Povezane vesti
Uspavljivanje kućnih ljubimaca: 'Kao kad izgubiš nekog bliskog'
BBC News pre 11 sati
Postoje određeni problemi i bolesti zbog kojih veterinari preporučuju uspavljivanje, ali je odluka uvek na vlasniku. Svaki put kada ugledam nepokretnog komšijskog nemačkog ovčara, pitam se da li je to dostojan život. Dodatno me rastuži trenutak kada… »
NIN pre 12 sati
Svaki put kada ugledam nepokretnog komšijskog nemačkog ovčara, pitam se da li je to dostojan život. Dodatno me rastuži trenutak kada vidim kako ga nose, podupiru telo nekim pojasom, dok se zadnje noge vuku po betonu. Ne vidim da je srećan. Za njih ne… »
Uspavljivanje kućnih ljubimaca: ‘Kao kad izgubiš nekog bliskog’
Južne vesti pre 12 sati
Privatna arhiva Svaki put kada ugledam nepokretnog komšijskog nemačkog ovčara, pitam se da li je to dostojan život. Dodatno me rastuži trenutak kada vidim kako ga nose, podupiru telo nekim pojasom, dok se zadnje noge vuku po betonu. Ne vidim da je… »
Radio 021 pre 12 sati
Postoje i određeni problemi i bolesti zbog kojih veterinari preporučuju uspavljivanje, ali je odluka uvek na vlasniku. Privatna arhiva Svaki put kada ugledam nepokretnog komšijskog nemačkog ovčara, pitam se da li je to dostojan život. Dodatno me rastuži… »
Uspavljivanje kućnih ljubimaca: ‘Kao kad izgubiš nekog bliskog’
Danas pre 12 sati
Svaki put kada ugledam nepokretnog komšijskog nemačkog ovčara, pitam se da li je to dostojan život. Dodatno me rastuži trenutak kada vidim kako ga nose, podupiru telo nekim pojasom, dok se zadnje noge vuku po betonu. Ne vidim da je srećan. Za njih ne… »
Vesti dana »
"Veoma sam uznemirena jer je mom prijatelju loše": Jelena Karleuša progovorila o stanju Ivice Dačića
Mondo pre 55 minutajoš 42 povezane
Poljoprivrednici danas proširili blokade na 80 puteva: Nemamo šta da pričamo s ministrom, radikalizacija dok se ne opamete!
Pravda pre 2 satajoš 40 povezanih
Doskorašnja direktorka "Pete" gimnazije Danka Nešović postala pomoćnica ministra
N1 Info pre 11 satijoš 10 povezanih
Igrali smo u teškim okolnostima! Obradović o pobedi nad Efesom: Ponovo smo tražili hemiju
Dnevnik pre 30 minutajoš 61 povezana