Povezane vesti
Objavljen novi rok: Evo do kada možete da ispravite tehničke greške za uspis prava na nepokretnosti
Kurir pre 11 sati
Direktor Agencije za prostorno planiranje i urbanizam Đorđe Milić izjavio je da rok za ispravljanje tehničkih grešaka prilikom upisa prava na nepokretnost traje do 10. marta, kao i da građani imaju mogućnost podnošenja prigovora. - Mi imamo rok od osmog… »
Direktor Agencije za prostorno planiranje: Rok do 10. marta za ispravljanje grešaka za upis objekata
NIN pre 11 sati
Direktor Agencije za prostorno planiranje i urbanizam Đorđe Milić izjavio je danas da je rok za ispravljanje tehničkih grešaka za uspis prava na nepokretnosti do 10. marta, i da građani imaju pravo na prigovor. "Mi imamo rok od osmog februara do 10… »
Ispravljanje tehničkih grešaka za uspis prava na nepokretnosti do 10. mart
Biznis i finansije pre 11 sati
1 Direktor Agencije za prostorno planiranje i urbanizam Đorđe Milić izjavio je danas da je rok za ispravljanje tehničkih grešaka za uspis prava na nepokretnosti do 10. marta, i da građani imaju pravo na prigovor. „Mi imamo rok od osmog februara do 10… »
Više od 2,5 miliona prijava za legalizaciju: “Cilj da svaka nepokretnost dobije vlasnika, 500.000 upisa do kraja godine”
Naissus info pre 12 sati
Preko 2,5 miliona prijava stiglo je za upis bespravnih objekata. Direktor Agencije za prostorno planiranje i urbanizam Đorđe Milić rekao je da se već krenulo sa procesom upisa, veruje da će sigurno pola miliona upisa biti završeno do kraja godine. Đorđe… »
Milić: Cilj je da svaka nepokretnost dobije vlasnika, do kraja godine pola miliona upisa
RTS pre 15 sati
Preko 2,5 miliona prijava stiglo je za upis bespravnih objekata. Direktor Agencije za prostorno planiranje i urbanizam Đorđe Milić rekao je za RTS da se već krenulo sa procesom upisa, veruje da će sigurno pola miliona upisa biti završeno do kraja godine… »
Vesti dana »
"Bolestan organizam lečen pogrešnim lekovima": Bivši ministar o problemu u kojem se našla poljoprivreda
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih
Poljoprivrednici nastavljaju proteste: „Ministar više nije naš sagovornik“
Insajder pre 24 minutajoš 40 povezanih
Zašto menjati već oproban i kvalitetan recept? Stanković sa jednom promenom na Lil!
Sportske.net pre 15 minutajoš 106 povezanih