Povezane vesti
(Foto) Novi Sad jača saradnju sa rusinskom zajednicom Gradonačelnik Mićin: „Rusini obogaćuju naš grad, a mi ćemo nastaviti da…
Dnevnik pre 1 dan
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin održao je u Gradskoj kući sastanak sa predstavnicima Nacionalnog saveta Rusina povodom obeležavanja 80 godina rada Rusinskog kulturnog centra. Sastanku je prisustvovala i članica Gradskog veća za kulturu Maja… »
Mićin sa predstavnicima Nacionalnog saveta Rusina: Bogatstvo različitosti trajna vrednost utkana u identitet Novog Sada
Euronews pre 10 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin danas je održao sastanak u Gradskoj kući sa predstavnicima Nacionalnog saveta Rusina povodom obeležavanja 80 godina rada Rusinskog kulturnog centra, na kome je istakao važnost dobrog prijateljskog odnosa između dva… »
Osam decenija Rusinskog kulturnog centra: Predstavnici Nacionalnog saveta Rusina sa gradonačelnikom Novog Sada
RTV pre 11 sati
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin održao je u Gradskoj kući sastanak sa predstavnicima Nacionalnog saveta Rusina povodom obeležavanja 80 godina rada Rusinskog kulturnog centra. Sastanku je prisustvovala i članica Gradskog veća za kulturu… »
Vesti dana »
"U mislima sam s njim i njegovom porodicom", Dodik poželeo Dačiću brz oporavak
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
"Mi, tvoji prijatelji, čekamo te sa osmehom" Gašić uputio podršku Ivici Dačiću: "Tvoj vedar duh je jači od svega"
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
(VIDEO) Zvezda savladala Efes u Areni i zabeležila novu pobedu u Evroligi
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
Iran optužuje SAD za velike laži pred pregovore o iranskom nuklearnom programu u Ženevi
Danas pre 4 satijoš 2 povezane