Povezane vesti

Oglasila se Sandra Perović o incidentu uoči Izbora za Pesmu Evrovizije: Pao kran pred nastup pevačice, iznenađenja su uvek…

Oglasila se Sandra Perović o incidentu uoči Izbora za Pesmu Evrovizije: Pao kran pred nastup pevačice, iznenađenja su uvek…

Dnevnik pre 9 sati
Sinoć je održano prvo polufinalno veče muzičkog takmičenja PZE, na kojem je izabrano 7 polufinalista. Međutim, nije sve prošlo kako je i planirano. Sandra Perović, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa RTS-a u prvom polufinalu Pesme za Evroviziju… »
Šta je radila Mirna Radulović od pobede u Prvom glasu Srbije do PZE? Na ovaj način je zaradila silne pare

Šta je radila Mirna Radulović od pobede u Prvom glasu Srbije do PZE? Na ovaj način je zaradila silne pare

Nova pre 10 sati
Pevačica Mirna Radulović sinoć se plasirala u finale PZE, što predstavlja njen povratak na scenu posle više od decenije. Pevačica je stekla veliku popularnost kao pobednica druge sezone takmičenja "Prvi glas Srbije", a nakon čega je sa Nevenom Božović i… »
"Čula sam se sa Sarom Jo i Nevenom Božović" Mirna Radulović otvara PZE 2026! Pred nastup priznala: "Sve mi je bilo izazovno"…

"Čula sam se sa Sarom Jo i Nevenom Božović" Mirna Radulović otvara PZE 2026! Pred nastup priznala: "Sve mi je bilo izazovno"…

Blic pre 16 sati
Izjavila je da je veoma uzbuđena i da ima pozitivnu tremu pred nastup. Veliku podršku joj pružaju muž Nikola Đurđev i sestra. Pevačica Mirna Radulović večeras će prva nastupati na muzičkom takmičenju PZE 2026. Mirna je na samom početku otkrila da je… »
Sandra Perović o incidentu pred PZE: "Iznenađenja su uvek moguća"

Sandra Perović o incidentu pred PZE: "Iznenađenja su uvek moguća"

Nova pre 18 sati
Pred prvi nastup tokom sinoćne Pesme za Evroviziju dogodio se tehnički problem zbog koga je pao kran. Ovaj incident se dogodio pred nastup Mirne Radulović zbog čega je on ponovljen. Nakon toga, glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS-a, Sandra… »
Mirna Radulović u vezi sa MMA borcem: Evo kako mu se bacila u zagrljaj posle prolaska u finale PZE (foto)

Mirna Radulović u vezi sa MMA borcem: Evo kako mu se bacila u zagrljaj posle prolaska u finale PZE (foto)

Kurir pre 20 sati
Mirna Radulović je sinoć nastupala prva u prvoj polufinalnoj večeri PZE 2026 sa mističnom pesmom "Omaja" i plasirala se u samo finale. Ipak, njen nastup nije prošao bez problema, te je morao biti ponovljen, usled tehničkih problema, o čemu je kasnije… »
Mirna u vezi sa MMA borcem: Bio joj je velika podrška na PZE i prvi je zagrlio nakon prolaska u finale

Mirna u vezi sa MMA borcem: Bio joj je velika podrška na PZE i prvi je zagrlio nakon prolaska u finale

Telegraf pre 23 sata
Pevačica Mirna Radulović prošla je u finale PZE 2026. godine a najveća podrška joj je partner, MMA borac Nikola Đurđev. Nakon što je saznala da je prošla dalje, Mirna je izašla i odmah mu se bacila u zagrljaj, što su naše kamere zabeležile. - U vezi sam… »
Mirna Radulović u vezi sa MMA borcem: Prošla u finale PZE 2026, a Nikola joj je bio najveća podrška, bacila mu se u zagrljaj…

Mirna Radulović u vezi sa MMA borcem: Prošla u finale PZE 2026, a Nikola joj je bio najveća podrška, bacila mu se u zagrljaj…

Blic pre 23 sata
Vezu sa MMA borcem Nikolom traje već četiri godine, zajedno žive u Beogradu. Pored Nikole, podršku su joj pružile i njena majka, porodica i sestra. Pevačica Mirna Radulović sinoć je prošla u finale PZE 2026, a njoj je najveća podrška partner, MMA borac… »
Mirna otkrila šta su joj Sara i Nevena poručile pred PZE: Morala je da ponavlja nastup

Mirna otkrila šta su joj Sara i Nevena poručile pred PZE: Morala je da ponavlja nastup

Telegraf pre 1 dan
Mirna Radulović, pobednica takmičenja "Prvi glas Srbije" i članica grupe "Moje tri", koja je predstavljala Srbiju na Evroviziji zajedno sa Nevenom Božović i Sarom Jovanović, vratila se na muzičku scenu kroz takmičenje PZE 2026. Inače, njoj je muž, Nikola… »

Vesti dana »