Повезане вести

Успављивање кућних љубимаца: 'Као кад изгубиш неког блиског'

BBC News 25.02.2026
Постоје одређени проблеми и болести због којих ветеринари препоручују успављивање, али је одлука увек на власнику. Сваки пут када угледам непокретног комшијског немачког овчара, питам се да ли је то достојан живот. Додатно ме… »
Успављивање кућних љубимаца: ‘Као кад изгубиш неког блиског’

Данас 25.02.2026
Сваки пут када угледам непокретног комшијског немачког овчара, питам се да ли је то достојан живот. Додатно ме растужи тренутак када видим како га носе, подупиру тело неким појасом, док се задње ноге вуку по бетону. Не видим да… »

Радио 021 25.02.2026
Постоје и одређени проблеми и болести због којих ветеринари препоручују успављивање, али је одлука увек на власнику. Приватна архива Сваки пут када угледам непокретног комшијског немачког овчара, питам се да ли је то достојан… »

НИН 25.02.2026
Сваки пут када угледам непокретног комшијског немачког овчара, питам се да ли је то достојан живот. Додатно ме растужи тренутак када видим како га носе, подупиру тело неким појасом, док се задње ноге вуку по бетону. Не видим да… »

Јужне вести 25.02.2026
Приватна архива Сваки пут када угледам непокретног комшијског немачког овчара, питам се да ли је то достојан живот. Додатно ме растужи тренутак када видим како га носе, подупиру тело неким појасом, док се задње ноге вуку по… »

Вести дана »