Povezane vesti
"Dobila sam kritike od Nenada, oca mog deteta, rekao mi je..." Edita i Indi zajedno u emisiji, Aradinovićeva priznala javno…
Kurir 24.02.2026
Popularne sestre Aradinović, pevačice Edita i Indi gostovale su zajedno u emisiji ''Amidži šou'', a tom prilikom govorile su o Editinoj trudnoći. - Bolje vas našla, radujem se ulozi buduće tetke... Pratim Editine oscilacije, iako je drugo stanje. Ja… »
Editi Aradinović jednu stvar zamera bivši sa kojim čeka bebu: Ostavio je trudnu, a ovo mu žestoko zasmetalo
Mondo 24.02.2026
Popularne sestre Aradinović, pevačice Edita i Indi gostovale su zajedno u emisiji ''Amidži šou'', a tom prilikom govorile su o Editinoj trudnoći. - Bolje vas našla, radujem se ulozi buduće tetke... Pratim Editine oscilacije, iako je drugo stanje. Ja… »
"Više nema pravih muškaraca..." Trudna Edita otvorila dušu o razlazu sa Nenadom, priznala kakve je probleme imala, a onda se…
Kurir 24.02.2026
Popularne sestre Aradinović, pevačice Edita i Indi gostovale su zajedno u emisiji ''Amidži šou'', a tom prilikom govorile su o Editinoj trudnoći, ali i o njenom razlazu sa Nenadom Stevićem, budućim ocem njenog deteta i njihovom trenutnom odnosu. Tom… »
Vesti dana »
Iran savetovao funkcionere SAD da biraju reči, nakon nove Trampove pretnje napadima
Insajder pre 24 minutajoš 30 povezanih
Tramp zapretio novim udarima na Iran ukoliko ne zaustavi napade Hezbolaha na Izrael
RTV pre 59 minutajoš 96 povezanih
FOTO Sve je gotovo: Janakopulos objavio sliku sa Obradovićem i objavio povratak Žoca
Nova pre 5 satijoš 29 povezanih