Povezane vesti

"Pričali smo normalno, otišao je u WC, izašao i počeo da me bije" Nova jeziva ispovest ćerke Ace Amadeusa: Platio je svom…

"Pričali smo normalno, otišao je u WC, izašao i počeo da me bije" Nova jeziva ispovest ćerke Ace Amadeusa: Platio je svom…

Kurir pre 2 sata
Nakon skandaloznih optužbi koje je Aleksandar Stanimirović, član Amadeus bend, izneo na račun svoje bivše supruge, a u kojima, između ostalog, tvrdi da ga je ona prevarila sa svojim učenikom iz škole, kao i da na internetu postoji njihov eksplicitni… »
"Kada se vratio iz WC-a, krenuo je da me bije": Nove skandalozne tvrdnje ćerke Ace Amadeusa

"Kada se vratio iz WC-a, krenuo je da me bije": Nove skandalozne tvrdnje ćerke Ace Amadeusa

Nova pre 2 sata
Nakon skandaloznih optužbi koje je Aleksandar Stanimirović, član Amadeus benda, izneo na račun svoje bivše supruge, a u kojima, između ostalog, tvrdi da ga je ona prevarila sa svojim učenikom iz škole, kao i da na internetu postoji njihov eksplicitni… »
"Pričali smo normalno, otišao je u WC, kad je izašao počeo je da me bije" – Jeziva ispovest ćerke Ace Amadeusa

"Pričali smo normalno, otišao je u WC, kad je izašao počeo je da me bije" – Jeziva ispovest ćerke Ace Amadeusa

Telegraf pre 2 sata
Nakon skandaloznih optužbi koje je Aleksandar Stanimirović, član Amadeus bend, izneo na račun svoje bivše supruge, a u kojima, između ostalog, tvrdi da ga je ona prevarila sa svojim učenikom iz škole, kao i da na internetu postoji njihov eksplicitni… »
"Majka je na intimnom snimku, tata ih je tajno snimao" Stravične optužbe ćerke Ace Amadeusa: "Šišao me je i tukao, mamu je…

"Majka je na intimnom snimku, tata ih je tajno snimao" Stravične optužbe ćerke Ace Amadeusa: "Šišao me je i tukao, mamu je…

Blic pre 4 sati
Prema rečima ćerke, Snežana nikada nije imala vezu sa drugim muškarcem osim Ace, dok je on varao tokom braka. V.S. i njena majka su u strahu za svoju bezbednost i ponovo će prijaviti Stanimirovića zbog uznemiravanja i pretnji. Nakon šokantnih optužbi… »
Porodični rat ne jenjava! Ćerka Ace Amadeusa iznela ozbiljne optužbe na račun svog oca: I nama bi značilo da znamo njegovu…

Porodični rat ne jenjava! Ćerka Ace Amadeusa iznela ozbiljne optužbe na račun svog oca: I nama bi značilo da znamo njegovu…

Kurir pre 6 sati
Aleksandar Stanimirović, član Amadeus benda, poznatiji kao Aca Amadeus, poslednjih dana je izneo ozbiljne optužbe na račun bivše supruge S.S, a danas i ćerke Vaske. Aca je izjavio da ga je bivša supruga varala sa učenikom, nakon čega je rešila da se… »
"Pitajte u Toponici zašto nije služio vojsku": Brutalno oglašavanje ćerke Ace Amadeusa nakon izjave o psihijatriji

"Pitajte u Toponici zašto nije služio vojsku": Brutalno oglašavanje ćerke Ace Amadeusa nakon izjave o psihijatriji

Mondo pre 7 sati
Aleksandar Stanimirović, član Amadeus benda, poznatiji kao Aca Amadeus, poslednjih dana je izneo ozbiljne optužbe na račun bivše supruge Snežane, a danas i ćerke Vaske. Aca je izjavio da ga je bivša supruga varala sa učenikom, nakon čega je rešila da se… »
Aca Amadeus objavio snimak bivše žene: Optužio je da ga je varala sa učenikom, ovi kadrovi šokiraju

Aca Amadeus objavio snimak bivše žene: Optužio je da ga je varala sa učenikom, ovi kadrovi šokiraju

Kurir pre 11 sati
Nakon šokantnih optužbi koje je Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, izneo na račun svoje bivše supruge, a u kojima, između ostalog, tvrdi da ga je prevarila sa učenikom, sada je objavio i snimak. Aca je na svom Instagramu objavio snimak… »
"Moja ćerka je bolesna, majka ju je izmanipulisala" Prvo oglašavanje Ace Amadeusa posle stravičnih optužbi: Podneću tužbu, na…

"Moja ćerka je bolesna, majka ju je izmanipulisala" Prvo oglašavanje Ace Amadeusa posle stravičnih optužbi: Podneću tužbu, na…

