Povezane vesti
Angelina pokazala da može da leti: Konačno, čoveče!
Sputnik pre 24 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić postavila je novi državni rekord u skoku uvis u dvorani pošto je na međunarodnom mitingu u slovačkom gradu Banska Bistrica preskočila dva metra i osvojila prvo mesto. Potom je istakla da je srećna, ali da želi da skoči… »
"Znam da imam to u sebi": Angelina Topić spremna za nove rekorde, evo šta je rekla nakon velike pobede VIDEO
Nova pre 24 dana
Angelina Topić, mlada srpska atletičarka, dala je izjavu odmah posle pobede na mitingu u Banskoj Bistrici. Konačno je uspela da preskoči visinu od dva metra u disciplini skok uvis, te je tako oborila nacionalni rekord Srbije. Pokušala je da preskoči i… »
"Došla sam sa jednim ciljem": Angelina Topić srećna zbog velikog rezultata
Večernje novosti pre 24 dana
ANGELINA Topić je preskočila dve metra na Mitingu u slovačkom gradu Banska Bistrica. Ona zbog velikog rezultata nije krila oduševljenje. FOTO: Tanjug/AP Mlada 20-godišnjakinja je konačno uspela da uradi ono što je dugo želela. - Naravno, ja sam u fazonu… »
Bilo je krajnje vreme Angelina Topić jasno poručila: Spremna sam i za više od 2,00 metra
Dnevnik pre 24 dana
Bilo je samo pitanje vremena kada će Angelina Topić da pređe magičnu granicu od 2,00 metra u skoku uvis. San mnogih atletičarki u ovoj disciplini, kćerka našeg nekadašnjeg proslavljenog asa Dragutina, takođe visaša, koji je i trenira, ostvarila je u 20… »
Angelina nakon preskočena dva metra: "Konačno, znam da imam u sebi i više"
Sportske.net pre 24 dana
Najbolja srpska sportistiknja za prošlu godinu Angelina Topić ostvarila je rezultat karijere u skoku uvis. Ona je na takmičenju u slovačkoj Banjskoj Bistrici preskočila dva metra i oborila državni rekord Srbije. "Naravno, ja sam u fazonu "konačno… »
FOTO Moćne poruke Dragutina Topića posle rekorda sa Angelinom: "Magična granica probijena, namerno drugačija"
Nova pre 24 dana
Dragutin Topić, legendarni srpski atletičar, oglasio se posle pobede ćerke Angeline na mitingu u Banskoj Bistrici (Slovačka). Mlada srpska atletičarka je u disciplini skok uvis preskočila lestvicu na visini od dva metra i tako došla do velike pobede, ali… »
Srpkinja prva letela preko 2 metra, njen rekord prisvojila Hrvatska, a ona dobija srpsku penziju
Telegraf pre 24 dana
U ovom momentu najbolja srpska atletičarka Angelina Topić u Banjskoj Bistrici u utorak je ispisala nove istorijske knjige kada je Srbija u pitanju. Ne samo da je slavila na "srebrnom" mitingu, već je i oborila državni rekord preskočivši prvi put u… »
Angelina nije prva Srpkinja koja je preskočila 2 metra: Pre nje je to uspela jedna velika atletičarka, koju su svi zaboravili
Kurir pre 24 dana
Angelina Topić je na mitingu u Slovačkoj, u Banskoj Bistrici, preskočila dva metra i tako postavila novi nacionalni rekord Srbije, u skoku uvis. Međutim, Angelina Topić nije prva Srpkinja koja je uspela da preleti magičnu visinu. Pre nje, ovaj podvig… »
Angelina Topić: "Bilo je vreme" VIDEO
B92 pre 24 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić bila je oduševljena nakon obaranja državnog rekorda u skoku uvis. Topićeva je na mitingu u Banjskoj Bistrici preskočila 2,00 metra, prvi put u karijeri. "Naravno, ja sam u fazonu 'konačno čoveče', bilo je vreme. Došla… »
Reakcija i izjava Angeline Topić posle istorijskog rezultata obilaze svet: "U fazonu sam konačno..."
Telegraf pre 24 dana
Dočekala je i taj dan! Srpska atletičarka Angelina Topić ispunila je svoj davno zacrtani cilj, koji je morala nakratko da odloži nakon povrede na Olimpijskim igrama u Parizu i uspela je da preskoči visinu od 2 metra prvi put u karijeri na takmičenju. Na… »
Oglasila se Svetska atletika zbog Angeline Topić: "Konačno je to uradila"
Telegraf pre 25 dana
Sjajna srpska atletičarka, Angelina Topić uspela je da se na mitingu u Banjskoj Bistrici u Slovačkoj konačno domogne oduvek sanjane visine od tačno 2,00 metara, čime je ujedno oborila nacionalni rekord sa svega 20 godina starosti. Ona je ujedno pobedila… »
Angelina Topić preskočila 2 metra i postavila novi rekord: Istorijski skok mlade srpske atletičarke!
Kurir pre 25 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić ispisala je novu stranicu istorije domaće atletike. Ona je na mitingu u Banskoj Bistrici u Slovačkoj preskočila 2,00 metra i postavila novi državni rekord Srbije u skoku uvis u dvorani. Mlada srpska rekorderka Angelina… »
Angelina Topić preletela dva metra
Politika pre 25 dana
Želela je to da uradi na mitingu u Beogradu ali se zaustavila na visini od 196 centimetra. Angelina Topić je sinoć u Slovačkoj preskočila magičnu granicu od dva metra što je ujedno novi dvoranski rekord Srbije. Ujedno to je i drugi ovogodišnji rezultat… »
Angelina Topić nije prva Srpkinja koja je letela iznad 2 metra!
Sport klub pre 25 dana
Angelina Topić je u Banskoj Bistrici napravila podvig i prvi put u karijeri preskočila tačno 2 metra. Sjajna 20 – godišnja Beograđanka je postavila nacionalni rekord i još jednom potvrdila da je jedna od najboljih skakačica uvis današnjice. Međutim… »
Skok među zvezde: Angelina Topić preletela dva metra i postavila državni rekord
Danas pre 25 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić odnela je pobedu na mitingu u Banjskoj Bistrici. Preskočivši dva metra Angelina Topić je oborila, ne samo lični rekord karijere, nego i državni rekord u ovoj disciplini. Do ovog dostignuća u Slovačkoj je došla iz drugog… »
Vesti dana »
Ultimatum od 48 sati: Tramp preti uništenjem iranskih elektrana, ako moreuz ostane zatvoren
BBC News pre 27 minutajoš 70 povezanih
Ponovo nema Bogdana – Luka vodio Lejkerse do devete u nizu uz sukob na srpskom /video/
Sputnik pre 1 satjoš 25 povezanih
Da li se Ukrajina bliži kraju?! Amerikanci tvrde da je nova runda pregovora "konstruktivna"
Pravda pre 17 minutajoš 15 povezanih