Povezane vesti
"Postoji samo jedan život": Maks Ferstapen ide u prevremenu penziju?
Mondo pre 8 sati
Četvorostruki šampion Formule 1 Maks Ferstapen šokirao je planetu. Holanđanin je nagovestio skori završetak karijere, iako ima samo 28 godina. Uprkos tome što i dalje beleži vrhunske rezultate, ne vidi sebe još dugo u bolidu. Ima važeći ugovor sa Red… »
Ferštapen šokirao: "Približavam se kraju karijere"
Dnevnik pre 9 sati
Maks Ferštapen otkrio je kako bi u skorijem periodu mogao da ode u penziju. Holanđanin ima 28 godina, ali ne vidi sebe u nekoj dalekoj budućnosti Formule 1. "Definitivno vidim sebe kako se približavam kraju karijere. Rekao bih da mi nova pravila ne… »
Maks Fertapen najavio kraj karijere!?
Sportske.net pre 9 sati
Četvorostruki svetski šampion Formule 1 Maks Ferstapen nagovestio je mogućnost skorog završetka karijere, uprkos tome što sa Red Bulom ima važeći ugovor do kraja sezone 2028. godine. Holandski vozač, koji ima 28 godina, prema aktuelnom ugovoru zarađuje… »
Šok u Formuli 1! Ferštapen najavio kraj karijere! Ovo je glavni razlog!
Večernje novosti pre 9 sati
Višestruki šampion iznenadio priznanjem. FOTO: Tanjug/AP Maks Verstapen najavio je da bi uskoro mogao da se penzioniše, što je šokiralo njegove fanove. "Legendarni Holanđanin" ima ugovor sa Red Bulom do kraja sezone 2028, koji mu garantuje 40 miliona… »
Šok potresao planetu, grom iz vedra neba: Ferstapen najavio odlazak u penziju
Nova pre 10 sati
Maks Ferstapen, četvorotruki šampion Formule 1, nimalo slučajno je nagovestio da bi uskoro mogao da završi karijeru. Potpuno neočekivano je stigla ova vest. „Definitivno vidim sebe kako se približavam kraju karijere. Rekao bih da mi nova pravila ne… »
Zemljotres u Formuli 1: Ferstapen najavio odlazak u penziju
Sport klub pre 10 sati
Maks Ferstapen, četvorostruki šampion Formule 1, sa samo 28 godina, nagovestio je da bi uskoro mogao da završi karijeru. Legendarni Holanđanin ima ugovor sa Red Bulom do kraja sezone 2028, koji mu garantuje 40 miliona evra godišnje. Kada bude primio… »
Šokantna izjava Ferstapena: "Približavam se kraju karijere"
B92 pre 10 sati
Maks Ferstapen otkrio je kako bi u skorijem periodu mogao da ode u penziju. Holanđanin ima 28 godina, ali ne vidi sebe u nekoj dalekoj budućnosti formule 1. "Definitivno vidim sebe kako se približavam kraju karijere. Rekao bih da mi nova pravila ne… »
Vesti dana »
Bivši ministar poljoprivrede: „Nenormalno je da litar mleka u prodavnici košta kao pet kod proizvođača“
Danas pre 6 satijoš 37 povezanih
"Veoma sam uznemirena!" Karleuša progovorila o stanju Ivice Dačića: Čuli smo se prošle nedelje, bio je...
Kurir pre 50 minutajoš 42 povezane
Protesti zbog mleka, sistem bez rešenja, stručnjaci upozoravaju na krizu agrara: "Gasimo požar, a strategija je propala"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 40 povezanih
Posle odlikovanja i unapređenje: Danka Nešović pomoćnica ministra prosvete
Vreme pre 12 satijoš 10 povezanih
Obradović oduševljen Batlerom: "Ponekad mi nije jasno sa kakvom lakoćom daje poene"
Sportske.net pre 54 minutajoš 61 povezana