Povezane vesti

"Tri dana nismo razgovarali" Jelena se posvađala sa mužem zbog Mine Kostić: Evo šta joj je zamerio

"Tri dana nismo razgovarali" Jelena se posvađala sa mužem zbog Mine Kostić: Evo šta joj je zamerio

Blic pre 24 sata
Jelena je prihvatila duet bez konsultacije sa Žikom iz benda, što je izazvalo nesuglasice među njima. Pesma je postala veliki hit, što je na kraju smirilo tenzije između članova grupe. Pevačica Jelena Živanović, poznata iz grupe Zana, gostovala je u… »
"Prvo smo mislili gotovo je i da ide razvod": Jelena iz "Zane" otkrila kako se posvađala sa Žikom zbog Mine Kostić

"Prvo smo mislili gotovo je i da ide razvod": Jelena iz "Zane" otkrila kako se posvađala sa Žikom zbog Mine Kostić

Nova pre 23 sata
Pevačica Jelena Živanović, članica grupe Zana, nedavno je govorila o jednom od najzapaženijih trenutaka svoje karijere. U razgovoru je evocirala uspomene na duet sa Minom Kostić, pesmu „Da li me vara sa tobom“, koja je obeležila početak dvehiljaditih… »
Jelena i Žika Zana nisu pričali tri dana zbog Mine Kostić! Ovo je razlog zbog kojeg se naljutio na nju

Jelena i Žika Zana nisu pričali tri dana zbog Mine Kostić! Ovo je razlog zbog kojeg se naljutio na nju

Kurir pre 24 sata
Jelena Živanović iz grupe Zana svojevremeno je snimila duet s Minom Kostić "Da li me vara sa tobom". Ona je sada u emisiji "Amidži šou" odgovarajući na pitanja sa Instagrama ispričala kako je došlo do te saradnje, ali je i otkrila da sa suprugom Žikom… »
"Tri dana nismo razgovarali": Jelena iz Zane se posvađala sa Žikom zbog Mine Kostić: On joj je zamerio ovo

"Tri dana nismo razgovarali": Jelena iz Zane se posvađala sa Žikom zbog Mine Kostić: On joj je zamerio ovo

Telegraf pre 24 sata
Jelena Živanović iz grupe Zane bila je gost sa Žikom u Amidži šou i govorila je o mnogim detaljima iz svog života. Jelena je pre dve dcenije imala veliki hit sa Minom Kostić "O da li me vara sa tobom" koji je bio izuzetno popularan u to vreme i koji je… »

Vesti dana »