Povezane vesti
Znate li čemu služe sitni otvori na pametnom telefonu? Ovo sigurno niste znali, a mnogi često misle da je otvor za SIM karticu…
Dnevnik 24.02.2026
„Hteo sam noću da zamenim SIM karticu, pa sam iglom dugo čačkao po maloj rupici na dnu telefona. Tek posle sam shvatio da sam ubadao pogrešno mesto. Da li sam nešto pokvario?“ Ovo je pitanje koje se iznova ponavlja i sasvim je razumljivo. Savremeni… »
Da li ste se ikada zapitali čemu služe svi oni mali otvori i rupice na obodu telefona?
Benchmark 24.02.2026
„Hteo sam noću da zamenim SIM karticu, pa sam iglom dugo čačkao po maloj rupici na dnu telefona. Tek posle sam shvatio da sam ubadao pogrešno mesto. Da li sam nešto pokvario?“ Ovo je pitanje koje se iznova ponavlja i sasvim je razumljivo. Savremeni… »
Vesti dana »
"Ovo je za Duleta i mog kuma koji je preminuo": Jovanović na ivici suza posle titule
Mondo pre 1 danjoš 33 povezane
Najmanje osam ljudi ubijeno i 19 ranjeno u izraelskom napadu na Liban
N1 Info pre 1 danjoš 50 povezanih
Novo čudo na Rolan Garosu, i to u delu gde je bio Đoković: Novaka bi ovo radovalo, Rubljov je ispao!
Telegraf pre 3 satajoš 68 povezanih
Luda drama u Nišu! Spartak i FMP odigrali finale za infartk - titula šampiona Srbije na kraju ipak otišla u Suboticu!
Kurir pre 4 satijoš 40 povezanih
"Ne treba dizati buku, već da savijemo vrat": Veljko Paunović o debaklu protiv Zelenortskih Ostrva
Mondo pre 5 satijoš 20 povezanih