Povezane vesti
Nevena Modelsica dala otkaz u kineskom butiku: Zarađuje na sajtovima za odrasle, roditelji i bivši je podržavaju
Mondo pre 18 sati
Nekadašnja članica grupe Models, Nevena Adžemović progovorila je o novom poslu nakon što je dala otkaz u kineskoj radnji, pa otkrila kako preživljava. "Uživam u životu, pijem kafe, treniram, radim na sajtu (za odrasle) uživam baš. Super živim, super… »
"Davali su mi: 10.000 evra Za nošen veš" Nevena Models o zaradi na Onlifensu, dečku i bivšem mužu: Teško sam podnela kada se…
Blic pre 21 sat
Nevena Stamenković, nekadašnja članica grupe “Models” je nakon rada u kineskom tržnom centru, odlučila da njeni izvor prihoda bude na sajtu za odrasle, a u intervjuu za “Blic” ona je rekla kako na sve to gledaju njeni roditelji, bivši muž kao i da li je… »
"Davali su mi 10.000 evra za nošen veš" Nevena Models o zaradi na sajtu za odrasle i bivšem mužu: Teško sam podnela kada se…
Kurir pre 20 sati
Nevena Stamenković, nekadašnja članica grupe “ Models” je nakon rada u kineskom tržnom centru, odlučila da njeni izvor prihoda bude na sajtu za odrasle, a ona je rekla kako na sve to gledaju njeni roditelji, bivši muž kao i da li je nekada patila zbog… »
Nevena iz Modelsica dala otkaz u kineskoj radnji, pa sad prodaje gole slike: "Roditelji me podržavaju..."
Telegraf pre 20 sati
Nekadašnja članica grupe Models, Nevena Adžemović progovorila je o novom poslu nakon što je dala otkaz u kineskoj radnji, pa otkrila kako preživljava. - Uživam u životu, pijem kafe, treniram, radim na sajtu (za odrasle) uživavam baš. Super živim, super… »
Vesti dana »
Traktori na putevima: Policijsko saslušavanje poljoprivrednika zbog blokada
Vreme pre 1 satjoš 31 povezana
Pad broja rođenih i rast smrtnosti u Srbiji u januaru 2026. godine
Insajder pre 26 minutajoš 20 povezanih
RHMZ: Sutra pretežno sunčano, do 14 stepeni, slično i u narednih sedam dana
NIN pre 56 minutajoš 27 povezanih
RZS: Nastavlja se drastičan pad broja živorođenih i porast broja umrlih u Srbiji
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih