Povezane vesti
Epstajnov brat prekinuo intervju kod Pirsa Morgana: "Nije me briga za žrtve, moj brat je ubijen" VIDEO
B92 pre 11 sati
Brat Džefrija Epstajna tvrdi da će novi izveštaj dokazati da je ozloglašeni pedofilski finansijer ubijen. Mark Epstajn to je izjavio u emisiji "Uncensored" kod Pirsa Morgana, nakon čega je ljutito prekinuo intervju kada ga je voditelj upitao o žrtvama… »
"Moj brat je ubijen, imam dokaz" Šok tvrdnje Marka Epstajna: Iznenada prekinuo intervju sa poznatim voditeljem nakon jednog…
Večernje novosti pre 13 sati
BRAT Džefrija Epstajna tvrdi da će novi izveštaj dokazati da je osuđeni seksualni prestupnik ubijen. Tokom intervjua sa Pirsom Morganom u njegovoj emisiji „Uncensored“, Mark Epstajn je rekao da još snažnije veruje da je njegov brat ubijen, dodajući da… »
"Moj brat je ubijen, imam dokaz" Šok tvrdnje Marka Epstajna: Iznenada prekinuo intervju sa poznatim voditeljem nakon jednog…
Kurir pre 14 sati
Brat Džefrija Epstajna tvrdi da će novi izveštaj dokazati da je osuđeni seksualni prestupnik ubijen. Tokom intervjua sa Pirsom Morganom u njegovoj emisiji „Uncensored“, Mark Epstajn je rekao da još snažnije veruje da je njegov brat ubijen, dodajući da… »
Epstinov brat tvrdi da je Džefri ubijen: "Ne zanima me šta je radio, nije reč o samoubistvu"
Mondo pre 14 sati
Mark Epstin rekao je da još čvršće veruje da je njegov brat ubijen, uz napomenu da "grupa patologa proučava rezultate obdukcije koji su trebali biti urađeni od samog početka". "Oni donose zaključke i izrađuju izveštaj koji će uskoro biti objavljen, a… »
Vesti dana »
Norveška fudbalska bajka iz Arktičkog kruga: Senzacija zvana Bode Glimt
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Poljoprivrednici i danas u totalnoj blokadi: Protest na oko 80 puteva širom Srbije
Nedeljnik pre 54 minutajoš 13 povezanih