Povezane vesti
Dva razloga za slavlje u Čuki, Sisoku produžetak ugovora i srpski pasoš!
Sportske.net pre 3 dana
Fudbaler Čukaričkog Sambu Sisoko produžio je danas ugovor na još godinu dana, do juna 2027. godine. Defanzivnom vezisti iz Malija ugovor je isticao ovog leta, a posle potpisivanja novog ugovora, ostaće na Banovom brdu do juna 2027. godine. "Srećan sam u… »
Brđani odradili veliki posao: Talentovani fudbaler ne ide nigde – bar još godinu dana u Čukaričkom!
Hot sport pre 2 dana
Čukarički zadržao jednog od svojih najvažnijih stranaca – u planu i srpski pasoš Jedna od najvažnijih karika u timu Čukaričkog nastavlja misiju na Banovom brdu – Sambu Sisoko produžio je saradnju sa belo-crnima na još godinu dana. Defanzivni vezista iz… »
"Srećan sam ovde..." Čukarički produžio ugovor sa najboljim strancem u timu
Večernje novosti pre 2 dana
Jedan od najboljih stranaca u poslednje vreme na Banovom Brdu, Sisoko, u Čukarički je stigao 2022. godine, a odigrao je 128 mečeva i postigao je četiri gola za beogradski klub., a sada je produžio saradnju sa ovim klubom. FOTO: Ata images "Srećan sam u… »
Sisoko uživa na Brdu: Produžio ugovor sa Čukaričkim, uskoro stiže i srpski pasoš
Telegraf pre 2 dana
Defanzivni vezista Sambu Sisoko produžio je ugovor sa FK Čukarički do juna 2027. godine, saopštio je beogradski klub. Reprezentativac Malija stigao je na Banovo brdo 2022. godine i od tada odigrao 128 utakmica u dresu belo-crnih, uz četiri postignuta… »
Fudbaler Sisoko produžio ugovor sa Čukaričkim do juna 2027. godine
Radio sto plus pre 2 dana
Defanzivnom vezisti iz Malija ugovor je isticao ovog leta, a posle potpisivanja novog ugovora, ostaće na Banovom brdu do juna 2027. godine. “Srećan sam u Čukaričkom, srećan sam i zbog statusa koji imam u klubu. Zahvalan sam menadžmentu na podršci i… »
Potpis na Banovom brdu: Sambu Sisoko produžio ugovor sa Čukaričkim na još godinu dana
Kurir pre 2 dana
Sambu Sisoko je jedan od stanaca sa najviše mečeva u Čukaričkom, od kad je stigao na Banovo brdo 2022. godine odigrao je čak 128 mečeva. Defanzivni vezista iz Malija je u tom periodu postigao i četiri gola, učestvovao je u istorijskom plasmanu kluba u… »
Sambu Sisoko u Čukaričkom još godinu dana
Sport klub pre 2 dana
Sambu Sisoko je jedan od stanaca sa najviše mečeva u Čukaričkom, od kad je stigao na Banovo brdo 2022. godine odigrao ih je čak 128. Defanzivni vezista iz Malija je u tom periodu postigao i četiri gola, učestvovao je u istorijskom plasmanu kluba u grupnu… »
Čukarički produžio saradnju sa Sisokom
B92 pre 2 dana
Sisoko je u Čukarički stigao 2022. godine, a odigrao je 128 mečeva i postigao je četiri gola za beogradski klub. On je imao ugovor sa Čukaričkim do juna ove godine, a odlučio je da produži saradnju do juna 2027. "Srećan sam u Čukaričkom, srećan sam i… »
Sambu Sisoko produžio ugovor sa Čukaričkim
Politika pre 2 dana
Sisoko je u Čukarički stigao 2022. godine, a odigrao je 128 mečeva i postigao je četiri gola za beogradski klub. Fudbaler Čukaričkog Sambu Sisoko produžio je ugovor do juna 2027. godine, saopštio je danas beogradski klub. Sisoko je u Čukarički stigao… »
Vesti dana »
Crna Gora na nogama: Nakon opsadnog stanja u Podgorici, pretres imovine brata Mila Đukanovića i u Nikšiću
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Vučić i Rama za nemački list: Ne insistiramo na članstvu u EU, već na prijemu u jedinstveno evropsko tržište i Šengensku zonu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski podržao vojnu operaciju protiv Irana. Sprema se pakao za Teheran?! Oglasio se i Tramp, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
VJT: Optužni predlog protiv bivše pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Danijele Maletić
Danas pre 3 satajoš 1 povezana