Povezane vesti
Uspavljivanje kućnih ljubimaca: 'Kao kad izgubiš nekog bliskog'
BBC News 25.02.2026
Postoje određeni problemi i bolesti zbog kojih veterinari preporučuju uspavljivanje, ali je odluka uvek na vlasniku. Svaki put kada ugledam nepokretnog komšijskog nemačkog ovčara, pitam se da li je to dostojan život. Dodatno me rastuži trenutak kada… »
Uspavljivanje kućnih ljubimaca: ‘Kao kad izgubiš nekog bliskog’
Danas 25.02.2026
Svaki put kada ugledam nepokretnog komšijskog nemačkog ovčara, pitam se da li je to dostojan život. Dodatno me rastuži trenutak kada vidim kako ga nose, podupiru telo nekim pojasom, dok se zadnje noge vuku po betonu. Ne vidim da je srećan. Za njih ne… »
Radio 021 25.02.2026
Postoje i određeni problemi i bolesti zbog kojih veterinari preporučuju uspavljivanje, ali je odluka uvek na vlasniku. Privatna arhiva Svaki put kada ugledam nepokretnog komšijskog nemačkog ovčara, pitam se da li je to dostojan život. Dodatno me rastuži… »
NIN 25.02.2026
Svaki put kada ugledam nepokretnog komšijskog nemačkog ovčara, pitam se da li je to dostojan život. Dodatno me rastuži trenutak kada vidim kako ga nose, podupiru telo nekim pojasom, dok se zadnje noge vuku po betonu. Ne vidim da je srećan. Za njih ne… »
Uspavljivanje kućnih ljubimaca: ‘Kao kad izgubiš nekog bliskog’
Južne vesti 25.02.2026
Privatna arhiva Svaki put kada ugledam nepokretnog komšijskog nemačkog ovčara, pitam se da li je to dostojan život. Dodatno me rastuži trenutak kada vidim kako ga nose, podupiru telo nekim pojasom, dok se zadnje noge vuku po betonu. Ne vidim da je… »
Vesti dana »
Iza scene: Kako su se odigrali poslednji sati pred postizanje primirja u Iranu – umešan i Hamnej
Sputnik pre 1 satjoš 101 povezana
SLEDI PROMENA VREMENA: Danas hladnije nego juče, krajem nedelje moguć i mraz
Šabačke novosti pre 1 satjoš 24 povezane
Sleteo automobilom sa puta u Surčinu i udario u betonski krst: Vozač poginuo na licu mesta
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih