Povezane vesti
Maja Marinković priznala: Imala sam 19 prekida trudnoće, Taki za deo zna, ali ne sve
Svet & Skandal pre 7 sati
Maja Marinković rijaliti učesnica, poznata po skandalima, nedavno je šokirala sve svojom izjavom o prekidima trudnoće. Naime, nakon što je jedna od njenih cimerki iz rijalitija popila pilulu za dan posle, Maja Marinković je odlučila da podeli svoje… »
Maja Marinković i Janjuš na korak do pomirenja?! Poljupci pljušte na sve strane, razmenjuju nežnosti pred svima
Kurir pre 9 sati
Rijaliti učesnici Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su očigledno ponovo obnovili ljubavnu romansu, pa su pred svima razmenjivali nežnosti. Name, dok su sedeli cimeri u dvorištu, Maja Marinković je sela Marku Janjuševiću Janjušu u krilo, a on… »
Pljušte poljupci u Eliti 9: Janjuš i Maja razmenjuju nežnosti pred svima, obnovili ljubavnu romansu
Blic pre 10 sati
Iako je Maja pokušala da prekine situaciju i zatraži pomoć cimera, oni nisu reagovali. Maja Marinković je šokirala priznanjem o upotrebi više od 200 tableta za dan posle i čak 19 prekida trudnoće, dok je njen otac hitno operisan. Rijaliti učesnici Maja… »
"Imala sam 19 prekida trudnoće, Taki nije mogao da me obuzda": Jezivo priznanje Maje Marinković
Mondo pre 12 sati
Rijaliti učesnica Maja Marinković, koja je javnosti poznata po brojnim skandalima, nedavno je šokirala sve svojom izjavom o prekidima trudnoće. Nakon što je jedna od njenih cimerki iz rijalitija popila pilulu za dan posle, Maja je odlučila da podeli… »
"Imala sam 19 prekida trudnoće" Jezivo priznanje Maje Marinković: "Taki nije mogao da me obuzda, deo ovoga zna, ali ne sve"
Blic pre 16 sati
Izjavila je da se kaje zbog svojih postupaka i da to nikada više ne bi ponovila. Otkrila je da je bila svojeglava i da ni njen otac nije mogao da je obuzda, te istakla da mu nije sve priznala. Rijaliti učesnica Maja Marinković, koja je javnosti poznata… »
Abortirala je 19 puta, popila preko 20 tableta...: Jeziva Majina ispovest, otac je sve javno gledao
Telegraf pre 19 sati
Maja Marinković poznata je po brojnim skandalima kao i u učešću u rijalitiju, a jedna njena izjava svojevremeno je privukla veliku pažnju javnosti. Naime, nakon što je jedna učesnica rijalitija popila pilulu za dan posle, Maja je otkrila koliko puta je… »
Vesti dana »
"U mislima sam s njim i njegovom porodicom", Dodik poželeo Dačiću brz oporavak
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
"Mi, tvoji prijatelji, čekamo te sa osmehom" Gašić uputio podršku Ivici Dačiću: "Tvoj vedar duh je jači od svega"
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
(VIDEO) Zvezda savladala Efes u Areni i zabeležila novu pobedu u Evroligi
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
Iran optužuje SAD za velike laži pred pregovore o iranskom nuklearnom programu u Ženevi
Danas pre 4 satijoš 2 povezane