materaci stigli među Orlove: "Mama, baka, prabaka pričali najlepše o Srbiji"

Samardžić i Materaci stigli među Orlove: "Mama, baka, prabaka pričali najlepše o Srbiji"

Telegraf pre 7 sati
Mladi fudbaleri Tadija Samardžić i Đanfilipo Materaci pridružili su se kadetima Srbije i debitovaće za "orliće" u utakmici protiv Slovenije, koja je na programu u četvrtak od 12 časova u Staroj Pazovi. - Debitanti u nacionalnom dresu bili su u obilasku… »
Nova lica u Pazovi - fudbaleri iz Italije i Nemačke oblače dres Srbije

Nova lica u Pazovi - fudbaleri iz Italije i Nemačke oblače dres Srbije

RTS pre 9 sati
Mladi fudbaleri Đanfilipo Materaci i Tadija Samardžić pridružili su se kadetskoj reprezentaciji Srbije i debitovaće za "orliće" na utakmici protiv Slovenije, koja je na programu u četvrtak od 12.00 časova u Staroj Pazovi. Novajlije u nacionalnom timu… »
"Brat mi je najveći uzor": Ko je Tadija Samardžić i zašto je izabrao Srbiju umesto Nemačke?

"Brat mi je najveći uzor": Ko je Tadija Samardžić i zašto je izabrao Srbiju umesto Nemačke?

Mondo pre 9 sati
Lazar Samardžić (24) već igra za seniorsku reprezentaciju Srbije, a njegovim stopama krenuo je i mlađi brat Tadija (16) koji igra na poziciji centarfora. Posetio je Sportski centar FSS i imao priliku da se upozna sa istorijom srpskog fudbala. Oduševljen… »
Osećam se kao Srbin, TADIJA SAMARDŽIĆ OBUKAO DRES „ORLIĆA“ Brat Lazar najveći uzor, želim da pobedim sve što mogu sa Srbijom…

Osećam se kao Srbin, TADIJA SAMARDŽIĆ OBUKAO DRES „ORLIĆA“ Brat Lazar najveći uzor, želim da pobedim sve što mogu sa Srbijom…

Dnevnik pre 9 sati
Mladi fudbaler Tadija Samardžić, brat Lazara Samardžića, odlučio je da zaigra za reprezentaciju Srbije. – Srećan sam zbog svog dolaska! Nadao sam se da ću biti jednog dana ovde. Bio mi je san da igram u nekom trenutku za reprezentaciju. Ovde je, zaista… »
Materaci i Samardžić stigli: "Osećam se kao Srbin" FOTO

Materaci i Samardžić stigli: "Osećam se kao Srbin" FOTO

B92 pre 9 sati
Mladi fudbaleri Tadija Samardžić i Đanfilipo Materaci pridružili su se kadetima Srbije i debitovaće u utakmici protiv Slovenije, koja je na programu u četvrtak od 12 časova u Staroj Pazovi. "Debitanti u nacionalnom dresu bili su u obilasku Sportskog… »
Šta kažu navijači? Materaci oblači dres Fudbalske reprezentacije Srbije!

Šta kažu navijači? Materaci oblači dres Fudbalske reprezentacije Srbije!

Hot sport pre 9 sati
Videćemo kako će se adaptirati! Srbija je dobila nova lica u kadetskoj reprezentaciji. Tadija Samardžić i Đanfilipo Materaci zvanično su postali „Orlići“ i danas odradili prvi trening sa selekcijom U-17 u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u… »
"Prabaka je bila prava Srpkinja, hoću da pokažem svima da sam Srbin": Materaci otkrio zašto je izabrao "orlove"

"Prabaka je bila prava Srpkinja, hoću da pokažem svima da sam Srbin": Materaci otkrio zašto je izabrao "orlove"

Mondo pre 9 sati
Bratanac legendarnog Marka Materacija je Đanfilipo Materaci (16) i on je novi član kadetske reprezentacije Srbije. Dolazi iz fudbalske porodice i zahvaljujući majčinom poreklu i porodičnim vezama sa Srbijom doneo je odluku da nastupa za naš nacionalni… »
(Video) Izabrao Srbiju, prvi put se oglasio! Materaci: Proslavio sam lepu vest, prabaka je navijala za Novaka, bila je prava…

(Video) Izabrao Srbiju, prvi put se oglasio! Materaci: Proslavio sam lepu vest, prabaka je navijala za Novaka, bila je prava…

Dnevnik pre 9 sati
Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi dobio je novog gosta, mladog Đanfilipa Materacija. Član čuvene fudbalske porodice, koji je, vođen majčinim poreklom i snažnim porodičnim vezama sa Srbijom, doneo odluku da u budućnosti nastupa za… »
"Hoću da postanem Srbin 100%!" Đanfilipo Materaci obukao dres Srbije i poručio: Eh, da me prababa sada vidi!

"Hoću da postanem Srbin 100%!" Đanfilipo Materaci obukao dres Srbije i poručio: Eh, da me prababa sada vidi!

Večernje novosti pre 10 sati
Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi dobio je novog gosta, mladog Đanfilipa Materacija, člana čuvene fudbalske porodice, koji je, vođen majčinim poreklom i snažnim porodičnim vezama sa Srbijom, doneo odluku da u budućnosti nastupa za… »
Samardžić i Materaci odradili prvi trening u dresu Srbije

Samardžić i Materaci odradili prvi trening u dresu Srbije

Sport klub pre 16 sati
Kadetska selekcija dobila dva velika pojačanja iz dijaspore. Kadetska reprezentacija Srbije (do 17 godina) okupila se u Sportskom centru Fudbalskog saveza u Staroj Pazovi i odradila prvi trening pred prijateljsku utakmicu sa Slovenijom. Ta utakmica će… »

Vesti dana »