Povezane vesti

"Imala sam težak dan, slomila sam se...": Emotivna objava legendarne Amerikanke Lindzi Von: "Nedostaje mi on"

"Imala sam težak dan, slomila sam se...": Emotivna objava legendarne Amerikanke Lindzi Von: "Nedostaje mi on"

Telegraf pre 16 sati
Legendarna američka skijašica Lindzi Von prolazi kroz težak period, ali se za razliku od prvih dana posle povrede kada se nalazila u Italiji, sada oporavlja kod kuće, tamo gde joj je i najlepše. Podsetimo, Lindzi Von se povredila na Zimskim olimpijskim… »
"Težak dan... Slomila sam se..." Lindzi Von imala posetu koju nije očekivala - dirnulo je pravo u srce

"Težak dan... Slomila sam se..." Lindzi Von imala posetu koju nije očekivala - dirnulo je pravo u srce

Kurir pre 16 sati
Američka skijašiva Lindzi Von oglasila se na društvenim mrežama i podelila video na kojem se vidi kako joj je u posetu dušao njen kućni ljubimac. "Ponovo zajedno sa Čensom… Imala sam prilično težak dan juče, sve me je jako pogodilo i slomila sam se. Znam… »
"Imala sam prilično težak dan": Lindzi Von otkrila kako se nosi sa oporavkom od teške povrede (video)

"Imala sam prilično težak dan": Lindzi Von otkrila kako se nosi sa oporavkom od teške povrede (video)

Večernje novosti pre 16 sati
UŽASAN pad i tešku povredu doživela je Lindzi Von na Zimskim olimpijskim igrama. Ona dane provodi kući i oporavlja se do povrede. FOTO: Tanjug/AP Čuvena Amerikanka se oglasila na Instagramu i otkrila da joj je u posetu došao pas. - Ponovo zajedno sa… »

Vesti dana »

Vreme danas: Sunčano, temperatura do 14 stepeni

Vreme danas: Sunčano, temperatura do 14 stepeni

Nedeljnik pre 44 minutajoš 22 povezane
Dačićevo stanje nešto bolje

Dačićevo stanje nešto bolje

Vesti online pre 59 minutajoš 14 povezanih
Džabari Parker ide na pozajmicu u Huventud

Džabari Parker ide na pozajmicu u Huventud

Danas pre 34 minutajoš 13 povezanih