Povezane vesti
"Ovo je moja poslednja godina"! Najavio je kraj karijere!
Večernje novosti pre 21 dana
Ranom eliminacijom neslavno završio još jedan turnir. Foto: Profimedia Švajcarski teniser Stan Vavrinka je poražen od Danila Medvedeva sa 0:2 (po setovima 3:6, 2:6) u drugom kolu ATP turnira u Dubaiju. "Želeo bih da se zahvalim turniru. Prvi put sam… »
"Sa 41 godinom, vreme je..." Sten Vavrinka se oprostio od turnira u Dubaiju
Kurir pre 21 dana
Sten Vavrinka je poražen od Danila Medvedeva sa 6:2, 6:3 u drugom kolu teniskog turnira u Dubaiju. "Želeo bih da se zahvalim turniru. Prvi put sam igrao ovde pre 15 godina. Bilo je sjajno za mene što sam imao priliku da igram ovde poslednji put", rekao… »
Vavrinka: "Vreme je" VIDEO
B92 pre 22 dana
Švajcarski teniser Sten Vavrinka oprostio se od turnira u Dubaiju. Vavrinka je poražen od Danila Medvedeva u drugom kolu rezultatom 6:2, 6:3. "Želeo bih da se zahvalim turniru. Prvi put sam igrao ovde pre 15 godina. Bilo je sjajno za mene što sam imao… »
Vesti dana »
Uhapšen državljanin Rumunije zbog sumnje da je ukrao nakit sedamdesetogodišnjoj Vrbašanki
N1 Info pre 58 minutajoš 38 povezanih
Mali: Gradnja Centra za inovacije Tojo Tajersa još jedna velika investicija u Srbiji
Euronews pre 8 minutajoš 182 povezane
(Video) Trampov ministar rata pobesneo, i to pred kamerama! Izvređao Evropljane, hvalio predsednika SAD, pa najavio najjače udare na Iran
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
GRAD PIROT POMAŽE LEČENJE DECE: Za ovu godinu opredeljeno 2,6 miliona dinara
Pirotske vesti pre 2 satajoš 23 povezane