Kurir pre 11 sati
Nakon teških optužbi koje je na račun Aleksandra Stanimirovića, poznatijeg kao Aca Amadeus, iznela ćerka Vaska Stanimirović, stupili smo u kontakt i sa muzičarem. Aca se trenutno nalazi u Australiji, a kako nam je rekao, sve što je ispričala njegova… »
"Ona je bolesna, ozbiljno se leči" Oglasio se Aca Amadeus nakon optužbi ćerke za nasilje: "Podneću tužbu, na snimku se čuje…

"Ona je bolesna, ozbiljno se leči" Oglasio se Aca Amadeus nakon optužbi ćerke za nasilje: "Podneću tužbu, na snimku se čuje…

Blic pre 12 sati
Ćerka optužuje oca za fizičko zlostavljanje, a tvrdi i da je majka žrtva psihičkog i fizičkog nasilja. On navodi da je protiv njega odbačena krivična prijava i najavljuje novu tužbu protiv bivše supruge zbog lažnih optužbi i krađe. V.S. ćerka Aleksandra… »
"Protiv mene je odbačena krivična prijava, oslobođen sam", Aca Amadeus udario na rođenu ćerku

"Protiv mene je odbačena krivična prijava, oslobođen sam", Aca Amadeus udario na rođenu ćerku

Telegraf pre 12 sati
Nakon teških optužbi koje je na račun Aleksandra Stanimirovića, poznatijeg kao Aca Amadeus, iznela ćerka Vaska Stanimirović, stupili smo u kontakt i sa muzičarem. Aca se trenutno nalazi u Australiji, a kako nam je rekao, sve što je ispričala njegova… »
Video nije za svakog! Aca Amdeus objavio snimak bivše žene nakon što je optužio za prevaru sa učenikom

Video nije za svakog! Aca Amdeus objavio snimak bivše žene nakon što je optužio za prevaru sa učenikom

Telegraf pre 12 sati
Nakon šokantnih optužbi koje je Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, izneo na račun svoje bivše supruge, a u kojima, između ostalog, tvrdi da ga je prevarila sa učenikom, sada je objavio i snimak. Aca je, naime, na mrežama, tačnije na svom… »
"Ćerka se leči na psihijatriji": Aca Amadeus o stravičnim optužbama, rekao nam i šta se vidi na snimku s učenikom

"Ćerka se leči na psihijatriji": Aca Amadeus o stravičnim optužbama, rekao nam i šta se vidi na snimku s učenikom

Mondo pre 13 sati
Nakon skandaloznih optužbi koje je Aleksandar Stanimirović, član Amadeus benda, izneo na račun svoje bivše supruge Snežane, a u kojima, između ostalog, tvrdi da ga je ona prevarila sa svojim učenikom iz škole, kao i da na internetu postoji njihov… »
“Tata ih je tajno snimao tokom odnos” Oglasila se ćerka Ace Amadeusa nakon skadaloznog snimka: “Naterana je”

“Tata ih je tajno snimao tokom odnos” Oglasila se ćerka Ace Amadeusa nakon skadaloznog snimka: “Naterana je”

Telegraf pre 14 sati
Nakon šokantnih optužbi koje je Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, izneo na račun svoje bivše supruge, a u kojima, između ostalog, tvrdi da ga je prevarila sa učenikom, kao i da na internetu postoji njihov intimni snimak, oglasila se i… »
Stravične optužbe ćerke Ace Amadeusa: "Šišao nas je i tukao, terao je majku da se drogira"

Stravične optužbe ćerke Ace Amadeusa: "Šišao nas je i tukao, terao je majku da se drogira"

Mondo pre 15 sati
Nakon skandaloznih optužbi koje je Aleksandar Stanimirović, član Amadeus benda, izneo na račun svoje bivše supruge Snežane, a u kojima, između ostalog, tvrdi da ga je ona prevarila sa svojim učenikom iz škole, kao i da na internetu postoji njihov… »
"Tukao me je i ošišao, a majku terao da se drogira": Šokantne izjave ćerke Ace Amadeusa

"Tukao me je i ošišao, a majku terao da se drogira": Šokantne izjave ćerke Ace Amadeusa

Nova pre 15 sati
Nakon što je član Amadeus benda, Aleksandar Stanimirović, izneo teške optužbe na račun svoje supruge, oglasila se i njihova ćerka. Aca Amadeus je prethodnih dana saopštio da se razvodi, te dodao da su razlozi za to problemi sa porocima njegove supruge… »
"Šišao nas je i tukao, a majku je terao da se drogira" Stravične optužbe ćerke Ace Amadeusa: Priznala da je na eksplicitnom…

"Šišao nas je i tukao, a majku je terao da se drogira" Stravične optužbe ćerke Ace Amadeusa: Priznala da je na eksplicitnom…

Kurir pre 16 sati

Vesti dana »