Povezane vesti
Sprema se "član 5" za Ukrajinu! Vitkof otkrio detalje plana koji Zelenskog najviše zanima: "Veoma je moćno"
Blic 25.02.2026
Američki izaslanik Stiv Vitkof istakao je snagu takve garancije tokom govora na ukrajinskom YES forumu Vitkof je najavio mogućnost novih pregovora između Rusije, Ukrajine i SAD u narednih 10 dana Evropa bi mogla da primeni nešto slično Članu 5 Povelje… »
Nešto slično članu 5 NATO-a: Vitkof objasnio detalje - ovo su moguće garancije za bezbednost Ukrajine
Večernje novosti 25.02.2026
EVROPA bi mogla da primeni nešto slično Članu 5 Povelje NATO-a o kolektivnoj odbrani kao garanciju bezbednosti za Ukrajinu, izjavio je izaslanik američkog predsednika Stiv Vitkof. Foto: Tanjug/AP - Mislim da Evropa nudi mnogo garancija bezbednosti, a mi… »
Nešto slično članu 5 NATO-a: Vitkof o mogućim garancijama za bezbednost Ukrajine
Sputnik 25.02.2026
Evropa bi mogla da primeni nešto slično Članu 5 Povelje NATO-a o kolektivnoj odbrani kao garanciju bezbednosti za Ukrajinu, izjavio je izaslanik američkog predsednika Stiv Vitkof. Prethodno, Vitkof je istakao da bi predstavnici Rusije, Ukrajine i SAD… »
Vitkof: Bezbednost Ukrajine mogla bi početi „nečim poput Člana 5“
Politika 25.02.2026
Vašington sprema bezbednosni štit za Kijev po uzoru na NATO. VAŠINGTON – Sjedinjene Američke Države razmatraju mogućnost da Ukrajini ponude bezbednosne garancije koje bi po svom karakteru bile slične obavezama iz Člana 5 Povelje NATO-a o kolektivnoj… »
Novi rok za novi trilateralni sastanak o Ukrajini
B92 25.02.2026
Predstavnici Rusije, Ukrajine i Sjedinjenih Američkih Država mogli bi da održe sastanak u narednih deset dana, izjavio je specijalni izaslanik predsednika SAD Stiv Vitkof. "Govorim o trilateralnom sastanku između ukrajinske delegacije, ruske delegacije… »
Ipak ide dalje: Zelenski najavljuje novu rundu
Pravda 25.02.2026
Mir... Vladimir Zelenski tvrdi da bi Rusija, Ukrajina i SAD mogle da održe novi sastanak tokom ove nedelje i u narednih desetak dana. "Imaćemo trilateralni format. Mislim tokom ove nedelje ili možda deset dana", rekao je on, prenosi kanal TCN. Izvor… »
Pregovori se nastavljaju
Vesti online 25.02.2026
Vladimir Zelenski tvrdi da bi Rusija, Ukrajina i SAD mogle da održe novi sastanak tokom ove nedelje i u narednih desetak dana. “Imaćemo trilateralni format. Mislim tokom ove nedelje ili možda deset dana”, rekao je on, prenosi kanal TCN. Rusija je na… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno i malo svežije, popodne mestimično kiša, do 15 stepeni
RTV pre 2 satajoš 2 povezane
Serijski ubica sa plaže Gilgo: Osumnjičeni priznao krivicu za zločine
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Nemačka suspendovala obaveznu dozvolu od vojske za duge inostrane boravke za muškarce
Danas pre 4 satijoš 1 povezana