Povezane vesti
Znate li čemu služe sitni otvori na pametnom telefonu? Ovo sigurno niste znali, a mnogi često misle da je otvor za SIM karticu…
Dnevnik pre 29 dana
„Hteo sam noću da zamenim SIM karticu, pa sam iglom dugo čačkao po maloj rupici na dnu telefona. Tek posle sam shvatio da sam ubadao pogrešno mesto. Da li sam nešto pokvario?“ Ovo je pitanje koje se iznova ponavlja i sasvim je razumljivo. Savremeni… »
Da li ste se ikada zapitali čemu služe svi oni mali otvori i rupice na obodu telefona?
Benchmark pre 29 dana
„Hteo sam noću da zamenim SIM karticu, pa sam iglom dugo čačkao po maloj rupici na dnu telefona. Tek posle sam shvatio da sam ubadao pogrešno mesto. Da li sam nešto pokvario?“ Ovo je pitanje koje se iznova ponavlja i sasvim je razumljivo. Savremeni… »
Vesti dana »
Ubijen komandant mornarice IRGC-a; Vašington post: Pentagon razmatra da preusmeri oružje namenjeno Ukrajini na Bliski istok
RTS pre 7 minutajoš 69 povezanih
"Čuli se hici, plašili smo se za život": Aktivista iz Kule tvrdi i da su "SNS napadači imali i značke"
N1 Info pre 7 minutajoš 18 povezanih
U ponoć počinje predizborna tišina uoči lokalnih izbora u 10 mesta u nedelju
Vreme pre 2 satajoš 20 povezanih
Crvena zvezda premašila famoznu brojku i sada ne sme da stane: Zašto pobeda protiv Baskonije duplo vredi?
Mondo pre 7 minutajoš 28 povezanih