Повезане вести

Два разлога за славље у Чуки, Сисоку продужетак уговора и српски пасош!

Два разлога за славље у Чуки, Сисоку продужетак уговора и српски пасош!

Спортске.нет 25.02.2026
Фудбалер Чукаричког Самбу Сисоко продужио је данас уговор на још годину дана, до јуна 2027. године. Дефанзивном везисти из Малија уговор је истицао овог лета, а после потписивања новог уговора, остаће на Бановом брду до јуна… »
Брђани одрадили велики посао: Талентовани фудбалер не иде нигде – бар још годину дана у Чукаричком!

Брђани одрадили велики посао: Талентовани фудбалер не иде нигде – бар још годину дана у Чукаричком!

Хот спорт 25.02.2026
Чукарички задржао једног од својих најважнијих странаца – у плану и српски пасош Једна од најважнијих карика у тиму Чукаричког наставља мисију на Бановом брду – Самбу Сисоко продужио је сарадњу са бело-црнима на још годину… »
"Срећан сам овде..." Чукарички продужио уговор са најбољим странцем у тиму

"Срећан сам овде..." Чукарички продужио уговор са најбољим странцем у тиму

Вечерње новости 25.02.2026
Један од најбољих странаца у последње време на Бановом Брду, Сисоко, у Чукарички је стигао 2022. године, а одиграо је 128 мечева и постигао је четири гола за београдски клуб., а сада је продужио сарадњу са овим клубом. ФОТО… »
Сисоко ужива на Брду: Продужио уговор са Чукаричким, ускоро стиже и српски пасош

Сисоко ужива на Брду: Продужио уговор са Чукаричким, ускоро стиже и српски пасош

Телеграф 25.02.2026
Дефанзивни везиста Самбу Сисоко продужио је уговор са ФК Чукарички до јуна 2027. године, саопштио је београдски клуб. Репрезентативац Малија стигао је на Баново брдо 2022. године и од тада одиграо 128 утакмица у дресу бело-црних… »
Фудбалер Сисоко продужио уговор са Чукаричким до јуна 2027. године

Фудбалер Сисоко продужио уговор са Чукаричким до јуна 2027. године

Радио сто плус 25.02.2026
Дефанзивном везисти из Малија уговор је истицао овог лета, а после потписивања новог уговора, остаће на Бановом брду до јуна 2027. године. “Срећан сам у Чукаричком, срећан сам и због статуса који имам у клубу. Захвалан сам… »
Потпис на Бановом брду: Самбу Сисоко продужио уговор са Чукаричким на још годину дана

Потпис на Бановом брду: Самбу Сисоко продужио уговор са Чукаричким на још годину дана

Курир 25.02.2026
Самбу Сисоко је један од станаца са највише мечева у Чукаричком, од кад је стигао на Баново брдо 2022. године одиграо је чак 128 мечева. Дефанзивни везиста из Малија је у том периоду постигао и четири гола, учествовао је у… »
Самбу Сисоко у Чукаричком још годину дана

Самбу Сисоко у Чукаричком још годину дана

Спорт клуб 25.02.2026
Самбу Сисоко је један од станаца са највише мечева у Чукаричком, од кад је стигао на Баново брдо 2022. године одиграо их је чак 128. Дефанзивни везиста из Малија је у том периоду постигао и четири гола, учествовао је у… »
Чукарички продужио сарадњу са Сисоком

Чукарички продужио сарадњу са Сисоком

Б92 25.02.2026
Сисоко је у Чукарички стигао 2022. године, а одиграо је 128 мечева и постигао је четири гола за београдски клуб. Он је имао уговор са Чукаричким до јуна ове године, а одлучио је да продужи сарадњу до јуна 2027. "Срећан сам у… »
​Самбу Сисоко продужио уговор са Чукаричким

​Самбу Сисоко продужио уговор са Чукаричким

Политика 25.02.2026
​Сисоко је у Чукарички стигао 2022. године, а одиграо је 128 мечева и постигао је четири гола за београдски клуб. Фудбалер Чукаричког Самбу Сисоко продужио је уговор до јуна 2027. године, саопштио је данас београдски клуб. Сисоко… »

Вести дана »