Povezane vesti

Dva razloga za slavlje u Čuki, Sisoku produžetak ugovora i srpski pasoš!

Dva razloga za slavlje u Čuki, Sisoku produžetak ugovora i srpski pasoš!

Sportske.net pre 26 dana
Fudbaler Čukaričkog Sambu Sisoko produžio je danas ugovor na još godinu dana, do juna 2027. godine. Defanzivnom vezisti iz Malija ugovor je isticao ovog leta, a posle potpisivanja novog ugovora, ostaće na Banovom brdu do juna 2027. godine. "Srećan sam u… »
Brđani odradili veliki posao: Talentovani fudbaler ne ide nigde – bar još godinu dana u Čukaričkom!

Brđani odradili veliki posao: Talentovani fudbaler ne ide nigde – bar još godinu dana u Čukaričkom!

Hot sport pre 25 dana
Čukarički zadržao jednog od svojih najvažnijih stranaca – u planu i srpski pasoš Jedna od najvažnijih karika u timu Čukaričkog nastavlja misiju na Banovom brdu – Sambu Sisoko produžio je saradnju sa belo-crnima na još godinu dana. Defanzivni vezista iz… »
"Srećan sam ovde..." Čukarički produžio ugovor sa najboljim strancem u timu

"Srećan sam ovde..." Čukarički produžio ugovor sa najboljim strancem u timu

Večernje novosti pre 25 dana
Jedan od najboljih stranaca u poslednje vreme na Banovom Brdu, Sisoko, u Čukarički je stigao 2022. godine, a odigrao je 128 mečeva i postigao je četiri gola za beogradski klub., a sada je produžio saradnju sa ovim klubom. FOTO: Ata images "Srećan sam u… »
Sisoko uživa na Brdu: Produžio ugovor sa Čukaričkim, uskoro stiže i srpski pasoš

Sisoko uživa na Brdu: Produžio ugovor sa Čukaričkim, uskoro stiže i srpski pasoš

Telegraf pre 25 dana
Defanzivni vezista Sambu Sisoko produžio je ugovor sa FK Čukarički do juna 2027. godine, saopštio je beogradski klub. Reprezentativac Malija stigao je na Banovo brdo 2022. godine i od tada odigrao 128 utakmica u dresu belo-crnih, uz četiri postignuta… »
Fudbaler Sisoko produžio ugovor sa Čukaričkim do juna 2027. godine

Fudbaler Sisoko produžio ugovor sa Čukaričkim do juna 2027. godine

Radio sto plus pre 25 dana
Defanzivnom vezisti iz Malija ugovor je isticao ovog leta, a posle potpisivanja novog ugovora, ostaće na Banovom brdu do juna 2027. godine. “Srećan sam u Čukaričkom, srećan sam i zbog statusa koji imam u klubu. Zahvalan sam menadžmentu na podršci i… »
Sambu Sisoko u Čukaričkom još godinu dana

Sambu Sisoko u Čukaričkom još godinu dana

Sport klub pre 25 dana
Sambu Sisoko je jedan od stanaca sa najviše mečeva u Čukaričkom, od kad je stigao na Banovo brdo 2022. godine odigrao ih je čak 128. Defanzivni vezista iz Malija je u tom periodu postigao i četiri gola, učestvovao je u istorijskom plasmanu kluba u grupnu… »
Potpis na Banovom brdu: Sambu Sisoko produžio ugovor sa Čukaričkim na još godinu dana

Potpis na Banovom brdu: Sambu Sisoko produžio ugovor sa Čukaričkim na još godinu dana

Kurir pre 25 dana
Sambu Sisoko je jedan od stanaca sa najviše mečeva u Čukaričkom, od kad je stigao na Banovo brdo 2022. godine odigrao je čak 128 mečeva. Defanzivni vezista iz Malija je u tom periodu postigao i četiri gola, učestvovao je u istorijskom plasmanu kluba u… »
Čukarički produžio saradnju sa Sisokom

Čukarički produžio saradnju sa Sisokom

B92 pre 25 dana
Sisoko je u Čukarički stigao 2022. godine, a odigrao je 128 mečeva i postigao je četiri gola za beogradski klub. On je imao ugovor sa Čukaričkim do juna ove godine, a odlučio je da produži saradnju do juna 2027. "Srećan sam u Čukaričkom, srećan sam i… »
​Sambu Sisoko produžio ugovor sa Čukaričkim

​Sambu Sisoko produžio ugovor sa Čukaričkim

Politika pre 25 dana
​Sisoko je u Čukarički stigao 2022. godine, a odigrao je 128 mečeva i postigao je četiri gola za beogradski klub. Fudbaler Čukaričkog Sambu Sisoko produžio je ugovor do juna 2027. godine, saopštio je danas beogradski klub. Sisoko je u Čukarički stigao… »

Vesti dana »