Povezane vesti
"Ja sam skupa žena, sponzoruša" ćerka pokojnog pevača sve iznela u javnost: Prisetila se i skromnog detinjstva sa poznatim ocem…
Kurir pre 16 sati
Influencerka Ela Dvornik na svom Tiktoku otkrila je nedavno nekoliko detalja iz svog života i prisetila se odrastanja s pokojnim ocem, muzičarem Dinom Dvornikom. Na slici se nalazi Dino uz „fiću“, a ispod je napisala: "Oduvek sam bila sponzoruša, tako… »
"Oduvek sam bila sponzoruša": Ela Dvornik otkrila kako su ona i njeni roditelji skromno živeli
Nova pre 16 sati
Influenserka Ela Dvornik nedavno je na svom Tiktoku podelila sećanja iz detinjstva i govorila o životu uz pokojnog oca, legendarnog muzičara Dinu Dvornika. Na jednoj od objava, pojavila se fotografija Dina kraj fiće, a uz tu fotografiju je Ela napisala… »
Vesti dana »
Šire se blokade poljoprivrednika: Obustavljen dijalog sa ministrom Glamočićem, čeka se ispunjenje zahteva
Danas pre 11 minutajoš 23 povezane
Trampovo obraćanje Kongresu: Vika, izbacivanja, hokejaši i najduži govor u istoriji
BBC News pre 16 minutajoš 22 povezane
Zvezda spremila ozbiljne premije: Poznato koliko svakom igraču ide ako se prođe Lil
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih
Ovo su pravila glasanja na PZE 2026: Za prolazak u finale se bori 12 takmičara
Blic pre 6 minutajoš 20 povezanih