Povezane vesti
Nevena Modelsica dala otkaz u kineskom butiku: Zarađuje na sajtovima za odrasle, roditelji i bivši je podržavaju
Mondo 24.02.2026
Nekadašnja članica grupe Models, Nevena Adžemović progovorila je o novom poslu nakon što je dala otkaz u kineskoj radnji, pa otkrila kako preživljava. "Uživam u životu, pijem kafe, treniram, radim na sajtu (za odrasle) uživam baš. Super živim, super… »
"Davali su mi: 10.000 evra Za nošen veš" Nevena Models o zaradi na Onlifensu, dečku i bivšem mužu: Teško sam podnela kada se…
Blic 24.02.2026
Nevena Stamenković, nekadašnja članica grupe “Models” je nakon rada u kineskom tržnom centru, odlučila da njeni izvor prihoda bude na sajtu za odrasle, a u intervjuu za “Blic” ona je rekla kako na sve to gledaju njeni roditelji, bivši muž kao i da li je… »
"Davali su mi 10.000 evra za nošen veš" Nevena Models o zaradi na sajtu za odrasle i bivšem mužu: Teško sam podnela kada se…
Kurir 24.02.2026
Nevena Stamenković, nekadašnja članica grupe “ Models” je nakon rada u kineskom tržnom centru, odlučila da njeni izvor prihoda bude na sajtu za odrasle, a ona je rekla kako na sve to gledaju njeni roditelji, bivši muž kao i da li je nekada patila zbog… »
Nevena iz Modelsica dala otkaz u kineskoj radnji, pa sad prodaje gole slike: "Roditelji me podržavaju..."
Telegraf 24.02.2026
Nekadašnja članica grupe Models, Nevena Adžemović progovorila je o novom poslu nakon što je dala otkaz u kineskoj radnji, pa otkrila kako preživljava. - Uživam u životu, pijem kafe, treniram, radim na sajtu (za odrasle) uživavam baš. Super živim, super… »
Vesti dana »
Oporavak industrijske proizvodnje u Srbiji! U martu ove godine veća za 6,4 odsto: Realni rast BDP-a veći za 3,0 odsto
Blic pre 51 minutajoš 29 povezanih
Mladiću (22) osumnjičenom za ubistvo na Novom Beogradu određen pritvor do 30 dana
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 45 povezanih
Reporteri bez granica: Srbija pala na 104. mesto na Svetskom indeksu slobode medija
Insajder pre 5 satijoš 20 povezanih
Napadači koji su sinoć oteli aktivistu još nisu uhapšeni: Zbor za večeras najavio protest u Resniku
Nedeljnik pre 3 satajoš 12 povezanih