Povezane vesti
„Ja sam Ukrajinac, mi smo jedan narod“: Rasprava ruskog i ukrajinskog diplomate u UN
Sputnik 25.02.2026
Tokom sastanka Saveta bezbednosti UN, Marjana Beca, zamenica ministra spoljnih poslova Ukrajine osporila je nacionalnost stalnog predstavnika Rusije pri UN, Vasilija Nebenzje, potomka kozaka sa zaporoškim prezimenom. Za nas to ne predstavlja razliku, svi… »
Spor o identitetu u UN: Sukob u Savetu bezbednosti oko toga ko ima pravo da se zove Ukrajinac
Politika 25.02.2026
Spor oko porekla prerastao u političku poruku. Na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija došlo je do oštre verbalne razmene između predstavnika Rusije i Ukrajine, koja je sa političkog terena prerasla u raspravu o nacionalnom identitetu. U centru… »
Vesti dana »
Vučić: 429 prijava na platformi Ko si bre ti, pokušali da obore sajt iz inostranstva
Beta pre 37 minutajoš 41 povezana
"1.000 raketa je usmereno ka Iranu" Amerika sprema odmazdu u slučaju atentata na Trampa: Uprkos pretnjama, objavljeno kada se nastavljaju pregovori
Blic pre 22 minutajoš 21 povezana
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Beta pre 42 minutajoš 13 povezanih
U Memorijalnom centru Potočari počela komemoracija srebreničkim žrtvama
Nova pre 16 minutajoš 10 povezanih