Povezane vesti
Prvi potez Čakara i Ćetkovića – vraćen Gajas Zahid
Sport klub pre 11 sati
Nije prijatno u Humskoj, ubedljiv poraz u 178. večitom derbiju ogolio je sve probleme u taboru crno-belih, a novi-privremeni stručni štab predvođen Damirom Čakarom i Đorđijem Ćetkovićem, doneo je iznenađujuću odluku i ponovo priključio Gajasa Zahida… »
Hitna odluka posle odlaska Stojakovića: Vraća se Partizanov buntovnik
Mondo pre 12 sati
FK Partizan smenio je Nenada Stojakovića, a u tim se ekspresno vraća otpisani Gajas Zahid. Skupo su vezistu koštale reči da treneri Partizana ne sastavljaju tim, pa je u prvo vreme bio precrtan, a potom i suspendovan. Sada će dobiti novu šansu pod… »
Hrabar potez: Novi trener Partizana vraća igrača koji je isprozivao klub!
Hot sport pre 13 sati
Navijači imaju podeljeno mišljenje kada je ovaj potez u pitanju! Damir Čakar je povukao prvi ozbiljan potez po dolasku na klupu Partizana – Gajas Zahid vraćen je u prvi tim i ponovo konkuriše za sastav crno-belih! Posle teškog poraza u 178. večitom… »
Partizan hitno reagovao nakon derbija: Posle smene trenera - dobro poznato lice se vraća u tim!
Kurir pre 13 sati
Partizan je izgubio 178. večiti derbi, a potom je i otpustio trenera Nenada Stojakovića, a na klupu crno-belih stigli su Damir Čakar i Đorđije Ćetković. Upravo je ovaj tandem povukao nesvakidašnji potez i u tim Partizana vratio dobro poznato lice -… »
Prvi potez Čakara na klupi Partizana je potpuno neočekivan
Sportske.net pre 14 sati
Fudbalski klub Partizan je posle poraza u "večitom" derbiju od Crvene zvezde u nedelju (0:3) smenio trenera Nenada Stojakovića i na tu poziciju postavio Damira Čakara (trećeg šefa struke u sezoni), koji je probati da razmrda ekipu u situaciji kada je na… »
Damir Čakar povukao neočekivan potez
B92 pre 14 sati
Norveški fudbaler Gajas Zahid vraćen je u prvi u tim Partizana, posle suspenzije koja je bila na snazi dok je trener bio Nenad Stojaković. Pomalo neočekivan potez novog šefa stručnog štaba Partizana Damira Čakar, koji je imenovan na tu poziciju posle… »
Damir Čakar prelomio! Evo šta je prvi potez novog trenera Partizana
Večernje novosti pre 14 sati
Fudbalski klub Partizan odlučio je da smeni trenera Nenada Stojakovića posle poraza u 178. “večitom” derbiju, a umesto njega ekipu će u narednom periodu voditi Damir Čakar i Đorđije Ćetković. FOTO: Printskrin - Za mene je to bilo iznenađenje. Dočekao sam… »
Prvi odjek poraza u derbiju i smene trenera u Partizanu: Gajas Zahid vraćen na treninge crno-belih
Telegraf pre 14 sati
Dan posle potresa i smene trenera Nenada Stojakovića u Humskoj, inicirane očajnom partijom i ubedljivim porazom od Crvene zvezde u 178. večitom derbiju, novi-privremeni stručni štab na čelu sa Damirom Čakarom i Đorđijem Ćetkovićem povukao je pomalo… »
Cela Srbija češala glavu zbog poteza Stojakovića u derbiju: Objašnjenje nemaju ni u Partizanu
Mondo pre 15 sati
Nenad Stojaković dobio je otkaz u FK Partizan nakon debakla u 178. "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde (3:0) nakon što njegov plan nije prošao. Pokušao je da sa više defanzivaca osujeti igru Dejana Stankovića, da pritiskom na zadnju liniju "unervozi"… »
"Zvao me Mijatović, ovo očekuje od mene": Oglasio se Damir Čakar i otkrio Partizanov plan
Mondo pre 16 sati
FK Partizan odlučio je da smeni trenera Nenada Stojakovića posle poraza u 178. "večitom" derbiju, a umesto njega ekipu će u narednom periodu voditi Damir Čakar i Đorđije Ćetković. "Za mene je to bilo iznenađenje", rekao je legendarni fudbaler Čakar za "… »
Vesti dana »
"Bolestan organizam lečen pogrešnim lekovima": Bivši ministar o problemu u kojem se našla poljoprivreda
Radio 021 pre 3 satajoš 37 povezanih
Snežana Đurišić šokirana zbog vesti o Ivici Dačiću! Pevačica poručila: Neka mu Bog podari zdravlja i snage
Kurir pre 25 minutajoš 42 povezane
Poljoprivrednici danas proširili blokade na 80 puteva: Nemamo šta da pričamo s ministrom, radikalizacija dok se ne opamete!
Pravda pre 2 satajoš 40 povezanih
Doskorašnja direktorka "Pete" gimnazije Danka Nešović postala pomoćnica ministra
N1 Info pre 11 satijoš 10 povezanih
Obradović oduševljen Batlerom: "Ponekad mi nije jasno sa kakvom lakoćom daje poene"
Sportske.net pre 55 minutajoš 61 povezana