Povezane vesti
„Ja sam Ukrajinac, mi smo jedan narod“: Rasprava ruskog i ukrajinskog diplomate u UN
Sputnik pre 21 dana
Tokom sastanka Saveta bezbednosti UN, Marjana Beca, zamenica ministra spoljnih poslova Ukrajine osporila je nacionalnost stalnog predstavnika Rusije pri UN, Vasilija Nebenzje, potomka kozaka sa zaporoškim prezimenom. Za nas to ne predstavlja razliku, svi… »
Spor o identitetu u UN: Sukob u Savetu bezbednosti oko toga ko ima pravo da se zove Ukrajinac
Politika pre 21 dana
Spor oko porekla prerastao u političku poruku. Na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija došlo je do oštre verbalne razmene između predstavnika Rusije i Ukrajine, koja je sa političkog terena prerasla u raspravu o nacionalnom identitetu. U centru… »
Vesti dana »
Kos za N1 nakon sastanka sa Brnabić: Procenjujemo i da li Srbija i dalje ispunjava uslove za sredstva EU
N1 Info pre 4 satijoš 29 povezanih
Krivična prijava za Nišlijku: Sumnja se da je otrovala, a potom bacile u bunar uginule pse
B92 pre 19 minutajoš 38 povezanih
Uživo - Osveta za ubistvo najmoćnijeg Iranca! Ubijen još jedan zvaničnik Irana, Katar besan nakon žestokog udara
Mondo pre 13 minutajoš 73 povezane
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 6 satijoš 30 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Serbian News Media pre 6 satijoš 28 povezanih