Povezane vesti
Angelina pokazala da može da leti: Konačno, čoveče!
Sputnik pre 1 dan
Srpska atletičarka Angelina Topić postavila je novi državni rekord u skoku uvis u dvorani pošto je na međunarodnom mitingu u slovačkom gradu Banska Bistrica preskočila dva metra i osvojila prvo mesto. Potom je istakla da je srećna, ali da želi da skoči… »
"Znam da imam to u sebi": Angelina Topić spremna za nove rekorde, evo šta je rekla nakon velike pobede VIDEO
Nova pre 1 dan
Angelina Topić, mlada srpska atletičarka, dala je izjavu odmah posle pobede na mitingu u Banskoj Bistrici. Konačno je uspela da preskoči visinu od dva metra u disciplini skok uvis, te je tako oborila nacionalni rekord Srbije. Pokušala je da preskoči i… »
"Došla sam sa jednim ciljem": Angelina Topić srećna zbog velikog rezultata
Večernje novosti pre 1 dan
ANGELINA Topić je preskočila dve metra na Mitingu u slovačkom gradu Banska Bistrica. Ona zbog velikog rezultata nije krila oduševljenje. FOTO: Tanjug/AP Mlada 20-godišnjakinja je konačno uspela da uradi ono što je dugo želela. - Naravno, ja sam u fazonu… »
Angelina nakon preskočena dva metra: "Konačno, znam da imam u sebi i više"
Sportske.net pre 1 dan
Najbolja srpska sportistiknja za prošlu godinu Angelina Topić ostvarila je rezultat karijere u skoku uvis. Ona je na takmičenju u slovačkoj Banjskoj Bistrici preskočila dva metra i oborila državni rekord Srbije. "Naravno, ja sam u fazonu "konačno… »
Bilo je krajnje vreme Angelina Topić jasno poručila: Spremna sam i za više od 2,00 metra
Dnevnik pre 1 dan
Bilo je samo pitanje vremena kada će Angelina Topić da pređe magičnu granicu od 2,00 metra u skoku uvis. San mnogih atletičarki u ovoj disciplini, kćerka našeg nekadašnjeg proslavljenog asa Dragutina, takođe visaša, koji je i trenira, ostvarila je u 20… »
FOTO Moćne poruke Dragutina Topića posle rekorda sa Angelinom: "Magična granica probijena, namerno drugačija"
Nova pre 1 dan
Dragutin Topić, legendarni srpski atletičar, oglasio se posle pobede ćerke Angeline na mitingu u Banskoj Bistrici (Slovačka). Mlada srpska atletičarka je u disciplini skok uvis preskočila lestvicu na visini od dva metra i tako došla do velike pobede, ali… »
Srpkinja prva letela preko 2 metra, njen rekord prisvojila Hrvatska, a ona dobija srpsku penziju
Telegraf pre 1 dan
U ovom momentu najbolja srpska atletičarka Angelina Topić u Banjskoj Bistrici u utorak je ispisala nove istorijske knjige kada je Srbija u pitanju. Ne samo da je slavila na "srebrnom" mitingu, već je i oborila državni rekord preskočivši prvi put u… »
Angelina nije prva Srpkinja koja je preskočila 2 metra: Pre nje je to uspela jedna velika atletičarka, koju su svi zaboravili
Kurir pre 1 dan
Angelina Topić je na mitingu u Slovačkoj, u Banskoj Bistrici, preskočila dva metra i tako postavila novi nacionalni rekord Srbije, u skoku uvis. Međutim, Angelina Topić nije prva Srpkinja koja je uspela da preleti magičnu visinu. Pre nje, ovaj podvig… »
Angelina Topić: "Bilo je vreme" VIDEO
B92 pre 1 dan
Srpska atletičarka Angelina Topić bila je oduševljena nakon obaranja državnog rekorda u skoku uvis. Topićeva je na mitingu u Banjskoj Bistrici preskočila 2,00 metra, prvi put u karijeri. "Naravno, ja sam u fazonu 'konačno čoveče', bilo je vreme. Došla… »
Reakcija i izjava Angeline Topić posle istorijskog rezultata obilaze svet: "U fazonu sam konačno..."
Telegraf pre 1 dan
Dočekala je i taj dan! Srpska atletičarka Angelina Topić ispunila je svoj davno zacrtani cilj, koji je morala nakratko da odloži nakon povrede na Olimpijskim igrama u Parizu i uspela je da preskoči visinu od 2 metra prvi put u karijeri na takmičenju. Na… »
Oglasila se Svetska atletika zbog Angeline Topić: "Konačno je to uradila"
Telegraf pre 1 dan
Sjajna srpska atletičarka, Angelina Topić uspela je da se na mitingu u Banjskoj Bistrici u Slovačkoj konačno domogne oduvek sanjane visine od tačno 2,00 metara, čime je ujedno oborila nacionalni rekord sa svega 20 godina starosti. Ona je ujedno pobedila… »
Angelina Topić preskočila 2 metra i postavila novi rekord: Istorijski skok mlade srpske atletičarke!
Kurir pre 1 dan
Srpska atletičarka Angelina Topić ispisala je novu stranicu istorije domaće atletike. Ona je na mitingu u Banskoj Bistrici u Slovačkoj preskočila 2,00 metra i postavila novi državni rekord Srbije u skoku uvis u dvorani. Mlada srpska rekorderka Angelina… »
Angelina Topić preletela dva metra
Politika pre 1 dan
Želela je to da uradi na mitingu u Beogradu ali se zaustavila na visini od 196 centimetra. Angelina Topić je sinoć u Slovačkoj preskočila magičnu granicu od dva metra što je ujedno novi dvoranski rekord Srbije. Ujedno to je i drugi ovogodišnji rezultat… »
Angelina Topić nije prva Srpkinja koja je letela iznad 2 metra!
Sport klub pre 1 dan
Angelina Topić je u Banskoj Bistrici napravila podvig i prvi put u karijeri preskočila tačno 2 metra. Sjajna 20 – godišnja Beograđanka je postavila nacionalni rekord i još jednom potvrdila da je jedna od najboljih skakačica uvis današnjice. Međutim… »
Skok među zvezde: Angelina Topić preletela dva metra i postavila državni rekord
Danas pre 2 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić odnela je pobedu na mitingu u Banjskoj Bistrici. Preskočivši dva metra Angelina Topić je oborila, ne samo lični rekord karijere, nego i državni rekord u ovoj disciplini. Do ovog dostignuća u Slovačkoj je došla iz drugog… »
Vesti dana »
Trese se marakana! Nije samo Inter bacio oko na Vasilija Kostova, pojavila se još dva evropska giganta
Večernje novosti pre 6 minutajoš 26 povezanih
Pretežno sunčano i toplije vreme: Temperatura do 16 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih
Svečani doček za Vučića u Astani, sastao se sa predsednikom Kazahstana Tokajevim
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 15 povezanih
Pakistan: U ratu smo s Avganistanom, ubijeno 55 pakistanskih vojnika, nekoliko zarobljenih
Danas pre 6 minutajoš 14 povezanih