Povezane vesti
Evo šta se dešava iza kamera PZE 2026: Zejna se sakrila od novinara u šminkernicu
Kurir pre 1 dan
U prvom polufinalu Pesme za Evroviziju Srbije 2026 nastupa 12 izvođača, a među njima se ističe Zejna Murkić, koja je na sceni pod rednim brojem 10 sa pesmom „Jugoslavija“. Pre nastupa, Zejna je odlučila da se opusti i podelila je fotografiju iz… »
Bivši kandidat za predsednika Srbije se takmiči večeras na PZE: Beli zagrmeo: "Neka nameste da mi odemo u Beč"
Kurir pre 1 dan
Luka Maksimović, javnosti najpoznatiji po pseudonimu Ljubiša Preletačević Beli — humoristi, muzičaru i nekadašnjem kandidatu za predsednika Republike Srbije takmiči se večeras u prvom polufinalu Pesma za Evroviziju sa grupom Kosmos trip. Oni će nastupiti… »
"Čekali smo četiri sata jer je kran pao": Beli Preletačević na PZE o nastupu, ali i političkoj karijeri
Nova pre 1 dan
Večeras se održava prvo polufinalno veče PZE. Među takmičarima će se večeras naći i Luka Maksimović, poznatiji kao Beli Preletačević. On je deo grupe "Kosmos trip", a večeras je, između ostalog, progovorio i o političkoj karijeri. "Beli je političar, a… »
Bivši kandidat za predsednika Srbije nastupio u PZE 2026: "Imao sam veću tremu..." VIDEO
B92 pre 1 dan
Komičar, muzičar i nekadašnji kandidat za predsednika Republike Srbije Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, okušaće večeras svoju sreću na PZE sa grupom "Kosmos trip". Beli će se u prvom polufinalnoj večeri nacionalnog takmičenja za… »
Na PZE i bivši kandidat za predsednika Srbije: Nastala drama pred njegov nastup, sad prvi put progovorio o svemu
Mondo pre 1 dan
Večeras se održava prvo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju", a jedan od takmičara koji je privukao veliku pažnju je i Luka Maksimović koji se svojevremeno okušao i u političkim vodama. Tada se predstavljao kao Ljubiša Preletačević Beli, vođa… »
Šok! Bivši kandidat za predsednika Srbije stigao na RTS: Takmiči se na PZE! "Nek nam nameste pobedu"
Telegraf pre 1 dan
Bivši kandidat na predsedničkim izborima Luka Maksimović, poznatiji mnogima kao Ljubiša Preletačević "Beli", večeras se takmiči u prvoj polufinalnoj noći PZE 2026. Naime, on će pokušati da sada postane predstavnik Srbije, ali na Evroviziji u Beču koja će… »
Vesti dana »
"U mislima sam s njim i njegovom porodicom", Dodik poželeo Dačiću brz oporavak
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
"Mi, tvoji prijatelji, čekamo te sa osmehom" Gašić uputio podršku Ivici Dačiću: "Tvoj vedar duh je jači od svega"
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
(VIDEO) Zvezda savladala Efes u Areni i zabeležila novu pobedu u Evroligi
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
Iran optužuje SAD za velike laži pred pregovore o iranskom nuklearnom programu u Ženevi
Danas pre 4 satijoš 2 povezane