Povezane vesti
"Od danas je Ivica moj brat": Vojnik spasao muškarca iz ledene reke koji je bio zarobljen u kolima
Mondo pre 9 sati
Ivica Ignjatović iz Bijelog Polja juče je hrabrom i brzom reakcijom spasio Pljevljaka Duška Dragaša iz automobila koji je nakon saobraćajne nezgode završio u koritu reke Ljuboviđe. Ignjatović je prvi naišao na mesto nezgode na regionalnom putu Slijepač… »
Auto završio u rijeci, vozač nemoćan – Sekunde su ga dijelile od tragedije: Hrabri Bjelopoljac skočio u pomoć bez razmišljanja…
Sandžak press pre 10 sati
Ivica Ignjatović iz Bijelog Polja u utorak je hrabrom i brzom reakcijom spasio Pljevljaka Duška Dragaša iz automobila koji je nakon saobraćajke završio u koritu reke Ljuboviđe! Ignjatović je prvi naišao na mesto nezgode na regionalnom putu Slijepač Most… »
"Od danas je Ivica moj brat – čovek sam bez noge i ne bih mogao sam da izađem." Bijelopoljac bez razmišljanja skočio u ledenu…
Dnevnik pre 11 sati
Ivica Ignjatović iz Bijelog Polja u utorak, 24. februara je hrabrom i brzom reakcijom spasao Pljevljaka Duška Dragaša iz automobila koji je nakon saobraćajne nesreće završio u koritu reke Ljuboviđe. Ignjatović je prvi naišao na mesto nesreće na… »
Bez razmišljanja skočio i spasio Duška koji je autom sleteo u reku: "Od danas je Ivica moj brat"
Telegraf pre 12 sati
Ivica Ignjatović iz Bijelog Polja u utorak, 24. februara je hrabrom i brzom reakcijom spasio Pljevljaka Duška Dragaša iz automobila koji je nakon saobraćajne nesreće završio u koritu reke Ljuboviđe. Ignjatović je prvi naišao na mesto nesreće na… »
Ivica izvukao vozača iz auta koji je sleteo u reku: Šok snimak, video da se sprema zlo, a onda skočio u pomoć
Telegraf pre 15 sati
Ivica Ignjatović iz Bijelog Polja u utorak je hrabrom i brzom reakcijom spasio Pljevljaka Duška Dragaša iz automobila koji je nakon saobraćajke završio u koritu reke Ljuboviđe! Ignjatović je prvi naišao na mesto nezgode na regionalnom putu Slijepač Most… »
(Video) Ivica u reci video jeziv prizor, odmah je pojurio na lice mesta: Sada je heroj Bijelog Polja
Blic pre 23 sata
Ignjatović je bez razmišljanja izašao iz vozila i izvukao vozača iz automobila koji je bio delimično u vodi. Dragaš se zahvalio svom spasiocu i rekao da se oseća dobro zahvaljujući hrabrosti Ignjatovića. Bjelopoljac Ivica Ignjatović spasio je život… »
Vesti dana »
(BLOG) Blokade poljoprivrednika se proširile na 80 puteva: Pojedini učesnici protesta pozvani u policiju
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih
Glamočić sa predstavnicima EK: Očekujem pozitivan odgovor za uvođenje prelevmana za mleko u prahu
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 40 povezanih
Posle odlikovanja i unapređenje: Danka Nešović pomoćnica ministra prosvete
Vreme pre 12 satijoš 10 povezanih