Povezane vesti
Ubistvo u Beču: Maloletna devojčica priznala zločin na groblju
NIN 25.02.2026
Austrijsku javnost i dalje potresa ubistvo koje se dogodilo na groblju Baumgarten u Beču, gde je četrnaestogodišnja devojčica osumnjičena da je nožem usmrtila 64-godišnju ženu, potpunu neznanku. Iako je sama krivična istraga u toku, fokus se sve više… »
Krvavi zločin na groblju: Devojčica (14) izbola ženu na smrt, ono što je rekla nakon toga sve šokiralo
Telegraf 25.02.2026
Fatalni ubod pogodio je 64-godišnju žrtvu bez upozorenja. Žena je brutalno ubijena tokom posete groblju Baumgarten u Beču. Nekoliko minuta kasnije, policija je uhapsila 14-godišnju devojčicu na licu mesta. "Ruke su joj bile prekrivene krvlju", rekli su… »
Vesti dana »
Prajd šetnja završena u Beogradu: Ponovljeni zahtevi za zakon o istopolnim zajednicama, policija sprečila incident
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
"Imam novu kosu, oči, grudi i nos" Rijaliti učesnica došla u Šimanovce bukvalno neprepoznatljiva: Samo joj je glas isti (video)
Blic pre 45 minutajoš 21 povezana
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Amerikancima: Ukrajina neće napasti Moskvu do ponedeljka
Kurir pre 4 satijoš 27 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 6 satijoš 30 povezanih