Povezane vesti
Ivana Krunić besna! Progovorila o tužbi za Čedu Čvorka otkrila istinu o sukobu: Čašćavao je ljude u kafani kad sam raskinula…
Kurir pre 15 sati
Pevačica Ivana Krunić progovorila je o dugogodišnjem sukobu sa Čedom Čvorkom sa kojim je bila deo grupe "Luna", te otkrila zbog čega ga na kraju ipak nije tužila. Naime, kako je ispričala sukob je otišao toliko daleko da su njeni roditelji prekinuli… »
Ivana Krunić progovorila o tužbi za Čedu čvorka: Otkrila istinu o sukobu: "Čašćavao je ljude u kafani kad sam raskinula sa…
Blic pre 15 sati
Ivana tvrdi da joj je Čvorko nakon deset godina saradnje izdao poverenje, iako ju je ranije javno hvalio. Posebno ju je povredilo što je Čvorko iznosio detalje o njenom privatnom životu i raskidu sa njegovim sinom na ružan način. Pevačica Ivana Krunić… »
Vesti dana »
Ivica Dačić u teškom stanju, lekari se bore za njegov život, naredna 72 sata ključna
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
"Mi, tvoji prijatelji, čekamo te sa osmehom" Gašić uputio podršku Ivici Dačiću: "Tvoj vedar duh je jači od svega"
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
(VIDEO) Zvezda savladala Efes u Areni i zabeležila novu pobedu u Evroligi
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
Iran optužuje SAD za velike laži pred pregovore o iranskom nuklearnom programu u Ženevi
Danas pre 4 satijoš 2 povezane