Povezane vesti
"Dobila sam kritike od Nenada, oca mog deteta, rekao mi je..." Edita i Indi zajedno u emisiji, Aradinovićeva priznala javno…
Kurir 24.02.2026
Popularne sestre Aradinović, pevačice Edita i Indi gostovale su zajedno u emisiji ''Amidži šou'', a tom prilikom govorile su o Editinoj trudnoći. - Bolje vas našla, radujem se ulozi buduće tetke... Pratim Editine oscilacije, iako je drugo stanje. Ja… »
"Više nema pravih muškaraca..." Trudna Edita otvorila dušu o razlazu sa Nenadom, priznala kakve je probleme imala, a onda se…
Kurir 24.02.2026
Popularne sestre Aradinović, pevačice Edita i Indi gostovale su zajedno u emisiji ''Amidži šou'', a tom prilikom govorile su o Editinoj trudnoći, ali i o njenom razlazu sa Nenadom Stevićem, budućim ocem njenog deteta i njihovom trenutnom odnosu. Tom… »
Editi Aradinović jednu stvar zamera bivši sa kojim čeka bebu: Ostavio je trudnu, a ovo mu žestoko zasmetalo
Mondo 24.02.2026
Popularne sestre Aradinović, pevačice Edita i Indi gostovale su zajedno u emisiji ''Amidži šou'', a tom prilikom govorile su o Editinoj trudnoći. - Bolje vas našla, radujem se ulozi buduće tetke... Pratim Editine oscilacije, iako je drugo stanje. Ja… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Podrška vlasti opala za 20% u opštinama
Radio sto plus pre 1 satjoš 86 povezanih
BLOG UŽIVO: Donald Tramp kaže da razmatra zauzimanje iranskog ostrva Harg, ali da bi dogovor mogao biti postignut „veoma brzo“
Insajder pre 2 minutajoš 35 povezanih
Odsek za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Napad na Dinića je napad na slobodu medija
Glas Zaječara pre 2 satajoš 21 povezana
Ministarka odbrane: Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione
Danas pre 2 minutajoš 16 povezanih
SPS: Pobeda liste "Aleksandar Vučić-Srbija, naša porodica" - pobeda slobodarske Srbije
Euronews pre 3 satajoš 42 povezane