Povezane vesti

Sprema se "član 5" za Ukrajinu! Vitkof otkrio detalje plana koji Zelenskog najviše zanima: "Veoma je moćno"

Sprema se "član 5" za Ukrajinu! Vitkof otkrio detalje plana koji Zelenskog najviše zanima: "Veoma je moćno"

Blic pre 23 sata
Američki izaslanik Stiv Vitkof istakao je snagu takve garancije tokom govora na ukrajinskom YES forumu Vitkof je najavio mogućnost novih pregovora između Rusije, Ukrajine i SAD u narednih 10 dana Evropa bi mogla da primeni nešto slično Članu 5 Povelje… »
Nešto slično članu 5 NATO-a: Vitkof objasnio detalje - ovo su moguće garancije za bezbednost Ukrajine

Nešto slično članu 5 NATO-a: Vitkof objasnio detalje - ovo su moguće garancije za bezbednost Ukrajine

Večernje novosti pre 1 dan
EVROPA bi mogla da primeni nešto slično Članu 5 Povelje NATO-a o kolektivnoj odbrani kao garanciju bezbednosti za Ukrajinu, izjavio je izaslanik američkog predsednika Stiv Vitkof. Foto: Tanjug/AP - Mislim da Evropa nudi mnogo garancija bezbednosti, a mi… »
Nešto slično članu 5 NATO-a: Vitkof o mogućim garancijama za bezbednost Ukrajine

Nešto slično članu 5 NATO-a: Vitkof o mogućim garancijama za bezbednost Ukrajine

Sputnik pre 1 dan
Evropa bi mogla da primeni nešto slično Članu 5 Povelje NATO-a o kolektivnoj odbrani kao garanciju bezbednosti za Ukrajinu, izjavio je izaslanik američkog predsednika Stiv Vitkof. Prethodno, Vitkof je istakao da bi predstavnici Rusije, Ukrajine i SAD… »
Vitkof: Bezbednost Ukrajine mogla bi početi „nečim poput Člana 5“

Vitkof: Bezbednost Ukrajine mogla bi početi „nečim poput Člana 5“

Politika pre 1 dan
Vašington sprema bezbednosni štit za Kijev po uzoru na NATO. VAŠINGTON – Sjedinjene Američke Države razmatraju mogućnost da Ukrajini ponude bezbednosne garancije koje bi po svom karakteru bile slične obavezama iz Člana 5 Povelje NATO-a o kolektivnoj… »
Novi rok za novi trilateralni sastanak o Ukrajini

Novi rok za novi trilateralni sastanak o Ukrajini

B92 pre 1 dan
Predstavnici Rusije, Ukrajine i Sjedinjenih Američkih Država mogli bi da održe sastanak u narednih deset dana, izjavio je specijalni izaslanik predsednika SAD Stiv Vitkof. "Govorim o trilateralnom sastanku između ukrajinske delegacije, ruske delegacije… »
Ipak ide dalje: Zelenski najavljuje novu rundu

Ipak ide dalje: Zelenski najavljuje novu rundu

Pravda pre 1 dan
Mir... Vladimir Zelenski tvrdi da bi Rusija, Ukrajina i SAD mogle da održe novi sastanak tokom ove nedelje i u narednih desetak dana. "Imaćemo trilateralni format. Mislim tokom ove nedelje ili možda deset dana", rekao je on, prenosi kanal TCN. Izvor… »
Pregovori se nastavljaju

Pregovori se nastavljaju

Vesti online pre 1 dan
Vladimir Zelenski tvrdi da bi Rusija, Ukrajina i SAD mogle da održe novi sastanak tokom ove nedelje i u narednih desetak dana. “Imaćemo trilateralni format. Mislim tokom ove nedelje ili možda deset dana”, rekao je on, prenosi kanal TCN. Rusija je na… »

Vesti dana »