Povezane vesti
Lukas Baros: "Biće mi ogromna čast da igram za Srbiju"
Sportske.net pre 2 dana
Preneli smo juče da nezvanično postoji mogućnost da selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paaunović problem na poziciji levog beka reši sa Brazilcem iz redova Vojvodine Lukasom Barosom, što bi bio istorijski presedan. Spekulacije oko toga su… »
Brazilac iz Vojvodine bi mogao da postane reprezentativac Srbije
Radio 021 pre 2 dana
Levi bek Vojvodine Lukas Baros, koji je rođen u Rio De Žaneiru, mogao bi da postane reprezentativac Srbije. Mediji su objavili da se Baros nalazi na radaru selektora Srbije Veljka Paunovića, a povodom svega se oglasio i Brazilac koji u Vojvodini igra od… »
Lukas Baroš na radaru selektora Veljka Paunovića: Poziv u reprezentaciju Srbije bio bi ostvarenje sna!
Dnevnik pre 2 dana
Odlaskom Stefana Bukinca (20) u švajcarski Jang bojs, u prvom planu, što se Vošine defanzive na levoj strani tiče, jeste Brazuilac Lukas Baros (26), igrač koji je početkom jula 2024. godine potpisao trogodišnji ugovor sa novosadskim superligašem. Tek što… »
Brazilac o mogućnosti da zaigra za Srbiju: „Ostvarenje sna“
Sputnik pre 1 dan
Dres reprezentacije je jedan od najvećih snova u karijeri, mislim da tako razmišljaju svi fudbaleri. Ako ikada dobijem zvaničan poziv od selektora Srbije, bila bi to ogromna čast i veoma poseban trenutak u mojoj karijeri, izjavio je fudbaler Vojvodine… »
Treba li Srbiji Brazilac Lukas Baroš? Imamo tri neverovatna talenta na mestu levog beka
Kurir pre 1 dan
Poslednjih dana u srpskim medijima se pojavila mogućnost da Brazilac Lukas Baros zaigra za fudbalsku reprezentaciju Srbije. Čak je fudbaler Vojvodine Lukas Baros dao i izjavu u kojoj je istakao da bi za njega bila velika čast da dobije poziv selektora… »
Brazilac rođen u Riju spreman: Igranje za Srbiju bilo bi ostvarenje sna
Danas pre 1 dan
Fudbaler Vojvodine Lukas Baros rekao je da bi poziv u reprezentaciju Srbije bio ogromna čast i poseban trenutak u njegovoj karijeri. Brazilac se nalazi na radaru selektora Srbije Veljka Paunovića, preneli su beogradski mediji i ta vest izazvala je veliki… »
Stranac u reprezentaciji Srbije? Brazilac iz Vojvodine poručio: "Bila bi čast"
Nova pre 1 dan
Fudbaler Vojvodine Lukas Baros rekao je da bi poziv u reprezentaciju Srbije bio ogromna čast i poseban trenutak u njegovoj karijeri. Lukas Baros se nalazi na radaru selektora Srbije Veljka Paunovića i ta vest izazvala je veliki broj reakcija. "Dres… »
Lukas Baros nikad neće igrati za Srbiju i tačka: Ludost ne dozvoljavaju ni logika, a ni pravila
Mondo pre 1 dan
Brazilski fudbaler Lukas Baros iz Vojvodine neće igrati za reprezentaciju Srbije, iako su se prethodnih dana pojavile spekulacije da je zanimljiv našem selektoru Veljku Paunoviću. I da je cela Srbija složna da ga sutra pozove u redove "orlove" (što nije… »
Vošin Brazilac: Poziv u reprezentaciju Srbije bio bi ostvarenje sna
RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Dres reprezentacije je jedan od najvećih snova u karijeri, mislim da tako razmišljaju svi fudbaleri. Ako ikada dobijem zvaničan poziv od selektora Srbije, to bi bila ogromna čast i veoma poseban trenutak u mojoj karijeri, izjavio je danas… »
Bek Vojvodine korak bliže reprezentaciji Srbije: „Dres reprezentacije je jedan od najvećih snova u karijeri!“
Hot sport pre 1 dan
Lukas Baros se nalazi na radaru selektor Srbije Veljka Paunovića! Ova vest odjeknula je juče poput „bombe“ i izazvala lavinu reakcija. Sjajni Brazilac prikazuje izuzetno dobre igre u dresu Vojvodine i potencijalno je rešenje za deficitarnu poziciju u… »
"Ako me Srbija pozove, to će biti ogromna čast": Vošin Brazilac spreman za istorijski korak
Mondo pre 1 dan
Brazilski fudbaler Lukas Baros progovorio je o mogućnosti da zaigra za fudbalsku reprezentaciju Srbije i tako postane prvi stranac u istoriji koji je obukao dres "orlova". Veljko Paunović želi da vrati kult reprezentacije i ostavi svoj selektorski pečat… »
Lukas Baros: Srbi i Brazilci su isti, fudbal doživljavaju sa mnogo strasti
Politika pre 1 dan
„Poziv selektora bila bi ogromna čast za mene" Dres reprezentacije je jedan od najvećih snova u karijeri, mislim da tako razmišljaju svi fudbaleri. Ako ikada dobijem zvaničan poziv od selektora Srbije, to bi bila ogromna čast i veoma poseban trenutak u… »
Javio se Brazilac iz Vojvodine kojeg Veljko Paunović želi u dresu Srbije: Otkrio da li bi igrao za "Orlove"
Telegraf pre 1 dan
Tokom jučerašnjeg dana stigla je vest kako se fudbaler Vojvodine, Lukas Baros nalazi na radaru selektora Srbiјe Veljka Paunovića. Ova vest odјeknula јe јuče poput "bombe" i izazvala lavinu reakciјa u široj javnosti. Sјaјni Brazilac prikazuјe izuzetno… »
Ekskluzivno! Brazilac u dresu "orlova"?! Lukas Baros: Ako ikada dobijem poziv selektora Srbije…
Kurir pre 1 dan
Lukas Baros u reprezentaciji Srbije? Da, moguće je. Portal Mocart sport prvi je objavio informacije o potencijalnom pozivu za sjajnog Brazilca iz Vojvodine od strane Veljka Paunovića. Selektor je izrazio interesovanje, a videćemo da li će se sve i… »
Oglasio se Brazilac iz Vojvodine: "Ako ikad dobijem poziv selektora Srbije..."
B92 pre 1 dan
Fudbaler Vojvodine Lukas Baros prokomentarisao je spekulacije da bi mogao da obuče dres reprezentacije Srbije. Levi bek, inače rodom iz Brazila, pojavio se u priču da o njemu razmišljaju selektor Veljko Paunović i stručni štab "orlova". "Bez dileme dres… »
Sada je sve otkriveno! Oglasio se Brazilac koga bi Veljko Paunović voleo da vidi u dresu Srbije
Večernje novosti pre 1 dan
KAO bomba je juče odjeknula vest da bi Lukas Baros mogao da obuče dres reprezentacije Srbije. Foto: Profimedia Mocart sport je prvi objavio informacije o potencijalnom pozivu za sjajnog Brazilca iz Vojvodine od strane Veljka Paunovića. A sada je Kurir… »
Vesti dana »
Kuba tvrdi da su osobe koje je ubila na gliseru pokušavale da se infiltriraju iz SAD
Beta pre 2 satajoš 2 povezane
Vida Petrović Škero: Neizjašnjavanje Vlade o imunitetu Nikole Selakovića vrsta državnog udara
Danas pre 6 satijoš 1 povezana