Povezane vesti

Katarina Živković uletela u Amidži šou i prekinula program: Obratila se Editi sa sve teglom u rukama

Katarina Živković uletela u Amidži šou i prekinula program: Obratila se Editi sa sve teglom u rukama

Mondo pre 1 dan
Gledaoci su sinoć imali priliku da gledaju neuobičajeni Amidži šou. Ognjen je iznenadio sve otkrivši da je Kaća došla specijalno u studio kako bi se pozdravila sa koleginicom Editom Aradinović. Atmosfera je dosegla vrhunac kada je Katarina Živković, kako… »
Kaća Živković uletela u studio Amidži šou i prekinula program: Obratila se Editi, ona vrisnula "Morala sam..."

Kaća Živković uletela u studio Amidži šou i prekinula program: Obratila se Editi, ona vrisnula "Morala sam..."

Telegraf pre 1 dan
Gledaoci su sinoć imali priliku da gledaju neuobičajeni Amidži šou. Naime, goste u studiju, a posebno Editu, iznenadila je Katarina Živković koja je ušetala nenajavljena uživo u studio. Ognjen je iznenadio sve otkrivši da je Kaća došla specijalno u… »
Katarina Živković prekinula Amidži šou. Došla u studio usred emisije, Edita vrisnula kad je videla: "Morala sam ovo da ti…

Katarina Živković prekinula Amidži šou. Došla u studio usred emisije, Edita vrisnula kad je videla: "Morala sam ovo da ti…

Blic pre 1 dan
Katarina Živković je iznenadila Editu Aradinović nenajavljenim dolaskom u studio tokom emisije 'Amidži šou'. Voditelj Ognjen Amidžić je priredio iznenađenje i otkrio razlog Kaćinog dolaska – čestitke Editi zbog trudnoće. Pevačica Katarina Živković… »

Vesti dana »