Povezane vesti
„Kalašnjikov“ razvio nove navođene visokoprecizne dronove „kub 10ME“
Sputnik pre 2 dana
Ruski koncern „Kalašnjikov“ razvio je prvi dron-samoubicu taktičke klase „kub 10ME“ dometa više od 100 kilometara, saopštila je kompanija na svom Telegramu. „Sistem ‘kub 10ME’ izrađen je u rekordnom roku, iz iskustava aktivnog korišćenja navođene… »
Rusi napravili novi borbeni sistem: Kub-10ME FOTO
B92 pre 2 dana
Navođene eksplozivne, visokoprecizne letelice Kub-10ME, koje je razvila ruska namenska kompanija Kalašnjikov, postale su prvo oružje te vrste u Rusiji sposobno da leti do ciljeva udaljenih više od 100 kilometara, saopštila je danas ta kompanija. "Sistem… »
Rusija dobila novo oružje: tehnologija prilagođena savremenom ratištu i ekstremnim temperaturama
Politika pre 2 dana
Novi sistem Kub-10me leti dalje i preciznije. Navođene eksplozivne, visokoprecizne letelice Kub-10ME, koje je razvila ruska namenska kompanija Kalašnjikov, postale su prvo oružje te vrste u Rusiji sposobno da leti do ciljeva udaljenih više od 100… »
Vesti dana »
Završen pretres stana brata Mila Đukanovića u Podgorici, inspektori krenuli ka Nikšiću
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Vučić i Rama u zajedničkom tekstu za nemački FAZ: "Ne tražimo pravo veta, već prijem u jedinstveno tržište i Šengensku zonu"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp: Nisam zadovoljan dosadašnjim tokom pregovora sa Iranom, uvek postoji rizik od dugog sukoba
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
VJT: Optužni predlog protiv bivše pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Danijele Maletić
Danas pre 3 satajoš 1 povezana