Povezane vesti
„To je biznis, govore mi da sam k**va“: Milica Dabović o zaradi, raskrinkala oženjene – Evo šta joj plaćaju
Telegraf pre 14 sati
Bivša kapitenka košarkaške reprezentacije Srbije, Milica Dabović, otvorila je dušu i otkrila pravi razlog zbog kojeg se odlučila na prodaju svojih fotografija na sajtu za odrasle. Iako je javnost često osuđuje, iza te odluke krije se borba za golu… »
"Govore mi da sam ku***, a u svetu je to biznis" Milica Dabović o osudama jer prodaje golišave fotke na sajtu za odrasle…
Blic pre 16 sati
Bivši partner je nad njom vršio nasilje i finansijski je uništio zbog kocke, čak joj je oduzeo i stvari za dete. Milica Dabović kaže da je otvorila profil na sajtu za odrasle kako bi se izborila za egzistenciju Bivša kapitenka košarkaške reprezentacije… »
"U svetu je to biznis, a ovde me smatraju..." Milica Dabović o osudi zbog prodaje golišavih fotografija
Kurir pre 15 sati
Bivša kapitenka košarkaške reprezentacije Srbije, Milica Dabović, otvorila je dušu i otkrila pravi razlog zbog kojeg se odlučila na prodaju svojih fotografija na sajtu za odrasle. Iako je javnost često osuđuje, iza te odluke krije se borba za golu… »
Vesti dana »
"Mi, tvoji prijatelji, čekamo te sa osmehom" Gašić uputio podršku Ivici Dačiću: "Tvoj vedar duh je jači od svega"
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
VIDEO Kako je Zvezda pobedila Efes? Batlerovo veče za pamćenje - ovako se ide ka plej-ofu
Nova pre 50 minutajoš 5 povezanih
Iran optužuje SAD za velike laži pred pregovore o iranskom nuklearnom programu u Ženevi
Danas pre 4 satijoš 2 povezane