Povezane vesti
"Dobila sam kritike od Nenada, oca mog deteta, rekao mi je..." Edita i Indi zajedno u emisiji, Aradinovićeva priznala javno…
Kurir pre 1 dan
Popularne sestre Aradinović, pevačice Edita i Indi gostovale su zajedno u emisiji ''Amidži šou'', a tom prilikom govorile su o Editinoj trudnoći. - Bolje vas našla, radujem se ulozi buduće tetke... Pratim Editine oscilacije, iako je drugo stanje. Ja… »
"Više nema pravih muškaraca..." Trudna Edita otvorila dušu o razlazu sa Nenadom, priznala kakve je probleme imala, a onda se…
Kurir pre 1 dan
Popularne sestre Aradinović, pevačice Edita i Indi gostovale su zajedno u emisiji ''Amidži šou'', a tom prilikom govorile su o Editinoj trudnoći, ali i o njenom razlazu sa Nenadom Stevićem, budućim ocem njenog deteta i njihovom trenutnom odnosu. Tom… »
Editi Aradinović jednu stvar zamera bivši sa kojim čeka bebu: Ostavio je trudnu, a ovo mu žestoko zasmetalo
Mondo pre 1 dan
Popularne sestre Aradinović, pevačice Edita i Indi gostovale su zajedno u emisiji ''Amidži šou'', a tom prilikom govorile su o Editinoj trudnoći. - Bolje vas našla, radujem se ulozi buduće tetke... Pratim Editine oscilacije, iako je drugo stanje. Ja… »
Vesti dana »
Poljoprivrednicima koji su blokirali puteve policija masovno piše prijave zbog nepropisnog parkiranja: Autobuse SNS-a ostavljali i na zeleni
Pravda pre 23 minutajoš 41 povezana
Studenti pozvali građane da provere mejlove: Sve važne pozive i informacije će ubuduće slati tim putem
Glas Zaječara pre 3 satajoš 17 povezanih
Ukrajinci žele novac i oružje u zamenu za ponovno pokretanje isporuka nafte Mađarskoj
Politika pre 1 satjoš 25 povezanih