Повезане вести

"Имала сам тежак дан, сломила сам се...": Емотивна објава легендарне Американке Линдзи Вон: "Недостаје ми он"

"Имала сам тежак дан, сломила сам се...": Емотивна објава легендарне Американке Линдзи Вон: "Недостаје ми он"

Телеграф 25.02.2026
Легендарна америчка скијашица Линдзи Вон пролази кроз тежак период, али се за разлику од првих дана после повреде када се налазила у Италији, сада опоравља код куће, тамо где јој је и најлепше. Подсетимо, Линдзи Вон се повредила… »
"Тежак дан... Сломила сам се..." Линдзи Вон имала посету коју није очекивала - дирнуло је право у срце

"Тежак дан... Сломила сам се..." Линдзи Вон имала посету коју није очекивала - дирнуло је право у срце

Курир 25.02.2026
Америчка скијашива Линдзи Вон огласила се на друштвеним мрежама и поделила видео на којем се види како јој је у посету душао њен кућни љубимац. "Поново заједно са Ченсом… Имала сам прилично тежак дан јуче, све ме је јако… »
"Имала сам прилично тежак дан": Линдзи Вон открила како се носи са опоравком од тешке повреде (видео)

"Имала сам прилично тежак дан": Линдзи Вон открила како се носи са опоравком од тешке повреде (видео)

Вечерње новости 25.02.2026
УЖАСАН пад и тешку повреду доживела је Линдзи Вон на Зимским олимпијским играма. Она дане проводи кући и опоравља се до повреде. ФОТО: Тањуг/АП Чувена Американка се огласила на Инстаграму и открила да јој је у посету дошао пас… »

Вести дана »