Povezane vesti
"Pevala sam sa Draganom privatno, imam snimak": Kebina bivša snajka progovorila o odnosu sa njim, ali i o razvodu
Nova pre 2 dana
Pevačica Sofija Dacić, koju je publika upoznala kroz takmičenje Zvezde Granda, ponovo je u centru pažnje – kako zbog karijere, tako i zbog otvorenih izjava o privatnom životu i braku sa Igorom Kojićem. Naime, Sofiji je u Zvezdama Granda u žiriju, između… »
"Ja sve na brzinu, i svadba i razvod": Kebina bivša snaja nikada iskrenije o odnosu sa Igorom Kojićem
Mondo pre 2 dana
Sofija Dacić, pevačica koja se takmičila u Zvezdama Granda, ali i bivša supruga Igora Kojića otvorila je dušu o svom životu, porodici Kojić, ali i planovima za budućnost. Sofija Dacić vredno nastupa i angažovana je na sve strane. Ona kaže da je od malena… »
Sofija progovorila o razvodu sa igorom kojićem! Otkrila kakav je odnos imala sa svekrom Kebom: Još imam taj snimak...
Kurir pre 2 dana
Sofija Dacić, pevačica koja se takmičila u Zvezdama Granda, ali i bivša supruga Igora Kojića otvorila je dušu o svom životu, porodici Kojić, ali i planovima za budućnost. Sofija Dacić vredno nastupa i angažovana je na sve strane. Ona kaže da je od malena… »
(Video) "I dalje čuvam snimak sa Kebom" Sofija Dacić iskreno o razvodu od Igora i njegovoj porodici: "Udaću se opet, ako se…
Blic pre 2 dana
Na takmičenju nije imala tremu pred bivšim svekrom Draganom Kojićem Kebom i ponosna je na svoj nastup. Odnos sa porodicom Kojić opisuje kao dobar, navodeći da je pevala duet sa Kebom i da nije imala prepreka tokom takmičenja. Sofija Dacić, pevačica koja… »
Vesti dana »
Crna Gora na nogama: Nakon opsadnog stanja u Podgorici, pretres imovine brata Mila Đukanovića i u Nikšiću
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Vučić i Rama u zajedničkom tekstu za nemački FAZ: "Ne tražimo pravo veta, već prijem u jedinstveno tržište i Šengensku zonu"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp: Nisam zadovoljan dosadašnjim tokom pregovora sa Iranom, uvek postoji rizik od dugog sukoba
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
VJT: Optužni predlog protiv bivše pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Danijele Maletić
Danas pre 3 satajoš 1 povezana