Povezane vesti
"Mina je luđa od mene" Ognjen Amidžić o braku i porodici: "Uvek sam hteo ćerku, one su snaga i sidro"
Blic 25.02.2026
Ognjen je rekao da mu je Mina zanimljivija i 'luđa' od njega, te da mu brak sa njom daje motivaciju i odgovornost. Istakao je da su svi članovi njihove porodice veoma vezani i da se odlično zabavljaju zajedno. Voditelj Ognjen Amidžić iz prvog braka sa… »
"Mina je generalno luđa od mene" Ognjen Amidžić progovorio o braku i porodičnom životu: Meni je prezabavno sa njom...
Kurir 25.02.2026
Ognjen Amidžić progovorio je o privatnom životu i porodici. Voditelj je otkrio šta mu je najvažnije u zajedničkom životu sa ženom i koliko su ga deca promenila. - Ja sam oduvek i hteo devojčicu. Ali šta mi planiramo, to sve dođe u svoje vreme i sve se… »
Vesti dana »
Slučaj "zvučni top": Advokatska komora Beograda i Više javno tužilaštvo u Beogradu u klinču
RTV pre 5 satijoš 42 povezane
Bajatović: Srbija produžila gasni aranžman sa Rusijom, uskoro i novi dogovor do Nove godine
Insajder pre 6 satijoš 26 povezanih
Skoro 1.000 više kandidata nego prošle godine za upis na Univerzitet u Beogradu
N1 Info pre 23 minutajoš 37 povezanih
RERI: U Srbiji 2025. 104 dana sa više čestica PM2,5 od dozvoljenog
N1 Info pre 8 satijoš 11 povezanih
Tragedija na Adi Ciganliji: Jedna osoba se utopila, Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt
Mondo pre 13 minutajoš 25 povezanih